Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
bobas napisał(a):
Loli napisał(a):
Ehhh i dalej trzeba szukac tego mieszkania masakra juz normalnie nie wytrzymuje 😞

no wlasnie a czemu wam sie nie udało? 😞

Bobas ja nie wiem jakis dziwny koles umowil sie z nami w jeden dzien, puzniej nam napisal ze jego dziecko mialo jakis wypadek w szkole i musi przelozyc spotkanie no ok, i powiedzial ze na nastepny dzien sie spotkamy , a na nastepny dzien moj dzowni zeby sie dowiedziec o ktorej godzinie itp. a on do niego ze sory ale juz ktos wynajol ten flat 😮 🤢 .

A wczesniej sie nam nie podobalo bo on chcial odrazu pieniadze na depozyt bez ogladania tego mieszkania. cos nam smierdzialo to ze powiedzial ze po pieniadze moze przyjechac ale nie pokaze nam mieszkania, a wiec nie wiem czy to jakis walek nie byl 😞

Ale takie mieszkanie przeszlo nam przez place ze ehhhh 😞 az serce scisna..

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli napisał(a):
bobas napisał(a):
Loli napisał(a):
Ehhh i dalej trzeba szukac tego mieszkania masakra juz normalnie nie wytrzymuje 😞

no wlasnie a czemu wam sie nie udało? 😞

Bobas ja nie wiem jakis dziwny koles umowil sie z nami w jeden dzien, puzniej nam napisal ze jego dziecko mialo jakis wypadek w szkole i musi przelozyc spotkanie no ok, i powiedzial ze na nastepny dzien sie spotkamy , a na nastepny dzien moj dzowni zeby sie dowiedziec o ktorej godzinie itp. a on do niego ze sory ale juz ktos wynajol ten flat 😮 🤢 .

A wczesniej sie nam nie podobalo bo on chcial odrazu pieniadze na depozyt bez ogladania tego mieszkania. cos nam smierdzialo to ze powiedzial ze po pieniadze moze przyjechac ale nie pokaze nam mieszkania, a wiec nie wiem czy to jakis walek nie byl 😞

Ale takie mieszkanie przeszlo nam przez place ze ehhhh 😞 az serce scisna..

wiesz co a moze i dobrze bo z tego co piszesz to naprawde podajrzany ten koles 🤢
ale mieszkanie na zdjeciach bylo super
a mam nadzieje ze uda wam sie znalesc cos fajnego 🙂

• Mamusia
A Dosik bo juz mam dosc tego ciaglego kombinowania, szukania stresowania sie martwienia masakra jakas mam dopiero 20 lat a musze tak kombinowac ze masakra jakas. Nie wyobrazam sobie co to dopiero bedzie za 10 lat jak ja juz takie zeczy przechodze.

Loli napisał(a):
A Dosik bo juz mam dosc tego ciaglego kombinowania, szukania stresowania sie martwienia masakra jakas mam dopiero 20 lat a musze tak kombinowac ze masakra jakas. Nie wyobrazam sobie co to dopiero bedzie za 10 lat jak ja juz takie zeczy przechodze.

chętnie bym pomogła ale nie mam jak.. 😞

Loli spokojnie :* bo sie tym strasznie denerwujesz i sie nie dziwie 😞
ale musisz to troszke na spokojnie wziąsc wkoncu coś sie znajdzie musi 😉
Loli inaczej przyjezdzasz do mnie do PL 😁 ja mam duze mieszkanie 😁

😘 😘

• Mamusia
witam 🙂 ja dalej pisze.. co tam u was? dzis mam jakies pozytywne nastawienie że zdążę z wszystkim 😁 to chyba te wasze fluidy :P To ja je dzis Loli przekazuje zeby sie nie smucila, na pewno sie jeszcze cos znajdzie dobrego. a problemami przyszlymi nie ma sie co martwic bo to nie od wieku zalezy. a moze akurat sobie tak poukladacie zycie ze za te 10 lat to juz tylko bedziecie myslec na co kase wydawac i gdzie na wakacje jechac 🙂 trzeba byc optymista 😎

co do dzidziiusiow po porodzie to mi tak jak i qrce zabrali mala po porodze zeby sie ogrzala jeszcze, ale innym dawali po 2 godz a ja jak o 15.40 urodzilam to dopieor kolo 7 mi dali po kąpaniu juz bo bylam usypiana i kazali mi odpoczac wiecej! ani myc mi sie nie pozwolili dopiero po kilku godzinach, to jak polecialam do lazienki to sie polozna smiala ze po takich zabiegach a ganiam jak 16tka! 🤪

