Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A i jak by to bylo znalesc tak szybko mieszkanie bez problemów w dobrej kondycji i za takie pieniadze to nie jest tak latwo jak sie wydaje ! gdyby tak bylo to bym sie tym nie przejmowla ale wczoraj juz sie zalamalismy z moim . Dawno mojego nie widzialam w takim stanie 😞

zawsze tak jest że jest szkoda. jak by Ci nie było szkoda, to to by było dziwne! bo mieszkanie fajne, a co najważniejsze Wam odpowiadało idealnie!
no nic, zostaje tylko trzymać kciuki do 17tej !!

• Mamusia
hej,
Loli no kurde szkoda ze sie nie udalo ale jeszcze do konca decyzji ni9e ma co nie? Wiec szanse jakiekolwiek jeszcze sa.
Anulka wracaj mi tu szybko do zdrowia i olej ta tesciowa swoja piznieta-sory ze tak pisze ale normalnie przegina.
Agaa odpisze Ci troszke pozniej na emaila bo narazie ide za chwile mlodego polozyc i tluszcz zmyc z glowy 🤪
A wczoraj sory bo nie weszlam pograc-nie wiem nawet czy gralyscie w kalambury bo mialam takiego nerwa ze szkoda słow. Moj mnie tak wkurwil ze myslalam ze sie porycze. Co za baran. A dzis wstal i jakby nigdy nic wychodzac do pracy "No to pa Miśka"-jak zawsze. Myslalam ze mnie rozniesie. Nie odzywam sie do niego niech zmadrzeje.
Ech ide mlodego polozyc bo juz majaczy 😮

• Mamusia
hej dziewczynki, agus ja dopiero odczytalam maila i ci tam odpisalam ale tak samo jak dziewczyny 🙂
qrka ty sie z pokarmem nie martw, zaniknie sam, ja chcialam miec jeszcze ale juz nie bylo 😞 tzn karmie ja w nocy jeszcze ale bardziej rekreacyjnie bo pokarmu juz malo, wczoreaj pierwsza butle dostala w nocy.. laktator z tt jest chyba ok, ja go mialam,, no nic specjalnego ale dzialal, no mnie bardziej denerwowalo odciaganie niz karmienie w nocy. ale termoopakowanie jak najbardziej sie przydaje i super jest. co do butelki to ja bym radzila kupic z ta czarna skala, ale jak juz kupilas to po ptokach. teaz mam jedna taka tylko rozowa butle, uzywam do herbatki bo zle mi sie patrzy ile tam tej wody jest, nastepne kupowalam juz z czarna podzialka, jak dla mnie lepsze.
loli smutno mi przez to mieszkanko twoje ale pomysl jak jedno takie bylo to moze sie cos jeszcze znajdzie..
Aniiu a ty sie kuruj i nie bierz do siebie tego co ci gadaja, ja sie keidys przejmowalam a teraz mysle tylko ze to juz taki typ a ja tam swoje wiem, no ostatnio mi tesciowa powiedziala ze wybrzydzam przy jedzeniu jak ciotka (jej siostra ktora jest chora na wrzody zoladka i teraz w szpitalu dlugo byla nie moze jesc o nei wiadomo jak sie skonczy) i ze skoncze jak ona 😮 i to nie raz mi powiedziala tylko co najmniej 5! no jak tak mozna komus mowic.. no ale dobra taki typ juz.
co do facetow to moj taki typ jak qrki, nigdy mu nic nie jest, chory ale w lozku nie usiedzi, kaszle, zdycha ale do lekarza nie pojdzie bo po co, nic mu nie jest, idzie i cos robi na polu albo do pracy, raz go widzialam tylko zeby caly dizen w lozku byl, i to bylo niedawno jak grype rzoladkowa mial to go polozylo wtedy.. a tak nic nigdy wszystko ok, przeciachal sobie reke nozem to zmusilam go zeby do szpitala pojechal ale wzial tylko rpzeciwbulowy a juz nie czekal na chirurga zeby zszyl no bo po co, zrosnie samo. dobija mnie czasem, jak widac ani tak nie dobrze ani tak, przeginaja te nasze chlopy tykko w rozne strony, a jakiegos rozsadnego podejscia to nie widac u nikogo :P