Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agaa napisał(a):
popatrzone 🙂
powiem Ci Asiu, że albo mi się w głowie pozmieniało i już mnie tak ten zmierzch nie fascynuje, albo ta 3 czesć była kiepska. za to 4 będzie superowa 😁
ksiązka zaćmienie zdecydowanie zdecydowanie lepsza! nie ma porównania 🙂

masz racje ksiazka jest duzo lepsza bez porownania ale mi 3 czesc filmu podobała sie najbardziej jak na razie najlepiej zrobiona.

a ja na 12 ide do lekarza bo moja choroba postepuje czuje sie fatalnie 😞

PEREŁKA DLA CIEBIE PERŁOWY TORCIK 🙂
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! SPEŁNIENIA NIESPEŁNIONYCH JESZCZE MARZEŃ. POCIECHY Z DZIECIARNI I MĘZUSIA 🙂 I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ
[URL=http://img141.imageshack.us/i/tort1m.jpg/][IMG]http://img141.imageshack.us/img141/7885/tort1m.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Asiku! a ja Ci powiem że widziałam w tej części tyle złych montaży że szok 😁 np. pokazują Belle jak patrzy na Edwarda a jego tak z tyłu i ze on niby też na nią, a za sekunde scena z drugiej strony i on obrócony bokiem 🙂 ale ok, nie czepiam się 🙂 czekam na 4 część bo jestem mega ciekawa jak oni to zmontują!

kurde, Ewa nie wiem po czym...po szpinaku albo po tej zasranej kaszce,zrobiła małą...czarną prawie kupę 😮 😮 dzisiaj jej dam jagody co by ją może troszkę przeczyściło...
i wiecie co ta franca mała zrobiła dzisiaj w nocy? prawie znowu nic nie spałam...! ona bez tego filca szaleje w łóżeczku! położyłam ją głową do okna tak na środku łóżeczka, jak się kładłam spać to spała w poprzek 🤔 to ją zmieniłam na poprzednią pozycję, za godzine się obudziłam i poszłam do niej, bo sobie wmówiłam że jak ona tak leży w poprzek to się zaklinuje i się udusi!! masakra 🙂 no i znowu w poprzek, ale miała jeszcze jakoś tak fajnie dużo miejsca, więc ją zostawiłam...o 4 znowu stałam a ta małpka w drugą stronę obrócona!!! 🙂 🙂 i otwarte oczy i się na mnie patrzy 🙂 dzikus 😁 Wasze też się tak kręcą? czy tylko mojej odbija wolność bezfilcowa? 🙂

aha! Ela baterflaja! wiesz że nie kupiłam tych śliwek kalifornijskich?? kurde u nas w kauflandzie taka większa paczka ( bo małej nie było... ) kosztowała dość sporo, teraz nie pamiętam, ponad 20zł?? więc mam jakieś inne 🙂

• Mamusia
hej 🙂
u nas nocka ok, chociaz młody jak zwykle obudzil sie o 3 i sie wiercil wiec dla swietego spokoju i snu wzielismy go jak zawsze do wyra i spokuj i spał. Tylko mój mówi że w nocy ciagle po gębie od niego dostawał haha (mały mnie chyba wyręczył hehehe) i że go udrapał na nosie hehe. Mogłam mu wczoraj paznokci nie obcinać to dziś pokiereszowany by szedł do pracy.

Aga mój to samo. Tylko że u nas gorzej bo on w kojo śpi(mam nadzieje ze w koncu sie dorobimy lozeczka) a w koju jest po bokach tak jakby siateczka drobna. I on ostatnio wyczail ze jak jezdzi paluszkami po tej siateczce to taki dziwny odglos oddaje, nie wiem jak to opisac. W kazdym badz razie non stop jezdzi palcami po tej siatce a mnie ciagle ciary nachodza jak to slysze. No i klade go oczywiscie prawidlowo spac, po chwili on juz lezy w poprzek. Wiec zabralam mu ostatnio poduszeczke bo myslalam ze on sie tak z tej poduszki zsuwa bo mu niewygodnie. Ale dalej to samo. Kilka razy wieczorem go przekladam a rano i tak lezy w poprzek. Wiec na noc zaczelam go grubiej ubierac bo i tak wiecznie rozkopany i odkryty lezy.
Cos on mi ostatnio mało je. To znaczy mało w porownaniu z tym co jadl. Bo wypijal 240 co 3 godziny mniej wiecej. Teraz jak wypije 210 to odswietnie bo tak to 120-180 góra. Wczoraj o 14:30 wypil 120 i dopiero o 22 wypil nastepne 120 a w miedzyczasie nic nie chcial. Troche mnie to martwi tym bardziej ze z wagi spadl 😞 nie moge sie doczekac tak szczerze mowiac wyjazdu pod koniec lutego do Pl i wizyty u pediatry. U mojej fajnej pediatry ktora wszystko obada i wszystko ma pod kontrola a nie jak tu cokolwiek by sie nie dzialo to jest OK!

