Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Od września to już 18 razy były imieniny Franciszka 🤪 Kurdę nie dostałam tego leku w aptekach. Krystian teraz jedzie szukać. A ja byłam....w lumpie 😜 Co prawda tylko na chwilę no, ale zawsze to coś. I upolowałam sobie kilka rzeczy. Teraz Franio ogląda bajki na mini mini i ssie smoka. A ja biorę się za porządki w szafce mojej. Trzeba powywalać trochę rzeczy znów 😮
A Dosik mój tydzień temu ważył 7380g. Ma coś ok.70 cm długości, ubranka kupujemy 68-74 a pampersy 4 już prawie za małe ☺️

hej Dosik 🙂

moja miała końcem grudnia 6850g i 65cm ale ważyłam ja ostatnio i juz ma 7300g rosną nasze pociechy, rosną !!
nie wiem ile mleka wypija bo my dalej na cycu ☺️ ale w sobotę jak byliśmy na koncercie to wcięła mojej mamie 120ml ( na nią to dużo bo nie chce z butli pić) 😁

• Mamusia
My juz tez dawno po dr... maly ma uczulenie od jedzenia za duzo jakiegos jedzenia tego samego. Albo od cytrusow .. bo mu tesciowa dala.... ale to wczoraj a nie tydzien temu..
Dostal masc i zobaczymy.
MBYla dziewczynka ok oczku miala IDENTYKO Ewka... IDENTYCZNA.. wlosy oczy usmich.. nie moglam sie napatrzec na nia.. 😉

• Mamusia
Czesc wszystkim!
Moj chlopak 14 stycznia wazyl 7 kg i mial okolo 67 cm 😁 pampersy do tej pory trojki a dzis przeszlismy juz na czworki, mleko jeszcze z cuca ciagnie plus obiadek i deserek a jesli jestem w pracy a jest potrzeba to ze 120 wypije 😁

• Mamusia
Dosik ja Ci nie doradzę bo nie znam się...Ale może on teraz ma tylko taki okres , a za chwile zwolni. A lekarka też dobra. Nic wam nie powiedziała, tylko nie pchajcie w niego. To co macie mu jeść nie dać a on ma płakać aż schudnie???? 😮 🤢
Ech to ja mogę wysłać Ci pieniądze i złożę spore zamówienie dla mnie i Krystiana heheeh 😁

• Mamusia
Dokladnie nie ma sie co martwic tylko trzymac reke na pulsie. niektore dzieci taka maja urode ze sa pulchne za niemowlaka i maja dobryapetyt a pozniej wyrastaja. Ja taka bylam a pozniej 174cm i 50 kg 🤪 to oczywiscie stare czasy, teraz to mam sie czym pochwalic, jeszcze nie zeszlam z ciazowych kg ☺️

• Mamusia
Hej Dupki moje :*
Kurde jak zadko tutaj bywam ostatnio.....
Ehhhh

No dzis od samego rana zabiegana byla, bo bylismy poplacic rachunki, bylismy zarejestrowac Ole znow w nowym GP :/ w srode mam zadz. i zabukowac wizyte na szczepionke ostatnia, no i wsumie ogladalismy mieszkanie ale nic rewelacyjnego... 😞 jak za ta cene...

Ale jutro idziemy ogladac mieszkanie i jak bedzie wszytsko ok to trzymajcie kciuki bierzemy 😁 bo widzielismy na zdjeciach ahhh super mieszkanko- a wiecie co identyczne co bylismy ostatnio ogladac koles chcial za 1050 co wam pisalam normalnie zakochalismy sie w tym mieszkaniu i ja dzis znalazlam identyczne mieszkanie w tych samych blokac za 900F a wiec mam nadzieje ze wypali. Bo od dzis bylo dostepne...

Elu super że Franek lepiej, zawsze to jakiś krok do przodu! jeszcze chwilka i będzie chłopaczyna zdrowy 🙂

Loli powodzenia!!!!! coś mam dobre przeczucie!

Ewa nosi jeszcze trójki pampersów, ale już jej się odgniatają...więc jak tylko skończymy tą paczkę to na pewno 4 już! a waży pewnei ponad 7kg...dzisiaj ją dość trzymałam bo się młoda cieszy do lustra jak dzikus i odczulam zaraz na rękach...
ale Kacpra 9,5kg mnie szoknęło 😁 😁 to połowa tego co waży od M. siostrzenica...5 letnia 🤪
a lekarka rzeczywiście chora...jak chce jeść to jak macie mu nie dać? 😞 nie kumam

i co tam jeszcze? aha, skarpetki? 😁 no o tym jeszcze tu nie gadałyśmy chyba 🙂
ja kupuje w tesco

Loli trzymam kciuki będzie dobrze zobaczysz!!!! 🤪

Dosik Ty weź sie nie przejmuj dobrze że je i ma apetyt 😜 odwrotnie było by znacznie gorzej.
a Piotruś (kuzyn IGI z 02.12 synek chrzestnej) waży niecałe 7 kg a ma niecałe 2 m-ce! a urodził się 3500g, dzieci sa różne 🙂

Aga 497 ode mnie 😎 😎