Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Bryyy 🙂

Ehhh u nas nocka ok, poza tym ze Ola od 2 dni po kapieli nie chce jesc zageszczonego mleka, wyje jak szalona ! jak skosztuje tylko mleko, herbatke owszem wypije ale mleka ani rusz, wczoraj wypila okolo 30 ml mleka + 90ml herbatki i spala do 7 😮 cala noc... ehhhh nie wiem o co kaman, w dzien mleko normalnie pije ale na noc nie chce..

Ela a co Ci jest? ten brzuch cały czas? ale jaki to ból? idz że do lekarza!

Anulka a Ty miałaś coś napisać co Ci wczoraj nie weszło na kom. ja też nie widze kamerek na kom, ale sobie coś tam poustawiałam i widzę wszystkie ikonki i zdjęcia! bajer 🙂 żałuje że jak wtedy siedziałąm w szpitalu czekając na Ew to tego nie 0obczaiłam 🙂

ooo Ew robi kupę 😜 ona tak zawsze ostatnio jak do Was pisze hehe

Loli fajny ten ząbkowy 'suwaczek' 😉

mam pytanko do Was.... moja od tygodnia jakoś tak ssie na potęgę paluchy!! non stop ma je w buzi i już teraz nie tylko że je ma, ale ssie jak dzika! a podobno nie można no nie? bo popsuje zgryz? czy nie? daje jej smoczek to się rzuca na niego 🙂
obudziła mi sie dzisiaj o 5 z krzykiem strasznym! w 3 sekundy byłam u niej pod łóżeczkiem!

idziemy dzisiaj na obiad do teściów i na uro do szwagierki także wpadne wieczorkiem 😘

Hey Laski ;**
Ale noc 🤢
Kacprowi chyba coś było bo od 12 do 4 nie spał 😞
wydaje mi się ze to te cholerne zęby 🤨
W ogóle Mati ma cholorny ból zęba 😞
jest troche rozdrażniony ale mimo tego jakos w nocy współpracowaliśmy nie zostawił mnie samej bo byłam nie do życia po tej zabawie 🤔
Cały ostatni tydzien jezdziłam na zajecia zaliczac sesje
jeszcze teraz mam 2 i koniec
zobaczymy jak mi pójdzie 🥴
a jak tam u was niedziela mija ??

• Mamusia
Heheh za rzadko ostatnio tu wpadasz 😜 Aż tęskno do tamtych dni jak siedziałyśmy grubasy beztrosko i zrzędziłyśmy to na upał, to na rwanie w dupie 😁 A teraz...Ech...U mnie się pokomplikowało, ale nie ma sensu o tym gadać bo to nic nie zmieni. Powoli musimy wszystko wyprostować. A kiedy dodasz zdjęcia z balu? Ja nie mam kiedy zrobić nawet żeby Adze pokazać. Franio zasypia...Jeszcze tylko krem z kukurydzy muszę doprawić i mam wolne. Krystian pojechał sobie...A niech pojeździ.
Ale tu pusto i smutno bez moich dziewczynek 😞

• Mamusia
hej,
ja dopiero dzis teraz bo z rana wstalismy skoro swit o 8 hehe tzn młody nas obudzil i po sniadanku-o dziwo zjadl 🤪 poszlismy o 9 na spacerek i do sklepu przy okazji. Fajnie tak, juz nie pamietam kiedy bylismy razem na spacerku, tak rodzinnie 🙂 potem siostra przyjechala po mnie i wyruszylysmy do ikei bo jakies zaslonki chcialam kupic bo nic nie mam hehe koc mi w oknie wisi z samochodzikiem w dodatku hehe ale oczywiscie nie kupilam, potem obiadek dokonczylam bo moj przygotowal jak mnie nie bylo a teraz czekamy na druga siostre bo wpada na obiadek.
Kubus dzis bardzo ładnie i je i sie zachowuje, hehe naskarzylam sie wam wczoraj na niego to dzis grzeczny. Rano wypil butle potem kaszki cala miske i w ikei wypil 200 herbatki i spi dalej, wiec jak wstanie to pewnie opyli cla butle.
A wczoraj przed kapiela-nie pamietam czy pisalam wczoraj ze po nurofenie sie uspokoil i usmiechal sie i wogole, widocznie cos go bolalo i nawet dal sie wykapac z usmiechem, a wlasnie przed kapiela zrobil wielkie kupsko troche zbite i czywiscie zielone, wiec moze brzuszek go bolal. A sam nie mogl wydusic to bralam mu nozki i zginalam do brzuszka. A smierdzialo tak ze mnie normalnie bralo 🤪. I zjadl butle, malo ale zjadl i poszedl spac. Dopiero o 8 sie obudzil. Wiec moze to byl brzuszek? Sama juz nie wiem. A w sumie nie dawalam mu nic innego tylko kleik ryzowy z mleczkiem. Hmmm musze poobserwowac. A wczoraj przez caly dzien zjadl tylko 240 mleka 🤪 wiec nie wiem jak on nie byl glodny.

Ela co tam Cie boli? Co Ci jest?
Kurde moglyby sie wylogowac te co kamerek nie uzywaja bo chce zobaczyc Age!! (i tupie tu nogami dla efektu hehe)

• Mamusia
Trzeba Loli nagadać i ona powie adminowi 🙂 A ja nie chcę gadać co u mnie...Olać to...Albo opić i to dużo żeby nie myśleć ☺️ IWa może za dużo tego kleiku? Od zbyt gęstych potraw też tak może się dziać. Ja odstawiłam mojemu wszystko. I dzisiaj było już trochę normalnej kupki. A weź ty mu ugotuj kompocik z jabłka ze śliwką suszoną kalifornijską. Powinno pomóc jak ma takie twarde. Mojemu wczoraj dałam i pomogło.Zrobiłam ten krem z kukurydzy 🤢 Bleeee 🤢 I imbir też bleeeeeeeeeeee
Leje u nas już drugi czy trzeci dzień bez przerwy. Dzień i noc. Wyszła bym sobie z Luną to kurde nie ma jak.

• Mamusia
Wiesz co, no moze i za gesty ten kleik, sama juz nie wiem. W sumie on od 4 miesiaca i robie i tak rzadszy niz instrukcja na opakowaniu hehe Moze mu zrobie tylko taki do picia.
Dzis kupilam tarke wiec zetre mu jabluszko to tez na kupe pomaga co nie?
No musze poszukac czy sa tu sliwki.
Az na sama mysl tych suszonych sliwek mnie dreszcze przechodza bo pamietam jak musialam jesc ich 3 paczki minimum dziennie jak mi jelito przestalo pracowac i do tego codziennie otreby do wszystkiego, obiady kanapki kawa herbata do wszystkiego musialam je sypac bleee

Elusiek Ty mi sie tam nie doluj tylko pisz co tam sie dzieje, to zaradzimy.
No Loli to zalatwi hehe