Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

[url=[URL=http://img339.imageshack.us/i/79560720.jpg/][IMG]http://img339.imageshack.us/img339/1082/79560720.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]]a taka mate ma Adaś 🙂[/url]

buuterfly napisał(a):
Na ciało nie narzekam. Chciała bym tylko trochę przytyć. Kurde ciekawe czy pamiętam hasło na skype 😮 Asiu zapraszam...Mam jeden wielki pokój pusty 😜 A niedługo w ogóle sama będę wiec kaman 😘

ok odwiedze cie jak pogoda sie poprawi 😜

• Mamusia
Hej, właśnie wróciłam z ważenie i mały spadł z 50 centyla na 25 centyl. Teraz waży 7 kg. Oczywiście te durne helgi że ok no ok przecież jest ok 🤪 wkuriwaja tylko ludzi, nic wiecej. Nie wiem, zobacze czy dalej bedzie tendencja spadkowa czy podskoczy z waga. Narazie przestaje mu dawac wszelkiego rodzaju zupki, deserki i inne takie bo zmieniam to cholerne mleko na ang i chce zobaczyc jak je przyjmie. No i ostatnio caly czas robil zielone kupy, non stop, kazda jedna. A jak go przetrzymalam dwa dni tylko na mleku to kupa byla normalna. Nie wiem juz co jest grane.

no tak, ale żadna balonika nie miała a ona juz 3 dobe sie meczy
masakra...
te porody..
dobra uciekam
buzki 😘 😘
p.s. tak wiem, u nas też było ciężko np. Twój poród Eluś, czy Ani.

iwwwa napisał(a):
Hej, właśnie wróciłam z ważenie i mały spadł z 50 centyla na 25 centyl. Teraz waży 7 kg. Oczywiście te durne helgi że ok no ok przecież jest ok 🤪 wkuriwaja tylko ludzi, nic wiecej. Nie wiem, zobacze czy dalej bedzie tendencja spadkowa czy podskoczy z waga. Narazie przestaje mu dawac wszelkiego rodzaju zupki, deserki i inne takie bo zmieniam to cholerne mleko na ang i chce zobaczyc jak je przyjmie. No i ostatnio caly czas robil zielone kupy, non stop, kazda jedna. A jak go przetrzymalam dwa dni tylko na mleku to kupa byla normalna. Nie wiem juz co jest grane.

hej Iwwa u na było to samo z kupami dlatego zaczęłam jej mniej "agresywnie" 😉 wprowadzać nowości raz na kilka dni i przeszło

Eluś masakra 😲 trzymam kciuki żeby się w końcu to skończyło 🥴

• Mamusia
Qrka ja tez mu wszystkiego naraz nie daje. Raz dziennie np dostanie kaszke albo raz dziennie jabluszko albo wcale nie dostaje, wiec tak stopniowo wiec nie wiem czemu ciagle zielona od tego jedzenia.
Loli kupilam narazie trzy takie malutkie juz gotowe w kartonikach Aptamil bo moja siostra je uzywala i mowila ze malej nic po nich nie bylo. Jak sie to mleko spisze to wtedy kupie cale opakowanie.
A i poprosilam dzis znajoma co ma syna zeby zobaczyla siuraka mojego malego bo jej synek mial stulejke i powiedziala mi ze musze mu codziennie cwiczyc-naciagac bo sie nie odciaga. A jak nie bede tego robic to potem nacinanie. Wiec od dzis jedziemy hah