Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no weszlam na kompa bo na kom to ehh.. 😜
Loli Mar sam zaczepia do zabawy 😉 a najlepiej to mu wychodzi turlanie 😉 eheh
I zaslania sie kocem posuszka itd zaczyna wierzgasc chichra sie i ja musze go szukac 😜 a jak znajde to sie trzesie jak nie wiem 😜
sam wyciaga spoka i mi go daje do buzi, albo najpierw on bierze palce do buzi potem mi i tak na zmiane.. to tez lubi 😜

• Mamusia
Anulka jak slodko !
MOja to sie nawet sama nie umie przewracac z plecków na brzuch ;/ ehhh
a brzuszka to sie przekreci ale ile ma przy tym kombinacji i sie na maxa wkurwia jak by tego nie lubiala... ehhh

Moja to jeszcze tak nie robi, jak twoj widac ze smiga sobie, a wsumie moja zaniedlugo 5 miechow konczy ehh jakas jest do tylu niz Marcel

• Mamusia
Loli ona to lubi tylko wie wku ze jej nie wychodzi.. pomagaj jej zaprzyj nozki albo popchnij delikatnie... Moj z brzucha nauczyl sie przez to i ze go ladlam blisko srodka tapcznu w ten rowek to sam sie kulal.
a teraz na plecach nie ulezy tylko sie przewraca na bok i na brzuch i spowrotem;/ czasem tylko o glowie zapomni 😜
Nawet na lezaczku to probuje i mam stracha go tam siadac zeby sie razem z lezakiem nie gibnol.

• Mamusia
Juz jestem, mlody zasnal 🙂
No kłóciliśmy sie wczoraj o to pieprzone zepsute auto. Bo mechanik powiedzial ze to poszly jakies dwa wtryski ktore sa zajebiscie drogie-jakies 300 funtow jeden i zebysmy na ebayu poszukali uzywane. A ten osiol ze mechanik nie ma racje i trzeba do innego. Nosz kurde wiec mowie ze juz jednen raz zmienilismy mechanika i zaplacilismy 60 funtow i tak nic nie zrobil a kasy nie chcial oddac a ten znowu chce mechanika zmienic bo ten jest do d! Bo mu jakas pizda w pracy powiedziala ze ma dobrego mechanika znajomego a ten jest partacz. I ze wszyscy tak mowia. Wiec weszlam na forum tutejsze i nie znalazlam zlego slowa na niego. A moj do mnie z ryjem ze sama mam sobie w takim razie naprawiac ze ja sobie ciagle z tym mechanikiem zartuje itd-chyba jakas zazdrosc hehe. Wiec sie wkurzylam i przestalam sobie z nim gadac bo skoro on tak do sprawy podchodzi. I jeszcze specjalnie napisalam do tego mechanika o te czesci jakie maja byc bo wlasnie szukam itd, a niech go szlag trafia. I co mnie najbardziej wkurza ze np sie poklocimy jednego dnia a ten na nastepny dzien jakby nigdy nic-dzien dobry kochanie moje, no to pa misku moj itd gdzie ja cala wkurwiona na niego i mi tak szybko nie przechodzi. A on jakby zapomnial ze wczoraj sie poklocilismy. I jeszcze wiekszy szlag mnie trafia.

• Mamusia
jaa pierdzieje ale dlugo to modernizuja czy co tam..

Iwka.. hmm.. dziwna spr z tym mechanikiem... kurde nie wiem ciezko ejst dobrego znalesc nawet w pl w swoim miescie i wiem jak nas oszukal "najlepszy" tu co wszyscy do neigo jezdza...
A kazdy tez ma specjalizacje w innych typach aut... 😉
nie wiem co Ci doradzic
A na micha sie nie wkurzaj widocznie stwierdzil ze to blacha klutnia.. i ze nie wzielas do siebie tego

• Mamusia
Anulka tylko ja taka wredna suka juz jestem. My sie bardzo rzadko klocimy-wrecz odswietnie i to zazwyczaj tez o pierdole a on szybko dochodzi do siebie ale ja jestem taka wredna i nie wazne z czyjej winy i o co to caly tydzien sie na niego bucze a on przez tydzien przychodzi jak posluszny kotek i probuje sie pogodzic.
A co do mechanika to ja wiem ze znalezc dobrego to rzadkosc ale ten nam robi poldarmo i skoro trzy razy rozbieral juz samochod i czyscil wszystko itd to zna go na wylot co nie/ I teraz nastepny bedzie robil to samo i znowu kasa.

• Mamusia
iwwa masz racje ,tez bym nie zmieniala mechanika, a tez taka wredna suka jestem :P i najbardziej nienawidze jak moj traktuje sprawe jak zakonczona jak ja jeszcze zla jestem, on uznaje ze jak skonczylismy gadac na ten temat to juz ok wszystko, a ja jeszcze bym na 2 i 3 dzien wracala, a jak nie powiem wszystkiego co mi lezy to bede zla az w koncu wybuchne :P on przechodzi do normalnosci zaraz, ale tak musi byc bo 2 takie same osoby w zwiazku by nie byly bo u nas to bysmy sie nie odzywali chyba do siebie w ogole jakby moj byl taki jak ja

• Mamusia
hehe Ania u nas identiko. Dla mnie sparawa jest zakonczona jak wszystko jest wyjasnione i wszystko wyrzuce z siebie. A ze on sie klocic nie lubi wiec szybko probuje sprawe zakonczyc. Co mnie cholernie irytuje i jeszcze bardziej jestem wkurzona. I kolko sie zamyka. Kiedys dwa tygodnie sie do niego nnie odzywalam przez to. A tyle kwaitow mialam w ramach przeprosin ze szok. I jeszcze bardziej sie wkurzalam ze on mysli ze po sprawie ze kwiaty kupil. Ech durna jestem.