• Mamusia
ja pamietam jak taka mloda dziewczyna rodzila ze mna i wychodzila w ten sam dzien, zabrala sobie obcisle dżinsy z przed ciąży biodrowki oczywiscie i sweterek króciutki 🙃 ledwo sie dopiela i tak ją ścisło że naprawde lazila jak kaczka, i sie jej pytam czy myslala ze od razu bedzie wygladac jak przed ciazą, a ona ze tak 🤪 ja wzielam ciazowe spodnie z materialu a i tak mnie ciaglo troche to ja jej wspolczuje..

• Mamusia
Hej, hoł i czołem z rosołem 🙂
Ja dziś od rana oczywiście wstałam z bolącą głową że masakra ale powiedziałam sobie "dziś ma być piękny dzień" i udaje że mnie nie boli. Od rana siedze z robotą bo mnie goni a teraz mały wstał no i przerwa.
Loli to jak bobas pisze ze moze to i dobrze ze tego mieszkania nie macie bo jakis podejrzany ten typ. A co do pneumo to ja wiem ze tu jest podstawowe szczepienie na to i nikt nawet nie pyta czy szczepic tylko tutaj tak jakby obowiazkowe jest. Ale jak ja bylam z malym ostatnio na szczepieniu to mi nie daly bo nie wiedzialy czy moga ahahahha. A ja pierwsza szczepionke bralam w Pl i tam nie bralam na pneumo bo babki nie wiedzialy jaka tu daja bo sa diwe rozne firmy produkujace te szczepionki i powiedzialy zebym lepiej wziela tutaj trzy niz potem problem jak sie okaze ze tu maja innej firmy. No ale u mnie w przychodni cielepy i nie wiedzialy czy moga dac. Zreszta opisywalam wam po szczepieniu.
Wczoraj dalam malemu pierwszy raz to angielskie mleko i wypil 200 bez problemu ale po kilku godzinach strasznie mu sie odbijalo i strasznie ulewalo. Prawie cale wyrzygal ulewajac. I nie wiem czy to po nim czy tak jakos mu sie zrobilo. Wiec wiecej mu wczoraj nie dawalam tylko to polskie reszte a dzis z rana polskie i teraz dostal znow ang i zobacze czy bedzie to samo. Bo moze poprostu przypadek z tym ulewaniem.

Eluska gratuluje ciotkowania! Sie dziewczyna nameczyla biedna. Jak slysze ze ktoras rodzi to mnie normalnie telepie.

A moja siostra byla wczoraj na spotkaniu z polozna-bo ona w ciazy i jak mi opowiadala to mowie ze sobie jajniki podwiaze zeby tylko nie byc tu w ciazy. Masakra jakas. Siuski zaniosla to ta sprawdzila paseczkiem tylko ph i do kosza. hahah a ona mowi ze ja cos swedzialo ze to moze bakteria jakas czy cos a polozna ze tak ma byc hehe. Ta mowi ze wirusa miala a polozna ze jest ok i tak ma byc, ta mowi ze kaszel ja od 3 tyg meczy a polozna ze ok i tak ma byc hahaha masakra, zlewka totalna.

• Mamusia
A co do ciazowych ciuszkow to ja do szpitala wzielam normalne ciazowe i tak jakos mi ciasno bylo. I nawet nie wiedzialam jak to nalozyc zeby na rane nie uciskalo. A jak jechalam tydzien po porodzie do szpitala z takimi bolami ze az jeczalam na te nerki to taksowkarz myslal ze mnie do porodu wiezie bo jeszcze taki brzuch mialam 😮