Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

bosko je obrabiasz 🙂

hehe też mam ją w obserwowanych zapisaną 🙂 tylko że mi do niczego by potem nie pasowała, więc pewnie znowu jeśli w ogóle to czarną wezmę 🙂
na razie jedną licytuję...zobaczymy czy kupie taniej 🙂

no to to jest właśnie ta 😁 😁 😁

sama chce sobie obrobić, tylko nie umiem się za to zabrać 😁
miałam gimpa, ale chyba do picassy to ciężej w nim się obrabiało...

aha 🙂
no to może też pokombinuje cosik, ale to prędzej ze swoimi fotami...
w ogóle Agusia! marzy mi się żeby iśc do fryzjera! znowu...i tak radykalnie znowu! i qrwa mam nadzieje że na marzeniach się nie skończy!!!!

• Mamusia
hej, co tam u was w nudny weekend?
ja mam jakis niezbyt humor, sama nie wiem czemu. Ostatnio przestalam lubic weekendy.
Młody ze starym poszli spac do drugiego pokoju a ja siedłam zeby popracowac a tak mi sie nie chce ze najchetniej sama bym poszła w kimono.
A musze sie wam pochwalic co wczoraj kupilam. Otoz my tu na oknach nie mielismy zadnych firanek ani zaslonek i wszyscy zagladali bo to przy ulicy. A jak bylam w sklepach to same zaslony 20-50 funtow 🤪 wiec nie kupowalam. A wczoraj kupilam w takim sklepie charity-używane ale jak nowka piekne zaslony porzadne do tego firany na dwa okna i zaplacilam 14 funtow za wszystko 🙂 i jestem cholernie z nich zadowolona jak nie wiem co!
A cioteczka kupiła dla Kubusia przedwcoraj super buciki. Strasznie mi sie podobaja. Jak bede miala juz normalnego neta to nadrobie z fotkami bo teraz jak zaczne je wgrywac to mi pochłonie cala reszte.
A moj mały juz coraz bardziej do raczkowania. Juz kilka porządnych razy udało mu się raczknąć. Już obcykał podkurczanie nóżek pod brzuch jak leży na brzuszku i sie przesuwa do przodu. Tylko jeszcze nie wie jak tu dopasowac rączki do tego wszystkiego. Także myślę że zaraz bedzie raczkowal. Tylko wkurzam sie strasznie bo gdziekolwiek go nie położe to on zaraz na brzuch sie przekreca-oczywoscie nadal nie przypomnial sobie jak to zrobic spowrotem-a jak sie przekreci to po 10-15 minutach zaczyna jeczec bo sie denerwuje bo nie moze do przodu pełznąć tak jakby chciał. I jak juz sie zanosi na płacz to go przekrecam na plecy spowrotem a ten co? Jubudu na brzuch i apiać od nowa. I tak ciągle. I nie posiedzi sobie sam bo zaraz na brzuch i koniec. Ech coraz wiecej roboty przy nim.