Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Eluśka ja w ogóle pierwsze słysze o tym baloniku....niech no już urodzi!

Elu kurde chyba się z Tobą ożenie 😜 musze się pospieszyć bo Krystek to już Ci się oświadczył, a ja nie...także hop siup i będe w Gorzowie 🙂 spodziewaj się mnie 😜

Loli a daj spokój, mi przerywało, pozniej Ewa się rozpłakała! a ja nienawidze jak mi coś przerywa rozmowe! tak jak w telefonie np to dostaje wtedy białej gorączki! 😠

Iwwwa skoro mówią że ok, to ok! a kupki....moja też od kiedy je ziemniaczka np. to nie zrobiła dobrej kupy, tzn takiej żółtej jak po samym mleku. także to chyba normalne...dzisaj np była troche nawet brązowa 🙂 z kawałkami marchewki 🙂 opisywać dalej? 😁
no to przykleila jej się do tyłka i nie umiałam ją potraktować chusteczką 😜
oki dość 🙂

• Mamusia
Elu co dobrego zrobilas na obiad?

Ja sobie tak mysle o tych walentynkach ze jak bysmy sie przeprowadzili czy cos to bym zrobila na maxa romantyczna kolacje przy swiecach ! slicznie ubrana itp ale nie wiem czy wypali bo do tego musiala bym cos ugotowac , wystroic mieszkanie, i jakis drobiazg mu jeszcze kupic..

buuterfly napisał(a):
Jestem 😜 Obiad gotowy a testy porypane mnie wkurzają bo mam mało czasu i bym chciała już dziś teraz a tu nie ma!!! Trzeba siedzieć i kuć...nie przeskocze tego.

u mnie już po obiedzie 😜
oj u mnie to samo tyle że ja się w środę zapisuję na egzamin na przyszłą sobotę wiec został mi ponad tydzień 🤢 a tu uczyć się nie ma jak bo młoda nie chce spać 😲

uczcie sie dziewczyny tych testow 🙂 nie zazdroszcze 😜 a chetnie bym sobie zrobila test i ciekawe czy bym zdała 🙂

znalazlam strone gdzie moglam wypelnic test i porazka ☺️ dobrze ze juz mam prawko 😁

bobas napisał(a):
uczcie sie dziewczyny tych testow 🙂 nie zazdroszcze 😜 a chetnie bym sobie zrobila test i ciekawe czy bym zdała 🙂

mój maż nie zdał i skwitował: pfff! ja to jeżdżę na wyczucie 😲 😲 😲 zbój paskudnik! 😉

ja zrobiłam na szybko kapustę z pieczarkami w cieście francuskim i całkiem całkiem było
!
wszystko i inaczej, i nareszcie nie mięso!

iwwwa to może przerzuć się na mleko tylko? mówiłaś że on tak ładnie Ci je! a wymiotuje albo co? że spada z tych centylii...?

• Mamusia
jak bede dlugo ta prace pisac to bedize mnie lepiej przeskoczyc niz obejsc, wpierdalam krowki caly czas albo inne slodkosci, no inaczej sie tego nazwac nie da! co chwile tu zagladam ale tylko z grubsza czytam co na bierzaco, nie nadrabiam i juz chyba mi sie nie uda 😞

co do testow to ja z racji pracy mojego J co jakis czas robie testy albo widze jak on robi i nie zawsze wychodzi, tak jak ela mowi niektore rzeczy trzeba na blache i to sie zapomina, bo jakies krzyzowki, pierwszenstwa itd to luz ale te predkosci czy inne podchwytliwe pierdloy to okropne. ja zdawalam jeszcze za czasow jak nie bylo obslugi auta i tej szopki z lazeniem w okolo auta i pokazywaniem swiatel, ale powiem wam ze to dobre jest ze ucza tej obslugi bo czlowiek wie przynajmniej gdzie jest jaki plyn i co tam pod maska jest a nie tylko ze kierownica w aucie i pedaly :P i za moich czasow to mniej z pierwszej pomocy bylo no ale to przeciez tez wazne.

• Mamusia
Agaa no wlasnie ładnie je i powiedzialam bym raczej wpierdziela! Bo teraaz mleka to juz 240 wypija a po mleku zawsze lubi jeszcze cos spałaszowac jakis deserek czy cos. Teraz to i tak sie tylko na mleko przestawiam bo mu mleko zmieniam. A szkoda mi go bo on tak lubi zupki obiadki i deserki. Nie wiem zobacze jak bedzie dalej.
A patrzac na waszych chłopców to oni w porownaniu z moim to grubaski sa hehe. Moj ma buzke tylko pulchniejsza ale na nozkach i reszcie to nie ma fałdek ani nic. Jak ostatnio popatrzylam na Marcelka ze takie fajne nóżki ma pulchniutkie to mowie ze moj to oswiecim jakis 😮

A co do testow na prawko. To jak moj stary robil we wrzesniu to kilka zrobilam to porazka jakas 🤪 🤪 🤪 🤪 Ale ja jak bobas sie tlumacze ze 10 lat temu robilam ponad wiec sie wszystko pozmienialo. Ale teraz bym napewno nie zcdala 😉

Agaa napisał(a):
ja zrobiłam na szybko kapustę z pieczarkami w cieście francuskim i całkiem całkiem było
!
wszystko i inaczej, i nareszcie nie mięso!

iwwwa to może przerzuć się na mleko tylko? mówiłaś że on tak ładnie Ci je! a wymiotuje albo co? że spada z tych centylii...?

Aga to prosze o przepis bo apetycznie to brzmi 🙂
iwwa sprobuj z dwa dni tylko mleko jak nic mu nie bedzie to spowrotem dodaj jedzenie

• Mamusia
Agaa napisał(a):
przez długi czas tego nie robiła, wczoraj jej się przypomniało 😁
http://www.youtube.com/watch?v=mxtBexZVXUg

ahahha Ale zajebiscie 😁 😁 😁
KArol jak sie z niej smial 😜

Marcel bezykiem robi a ona to jak zuzel 😁 ehheeh motor udaje 😁 😁

Teraz nadrabaim 🙂

jestem 😎

kurcze biedna dziewczyna! współczuję strasznie 😞 😞 ale ona musi tam się męczyć 😞

Aga filmik DE BEST!! 🤪 😁 😁 😁
a jak się ciągnie do siadania - moja to jeszcze nic 😞 😉 śmieję sie z niej że głowa i dupsko za ciężkie 😁 😁 😁

ale sobie poklaskałam 🤪 😎

ehh masakra
poza tym ona miala problem z cisnieniem
jakies 160/100 po zbiciu już
nigdy wczesniej nie miala takich problemow
wczoraj ten balonik na rozwarcie
dzisiaj oxy i
dupa kuzwa... 😠