Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Moj przez ostatnie dwa dni mial straszne zatwardzenia i w sumie nie wiem po czym, nie dostawal nic nowego wiec stwierdzilam ze chyba po kaszce. I wczoraj nie dawalam mu nic innego oprocz mleka no i jablko mu dałam i zobacze co dzis zrobi.
A wczoraj to z nim byla masakra. Mial takie rzuty ze uspokoic go nie moglam az sie sama poryczalam bo opadlam z sil. Masc na dziasla nic nie dala w koncu dalam mu nurofen i po czasie sie uspokoil. Wieczorem znow to samo bylo. Butli juz nie chcial wypic, a wczesniej o 14 jadł 🤪 i jak przysnal to we snie mu ja dalam. Nie wiem co mu bylo 😞

• Mamusia
Nie wiem Agus bo nie patrze na inne str zebym mogla pisac na brzuchu bo mi sie MB skoncza calkiem.. tylko te butki mi sier w miare otwarly ... a reszta bez szans.... 😮
ale sobie zobacze jutro na kom K 😜 bo mi sie nawet net w tel skonczyl i K nie wiedzial siedzial i 30 zl mi skasowalo...;/

Iwwwa wow... 🙂
ja Wam powiem że mi tak kasy brakuje że to jest awaria!! takich wolnych, a nie wyliczonych co do grosza...
mojej mamy koleżanki córka pracuje w domu, nie wiem co dokładnie robi, ale może coś w stylu co Ty Iwwwa i podobno trzepią tak straszną kasę że niemożliwe! tylko jak się to tego wkręcić 🙂
a M sobie wymyslił że sprzedaje auto....no ciekawe co wtedy!

• Mamusia
Aga ja sie teraz zajmuje reklamą firmy mojej siostry. A wlepie i tu reklame hehe www.grosik.co.uk to jest firma ktora zajmuje sie przelewami pieniedzy do PL bo tak normalnie banki kasuja kupe kasy jak chcesz przelac. I ja ta firme reklamuje tu i tam.
A tamten interes to bylo allegro.

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
Loli to kupuj na primarku ciuszki fajne i na allegro wystawiaj do Pl. Ja tak robilam bo mi siostra sciagala ciuchy i Ci powiem ze dobrze, dobrze, podreperowalam budzet i to duzo. A jak zaczelam sprzedawac (i tu nie moge napisac oficjalnie co) to spłaciłam część pożyczki na dom, dokładnie 20 tys. w jakies 4 miesiace 🙂

Iwwwa skype ? gg ?

• Mamusia
Znalazłam 🤪 🤪 🤪 🤪 Wypisywałam maile do naszych basenów i mam namiar na pływanko z Franiem
http://www.hipcio.com.pl/

O Loli primark good sprawa....Ja mogę Ci dawać cynk na to, co laski teraz chcą kupować 🙂 Sama coś kupię ☺️ Jak już of kors Krystian zacznie zarabiać heheheh 😜