Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

http://allegro.zumi.pl/coloron-makijaz-w-5-minut-nowosc-w-polsce-i1451240867.html?utm_source=onet.pl&utm_medium=banner&utm_campaign=SGOnet

ale myk pierwszy raz cos takiego widze 🤪

• Mamusia
bobas napisał(a):
http://allegro.zumi.pl/coloron-makijaz-w-5-minut-nowosc-w-polsce-i1451240867.html?utm_source=onet.pl&utm_medium=banner&utm_campaign=SGOnet

ale myk pierwszy raz cos takiego widze 🤪

nie otwiera mi sie.. kurde maly spi..i spi.. juz 3 godzine zaczyna...eh nudno mi 😜

łooo Ania, ludzie to jednak mają najebane w głowach!
a przecież ten cały Fritzl?? czy jak mu tam...w to się nie chce wierzyć!

a co do artykułu to co to qrwa ma znaczyć "gerber zmieni recepturę" ?? recepture????? nosz fuck!

jakiegoś nerwa mam ogólnego...ech

wyobraźcie sobie że chwile po tym jak odeszłam od kompa gdzie napisałam że Ewa się nie przewraca to ta mała franca 😁 jak ją położyłam na pleckach HYC na brzuszek!! 🤪 stałam jak wryta 😁
rozpłakała się chyba z tego powodu ze jej się udało... 🙂 i jak chciałam jeszcze raz żeby to zrobiła to juz za bardzo płakała...ech a chwile temu uderzyła się w głowe i nie umiałam powstrzymać jej płaczu 😞 ani uspać ani nic...ale w końcu padła, boroka!

• Mamusia
Agaa napisał(a):
buuterfly napisał(a):
Pojechał po nią 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

😘

no to dobrze!!!
A moj kleczy przy lezaczku tak zlazi z niego.. ale oczywiscie patrze na niego.. zaraz beedzie krzyk ze nie moze sobie poradziac...;p 🤪
aaa no widzisz.. pokazala Ci ze umie!!ale jej sie nie chce 😜
a z glowka biedna 😘 😘

Ale co Wam powiem... ze moj jak gdzies sie walnie wlbo cos to nie placze 😮 😮

no nie dziwie się, że nie płacze! najstarszy z 'grupy' to co będzie płakał? 😁

Aniu powiedz mi...czy mimo tego że dasz Marcelkowi obiadek, ziemniaczka + coś tam np. to on i tak chce jeszcze mleko? no bo moja zjadła...zasnęła i teraz się obudziła i ryk straszny... 🤔 1,5 temu jadła. więc dałam mleko 150 zjadła jak nigdy w dzień...i zadowolona gryzie gryzaka 😁

• Mamusia
Agus wiesz.. yy on przez kilka dni ostatnie wolge jest taki jakis... inny jak by wszystko sam chcisal, pokazuje charakterek 😮

A co do jedzenia, to szczerze mowie ze on czyste mleko NAN pije tylko w nocy 🤨
rano- czy nad ranem mleko wlasnie ok150ml
ok 9-10 kaszka ok 180ml
ok 12-13 obiadek.... i jesli sloiczekj to nic nie dodaje a jesli mu robie sama to dodaje 60 mleka
no i wiadomo herbatka do tego czy sok
ok15-16 deserek- owoc herbatniki i+ 🤨60 mleka
ok18 banan albo gesty sok czy ciacho...
no i o 19-20 mleko krowie z budyniem 210-140

tak teraz je... 🤨

• Mamusia
Czytałam, że jak ząbki dzieciom rosną to wtedy nie chcą jeść nic nowego tylko najchętniej mleko...Mój to tam zje pare łyżek czegoś popije herbatką a i tak upomina się o mleko. A kasza ma być z butelki. Z miski nie zje 😮
A rwt chore....Nie mogła bym tak. Jak bym moją teściową widziała. A wiecie jak Krystiana wysterował jego brat 🤪

