Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ewa śpi 🙂 mama ma wolne, właśnie zjadłam pączka x2 i czuje się jak świnia 🙂

Loli foto super, mała wprawdzie minę walnęła że hej 😁 ale Ty pięknie 🙂 jak zawsze 🙂
może Ci wyśle jeszcze jakieś fotki?

Anka nie zazdroszcze!
niech Ci już ta choroba przejdzie!
a Twoja T to dupa! nie lubie jej i nie podoba mi się jak traktuje Marcelka jak swoją własność i jak przy okazji Ciebie - jego Mamę!! niech ją...achhh 😠
a Karolem sie nie przejmuj, chorzy jesteście to pewnei przez to te nerwy...
chorobo cholerna przechodz!! 😠

• Mamusia
A i hugo dzis zrobilam. Anulka kurde to fakt ze oni jacys nie teges. Co za babsztyl wredny. Ech... 😠

Loli fotka seperancka, no Olcia minke to ma hehe

A ja sie zastanawiam co mam zrobic z mlekiem. Bo ostatnie mi zostalo bebiko z Polski i najpozniej pod koniec lutego bedziemy leciec odbierac mieszkanie i wtedy bym zrobila znow zapas bo wychodzi duzo taniej niz bym miala tu kupowac ale z kolei do tego konca lutego musialabym kupowac w polskim sklepie za 5 funtow za jedno. Bo ja to w biedronce kupowalam za 11.49 a tu wychodzi 22.50 zł wiec nie wiem czy jest sens czy przerzucic sie na angielskie. A jak bym poleciala to znow bym zapas porzadny zrobila.

• Mamusia
I chyba mam znow nawrot migreny. Kurde wiecie co, myslalam ze juz mi przeszla na dobre bo jakis rok prawie juz nie mialam a tu znow od 3 dni mnie łeb napierdziela. Mam nadzieje ze to nie migrena wlasnie bo sobie tu z nia nie poradze, a w Pl to od neurologa mialam silne leki co pomagały po te zwykle przeciwbolowe to jak witaminki 😞

Iw prędzej czy później i tak będziesz musiała przerzucić się na te angielskie...a po co z PL przywozić i robić sobie bagaż, jak na pewno masz jakieś inne rzeczy do wzięcia, czy nie?
Loli Ci powie jakie jej mała pije, a nóż widelec małemu zasmakuje i będzie ciamlał englisz milk 🙂

ała...moja mama ma migreny więc znam ten 'ból' 😞 ooo to widzisz, zapas saridonu z PL zamiast mleczka przywieź!

• Mamusia
No niby tak i tak bede musiala zmienic ale te z Pl sa duzo tansze i duzo bym zaoszczedzila. Ja wiem jakie tu sa i jakie ceny bo sie juz rozgladalam. A w sumie jak polecimy to co ja tam zabiore, jesli to bedzie na jeden dzien. Bo na dluzej to wiadomo. A bedziemy mieli jedna na bank pusta torbe to moge mlekiem napchac.

• Mamusia
Loli piekne to zdjecie!!!!
Az mi sie humor p[oprawia jak Was widzialam:****

A co do TYCH LUDZI mi sie wrzeszczec kurwa do ksiazyca chce!!
Karola usprawiedliwiam up[ierdliwoscia i g;lupie teksty ta goraczka= majaczy...
lazi i mowi co mnie WILMA.... 😮

No a Iwka hmm.. nie pamietam co ja bralam na bole migrenowe ☺️

• Mamusia
Dostalam laskawie fotki...
jak sie moj grubas kapie w misce i siedz jak bos w niej przed tv 🙂
TESKNO... A faldy to ma jedna na 2 .. 😜

No to fajnie ze Ewka podlapala sobie jakis rytm, i ze wogle ma takie dobre dni ostatnio 🙂)
Jak dziec sie raduja to nam odrazu jest jakos tak lepiej nie?? 🙂

a tam grubas... 🙂 te fałdki są najukochańsze na świecie.

Ania Ty wiesz że moja ma cellulit? eeeee mój ma z niej polewę...a ja mieszane uczucia. no bo jak to? taka mała?? 🙂

od razu lepiej Aniu od razu 🙂 ten usmiech od niej mnie rozwala...i sobie myśle że gdyby nie ona...ojj 🙂