Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli napisał(a):
Nie mam zielonego pojecia o co chodzi z tymi kamerkami ale juz mi sie nie chce :d nachwile fajnie 😉

Hmm no w funciaku kupilam czasem dosc fajne zeczy dla Malej a ty masz 99p czy Paundland ?
serwer do kamer zawiesił się, musiałem go zrestartować. Teraz powinno być ok.

• Mamusia
admin napisał(a):
Loli napisał(a):
Nie mam zielonego pojecia o co chodzi z tymi kamerkami ale juz mi sie nie chce :d nachwile fajnie 😉

Hmm no w funciaku kupilam czasem dosc fajne zeczy dla Malej a ty masz 99p czy Paundland ?
serwer do kamer zawiesił się, musiałem go zrestartować. Teraz powinno być ok.

Ooo witaj Piotrze 😘
No troszke pasowalo by dopracowac te kamerki, dziewczyny sa zachwycone 😉 tylko szkoda ze tak malo miejsca jest ze tylko 5 kobitek moze byc na raz 🙂

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
jeszcze tam nie kupowalam bo mialam zapasy z Pl co wzielam ze soba, staremu jakis dezodorant kupilam tylko
a co tam kupilas ciekawego?

Iwwwa sa takie zeczy ze niedowiary ja mam cala kosmetyczne takich malowidel ze szok :O

Czasem kupilam nawet szminke z Loreala za 1 F a jak poszlam do superdraga to kosztowala ona tam 7 funtów 🙂

• Mamusia
Ja czesto jezdze d tego funciaka bo sie naprawde oplaca kupilam kiedys Oli smoczki do wychodzenia zabków i zgryzaki z TT za 1 F a w sainsburym je widzialam ze 4 funty 😉

A wiec czasami naprawde mozna trafic na jakas dobra okaze 🙂

Loli napisał(a):
Hmm Piotrze a bedzie mozna taka mozliwosc ze przy odswiezaniu stron kamerka nie bedzie znikala?
Wyczaiłem o co chodzi. Jeśli ze strony pojawia się pytanie o zgodę na połączenie, a z tej samej strony, której ta zgoda została wyrażona będzie przedładowanie/odświeżenie strony, to kamera traci połączenie. Jeżeli z jakiejkolwiek innej strony połączymy się z kamerą, a odświeżamy inną stronę, na której jest kamera to jest ok. Jednym słowem; zrobię tak, że podczas łączenia będzie osobne okno, w którym będzie klawisz POŁĄCZ. Tego okna nie będzie można zamykać, tylko będzie trzeba go spuścić do paska, bo inaczej stracimy połączenie.

• Mamusia
admin napisał(a):
Loli napisał(a):
Hmm Piotrze a bedzie mozna taka mozliwosc ze przy odswiezaniu stron kamerka nie bedzie znikala?
Wyczaiłem o co chodzi. Jeśli ze strony pojawia się pytanie o zgodę na połączenie, a z tej samej strony, której ta zgoda została wyrażona będzie przedładowanie/odświeżenie strony, to kamera traci połączenie. Jeżeli z jakiejkolwiek innej strony połączymy się z kamerą, a odświeżamy inną stronę, na której jest kamera to jest ok. Jednym słowem; zrobię tak, że podczas łączenia będzie osobne okno, w którym będzie klawisz POŁĄCZ. Tego okna nie będzie można zamykać, tylko będzie trzeba go spuścić do paska, bo inaczej stracimy połączenie.

Troche nie kumam ale ok 😁 hahaha

iwwwa napisał(a):
O to sprytnie! 🙂
A wiadomo juz ile transferu zchodzi? Bo ja tez mam limit 😞
Od waszej strony sprawa wygląda trochę inaczej - Wy pobieracie dane tylko z 5 kamer, ja natomiast wysyłam Wasz obraz do KAŻDEGO, kto jest na forum, czyli do dziesiątek, a nawet setek użytkowników.
U mnie na serwerze, od 10:00 do 11:00 wyszło 5 GB danych 🙂

pół godziny mnie nie było a te tu natrzaskały 6 stron...ech 🙂

gotuje obiadek dla małej: ziemniaka z marchewką i będziemy jeść!

hm w sumie to z tymi kamerkami to wg mnie jest tak, że fajnie sie patrzy na swoich...w sensie ze s2wojego wątku, a tak to tam nie patrze 🙂