• Mamusia
Właśnie Aga jagod to Ty kochana nie dawaj bo pogorszysz, je sie daje na rozwolnienie bo one dzialaja mniej wiecej jak wegiel.
Daj jej najlepiej herbatke na trawienie jak masz, u nas to przynajmniej elegancko dziala.

A i odebral stary wczoraj samochod. Masakra jestem zla jak 150! Do zrobienia rozrusznik, pasek rozrzadu i cos tam mechanik spalil wiec trzeba wymienic. Wkurwa mam na niego wiec mu narazie nie zaplacilismy. Ale przynajmniej stoi pod domem wiec oko ciesze, chociaz znow musze sie oswajac z lewostronnymi rondami.

BYŁam przekonana że jagody właśnie na poprawienie działania jelitek!
Dzięki bo by ją zatkalo 🙂
Druga kupa też taka! Wczoraj jadła szpinak i ta kaszke przedwczoraj więc sama nie wiem 🙂

• Mamusia
Nie mam jak nadrobic.. dzies troche latania..
w dodatku Marcel chory.. cala noc nie spal.. 😞 nie mogl oddychac taki ma katar 😞 😞
ehh.... 😞
Dzownilismy do dr naszego powiedzial co mamy mu ndac.. i puki co pomaga.. ale noc pewnoie masakra ☺️ az mam wyrzuty ze dzis sobie jedziemy i on do tesciowej... ☺️

A moj net znowu transwer obnizony... ehhh ciezko ebdzie mi wchodzic...
zreszta wczoraj byla wojna o Brzucha .. bo te kamerki tyle pamiec mi zrzeraja ze masakra... ☺️ i K sie wkurwia.... ☺️

ehh jak bede mogla to bede:****

perełko ja rowniez ci zycze wszystkiego naj spelnienia marzen i wszystkiego czego sobie zapragniesz

a ja byłam u tego lekarza no i dostałam antybiotyk tak mam gardło zawalone 😞
z jednej strony fajnie byc chorym bo moj maz jest dla mnie taki kochany zajmuje sie malym robi picu dla mnie i znosi moje narzekanie ze mnie wszystko boli 🙂

wróciliśmy właśnie od mojej mamy. masakra! czuje się bardziej zmęczona niż jakbym cały dzień sprzątała w domu...mała marudziła, to kupa, to am am, to coś tam...uspokoiła sięd opiero jak jej zdjęłam rajstopki 🙂 chyba ją gryzły...

Loli mam pytanie.
chce przekazać mojemu wujkowi coś dla mojej kuzynki, żeby jej z Anglii do Anglii wyslał, bo jak patrzyłam tu na cenniki to masakra!! ile u Was by to kosztowało? możesz mi to jakoś sprawdzić? to bym mu tyle funciaków dała 🙂

• Mamusia
Agaa tutaj masz stronke 😉
http://www.londynek.net/business/view-ads?view=0&type=99&str=paczki

i tam masz rozne paczki do pl z jakis regionow itp 😉 bardzo tanio bo okolo 20 kg kosztuje 20 funtów 😉 masz tam na bank polskie jak i angielskie numery i mozesz zadzwonic i sie zapytac co i jak 🙂

Ale jak bede miala chwile to ci podam nr telefonu do ktorego ja zawsze wysylam 😉

• Mamusia
hejka
IWONKA JA RÓWNIEŻ DOŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ -WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 😘 😘 😘 😘
co tam u was nowego kochane?moja kruszynka ma już dwa ząbki jeden obok drugiego na dole he he już nie raz mnie w cyca użarła gryzoń kochany 😜
mój mnie drażni.......... 😠

nie chce do PL, tylko z Anglii do Anglii 😜

sioperka nie wyobrażam sobie być pogryzioną w cycka 😁
czekamy na jakieś fotki Oliwki 🙂

moja już śpi...nie dało się jej dłużej przetrzymać i już o 18;45 poszłyśmy się myć...i padła.