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Czytałam, że jak ząbki dzieciom rosną to wtedy nie chcą jeść nic nowego tylko najchętniej mleko...Mój to tam zje pare łyżek czegoś popije herbatką a i tak upomina się o mleko. A kasza ma być z butelki. Z miski nie zje 😮
A rwt chore....Nie mogła bym tak. Jak bym moją teściową widziała. A wiecie jak Krystiana wysterował jego brat 🤪

No wlasnie to pisalo w ksiazce co znowu paczke dostalismy.. na pol roczku 😉
hmm... i np sa miny jkakie dziecko robi przy jedzeniu co znacza... przepisow kilka 🙂
A wysterowal tzn?? 😉

• Mamusia
Anka ja w sobotę ta paczkę z minami jak dziewczynka je groszek dostałam 😁 I dwie inne 😎 No jego brat ten z Norge co ma firmę...Dzwonił ostatnio i czy Krystian przyjedzie po niego we wtorek (22luty) ok.22 na lotnisko do P-nia. No to ok no, że pojedzie. I cały czas nastawiony, że będzie po niego jechał. A wczoraj się dowiaduje , że on już jest w Poznaniu u takiej swojej pukawicy pustej. I do dziś nie zadzwonił do Krystiana żeby odwołać 🤪 Głupi nie?

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Anka ja w sobotę ta paczkę z minami jak dziewczynka je groszek dostałam 😁 I dwie inne 😎 No jego brat ten z Norge co ma firmę...Dzwonił ostatnio i czy Krystian przyjedzie po niego we wtorek (22luty) ok.22 na lotnisko do P-nia. No to ok no, że pojedzie. I cały czas nastawiony, że będzie po niego jechał. A wczoraj się dowiaduje , że on już jest w Poznaniu u takiej swojej pukawicy pustej. I do dziś nie zadzwonił do Krystiana żeby odwołać 🤪 Głupi nie?

moze zostaje u pukawicy 😜 heh
Moj kuzyn tak z Angli robil ... przylatywal a udawal ze jest w angli 😜 heh idiota.. az go okrdla na kupe kasy 😁

aaaa noo to ta sama paczka 😁 😁 😁
I jeszcze dostyaliwsmy wczesniej 2 inne albno jedna i potem tytka z jakims mlekiem... ee jakos tak i 2 gazety 😉

• Mamusia
eehh kurwa zeby nie szkola to by byla u Was caly czas a tak co.... ☺️

No a Aga on ma pol roku to przeciez wiecznie nie bedzie jadl tylko tego modyfikowanego...
od 3 dni danonki dostaje, w niedzie na pol jedlismy sernik i karpatke 🙃 az dar sie jak mu nie dawalam 😜 wczoraj linol bigosu 😜

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
Agus wiesz.. yy on przez kilka dni ostatnie wolge jest taki jakis... inny jak by wszystko sam chcisal, pokazuje charakterek 😮

A co do jedzenia, to szczerze mowie ze on czyste mleko NAN pije tylko w nocy 🤨
rano- czy nad ranem mleko wlasnie ok150ml
ok 9-10 kaszka ok 180ml
ok 12-13 obiadek.... i jesli sloiczekj to nic nie dodaje a jesli mu robie sama to dodaje 60 mleka
no i wiadomo herbatka do tego czy sok
ok15-16 deserek- owoc herbatniki i+ 🤨60 mleka
ok18 banan albo gesty sok czy ciacho...
no i o 19-20 mleko krowie z budyniem 210-140

tak teraz je... 🤨

Wow Anulka niezle dajesz ;D

Ja zrobilam mojej malej przedtem ziemniaczka + marcheweczka i co niby kocha tak ziemniaki a zjadla moje 4 lyzeczki i ryk 🤢 ale taki niemilosierny ryk jak by w cos walnela 🤨 nie wiem o co kaman 🤔
Zrobilam butle to zadowolona byla :/
Wydaje mi sie ze jak ja jej wiek to ona juz powinna duzo zeczy wlasnie jesc jak Anulka daje Marcelowi ale ja sie boje a po drugie ona nie chce jesc nowych zeczy :/