Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

no siedzi sama, ale krótko 🙂
dlatego ja się nie martwie tym przewracaniem, widocznie to nie ten czas...
wczoraj ta mała Kamilka od mojej świadkowej to ma 11 miesięcy i NIE MA W OGÓLE JESZCZE ŻABKÓW! ANI JEDNEGO 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a gdzie tam, moja jeszcze nie siedzi, chybota się jak bańka wstańka 😜

no wreszcie udało mi się upolować jakiegoś oklaska 🤪 Loli for you 🙂 bo wyklaskane jestescie od samego rana widać ze Aga już odblokowana 😁 😁 😁 😉

• Mamusia
ehm moja mnie lekko drazni bo kompletnie czasu czasem nie mam ;/ na nic tyle czasu chce :/ zeby jej poswiecac ze szok , a ona na bujaku posiedzi chwilke i koniec puzniej ryk, na brzuchu nie na plecach nie ;/ nie wiem nie chce mi sie z nia bawic ;/

Loli to ja mojej robie taki jak by kojec z kołdry i poduszek i ją sadzam tak żeby się nie przewróciła, daje jej tam zabawki i mam ją 'z głowy' na jakiś czas.
może też spróbuj 🙂

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Loli to ja mojej robie taki jak by kojec z kołdry i poduszek i ją sadzam tak żeby się nie przewróciła, daje jej tam zabawki i mam ją 'z głowy' na jakiś czas.
może też spróbuj 🙂

ona zabawkami sie nie chce bawic ;/ tylko telefonami, pilotami, butelkami ;/

no to ma pecha 🙂 butelki i piloty nie są do zabawy, daj jej zabawki i niech płacze...trudno Agusia. znudzi jej się ten płacz po jakimś czasie.
ja moją lekceważę jak widze że tylko na rękach się uspokaja, tzn że ma humorki, i nie będę tego tolerować 😜

• Mamusia
Agaa napisał(a):
no to ma pecha 🙂 butelki i piloty nie są do zabawy, daj jej zabawki i niech płacze...trudno Agusia. znudzi jej się ten płacz po jakimś czasie.
ja moją lekceważę jak widze że tylko na rękach się uspokaja, tzn że ma humorki, i nie będę tego tolerować 😜

a twoja tez sie zanosi ? juz od placzu ? moja to megasny nerwus ;/ od 3 dni pranie lezalo w pralce bo czasu nie bylo, a naczynia 2 dni czekaja ;/ nikt tego za mnie nie zrobi ;/

Loli a Ty myślisz że za mnie cokolwiek ktokolwiek coś zrobi?
nie wiem co to znaczy zanosić się płaczem? tak że tchu nie umie zebrać? jeśli tak, to tak nie robi, ona mi raczej tera znie płacze, jak już to marudzi niemiłosiernie...

• Mamusia
Eh wkurza mnie to na maxa Agaa bo co, dwuch chlopow ze mna mieszka i co niby oni zmeczeni sa po pracy ? i nic , nie zrobia nie umyja za soba nawet talerza ! Pan K ktory z nami mieszka , juz tutaj 5 miesiecy ani razu plynu do naczyc nie kupil bo po co ? on nie myje przecierz naczyn bo samo sie za niego myje :/
A ja co niby leze codziennie dupa do gory:/

Eh no wlasnie Agus a moja sie tak zanosi wlasnie placzem strasznie :/ i musze ja wziasc na rece bo sie nie uspokoji

• Mamusia
Agaa mowilam mojemu ale to dlugi temat tabu ! to sa koledzy, chlopy ktorym nie zalezy czy jest czysto czy nie !

Agaa jak lezy caly zlew jego naczyn to jak ja mam cokolwiek zrobic ? za kazdym razem jak potrzebuje garnka patelni to musze myc za nim zeby sobie uzyc :/

qrka to juz na gg Ci napisałam 🙂 bo tu za długo to trwa 🙂

Loli no słów brak! co za cham! ale bym była wściekła! normalnie cham, dupek i tyle!! 😠 jeszcze będziesz po kimś myła nosz fuck!!!!!

Loli myślałam że to juz się troszke uspokoiło z tym Panem K 😠 za cholerę bym mu nic nie umyła a niech mu sie kubki skończą i nie bedzie sie miał z czego napić to sobie umyje no CHAM STRASZNY!!

adas zasnal pija mleko 🤪
ale dzisaj strasznie nerwowy jest nie wiem moze go swedzi ta wysypka 😞 ale nie mam juz sily 😞
jeszcze mnie tak zaczeło bolec podbrzusze ze chodze zgieta w pol 😮
ale ja dzisaj stekam przepraszam ☺️

Loli napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=S_OfwAb3O2g

haha świetna jest 😁
moja to tak dziubka nie otworzy!
i fajna ma grzechotkę!
Ewa to już dwie grzechotki popsuła... 🙂

Asiu okresiwo się zbliża? 😞
yyy moja prawie zawsze zasypia przy mleku 🙂
a przed chwilą znowu sama 😁 < paker >

qrka no i znikłaś z gadu!!