Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Domi jednak CI sie udalo wejsc 🙂 🙂
Super ze Walentynki sie udaly 🙂 🙂

Ela a nie dalo by rady tak zeby Julke wpakowali do Autobusu siedziala grzecznie i wysiadla gdzie bedziesz czekac??
Moze by kierowca troche na nia zerknol i powiedzial gdzie ma wysiasc??

Mnie dzis T wku... 😠 eh ale brak slow....

teraz wale sobie drina... hehe i szumi 😁 eehh niech mi tego neta juz zrobia bo nudno mi bez was 😞i teskno;*

• Mamusia
Co sie dzieje ..? co robi??
hmm a moze ktos z wioski by jechal i ja zabral??

Domi .. dupnie.... w sobote, jechalismy do Wrocka... do kina- film do dupy, kolacja ok.. potem kumpela wymyslila impreze... K sie napalal na jakas laske i komplementy jej prawil przy mnie.. potem siedzialam ze 2 h w Maku z kumpela... a na koncu czekalam godzine na pkp na pociag bo znajomi nas wyjebali...

A Wy Kacplucha mieliscie w domu na walentynki?? dobrze juz z MAtim rozumiem?? 🙂

• Mamusia
No nie rozumie kompletnie co ja czuję teraz jak mama jedzie i zostawia Julkę. Jemu się wydaje, że to jest dorosły człowiek czy co? Ja w jej wieku wyłam nawet jak mama do sklepu bezemnie jechała a ja miałam zostać z ojcem. A ona nie będzie miała mamy tak długo. Przecież ona ma dopiero 7 lat. A on nic nie czai....Albo ciągle na Julkę najeżdża...Że rozpieszczona, że jak on jej dokuczy to ona go bije odrazu albo kopie. No kurde...Tak ją nauczył mój brat ,który ją co chwile szturcha, klepie i uderza. Przykro mi....On nic nie rozumie. Teraz pojechał załadować ciężarówkę bo juro ma dłuższą trasę. Ooo albo wiesz Anka...Wy jesteście mi bliższe niż rodzina.Oprócz mojej mamy jesteście moimi jedynymi przyjaciółkami. Mogę wam coś napisać , a wy zawsze szukacie rozwiązania, doradzacie, pocieszacie...Czuję , że interesujecie się mną , tym co czuję i staracie się pomóc. A on do mnie, że już powinnam się leczyć , że mam odejść od komputera.....Nie mam tu koleżanek. Nawet na zakupy ostatnio szłam z jego siostrzenicą która ma 14 lat bo nie mam tu nikogo...A już na pewno nie kogoś komu mogła bym się wypłakać. I jeszcze to chce mi zabrać.....ODnalazłam jeden wielki plus tego, że wyjedzie-nie będzie mi rozkazywał i pouczał 😞
Ja to wszystko rozumiem, że tak trzeba, żeby mieć w tej chorej Polsce pieniądze, ale to i tak nie zmieni tego, że cholernie mi przykro. A ja? Też mam czasami prawo usiąść i się rozpłakać i poprosić o pomoc....Cały czas to ja wszystkich w okół pocieszam i mówię , że będzie dobrze sama starając się być twardą...Ale i ja mam swoje granice.

Ewie dzisiaj odbiło...zjadła od rana
150 + dorobione 60
herbatkę
150
słoiczek mały deserek
i teraz...30ml 🤔

ej, powiem Wam że nawet się nie wściekłam jak mi koleżanka KOLEJNY RAZ odmówiła jutro spotkania z nią....i czy może być w piątek, a mi chyba w piątek nie będzie pasować. pierdole to! leje mnie to kompletnie.

Elu nawet nie wiesz jak ja bym Ci chciała pomóc...przyszłabym do Ciebie z Ew, Ty byś pilnowała maluchów albo na odwrót i z pieskiem na spacer! albo byśmy po Juleczke pojechały autem.
hmm a tak myślałam, na ten czas jak Krystiana nie będzie to Luna tam na wieś?

"Wy jesteście mi bliższe niż rodzina.Oprócz mojej mamy jesteście moimi jedynymi przyjaciółkami. Mogę wam coś napisać , a wy zawsze szukacie rozwiązania, doradzacie, pocieszacie...Czuję , że interesujecie się mną , tym co czuję i staracie się pomóc. A on do mnie, że już powinnam się leczyć , że mam odejść od komputera"

niech by mój się odezwał coś na ten temat! nosz kurwa, co na siłe mamy ich szukać??? przecież się prosić o spotkanie nie będziemy 😠

• Mamusia
Co Ty Agaa....Mój ojciec i brat nie traktują zwierząt dobrze. Dla nich nie jest problemem żeby psa skopać, powiesić czy utopić. Już jak byłam w szpitalu to Luna tam była kilka dni i wróciła zlękniona.Jak ruszyłam ręką to się kuliła. A Krystiana matka durna jest i trzymała by ją ciągle w bloku i dawała ciągle jeść. Że by w końcu stawy Lunie nie wytrzymały od masy ciała. Ona zostaje ze mną...Już tak myślałłam bo mam takich młodych sąsiadów. I że może zapytam któregoś czy np jak bym zapłaciła to nie wyszedł by czasem na spacer z nią. A jak by była pogoda czy coś to ja jakoś z Frankiem w wózku czy w chuście dam rade. Bo jej nie oddam....Ja ją kąpię, gotuje jej ryż z mięsem i warzywami....Nikt z rodziny nie będzie się z nia tak cackał bo dla nich to tylko durny kundel.

po pierwszy zdaniu co przeczytałam sprawa jest dla mnie jasna. też bym nie oddała.
qrwa no to nic, tylko się pakuje, Ewkę, wsiadam w auto i jedziemy do Gorzowa! 🙂

• Mamusia
A przyjeżdżaj Aguś...Mam wolny pokój i łóżeczko bo Fran w wozie śpi 🙂
Albo on się wścieka na Franka i krzyczy i gada do niego takie rzeczy ZAMKNIJ SIĘ ITP?
Nie widzi, że go coś boli...Ja widzę. Markotny jest, rozdrażniony, mało się uśmiecha i ciągle chce spać i strasznie szoruje łapką dziąsełka. No odrazu widać , że coś mu dokucza....

mój też tak nieraz powiedział na początku, albo zatykał jej buzie ręką!
warknęłam na niego te pare razy i już tak nie robi~!
od razu reaguj podniesionym tonem, nie pozwól mu! co on taki nerwus? przecież Franek nawet tego nie zrozumie jak on mu powie zamknij się... 🤔 te chopy... 😞

• Mamusia
A co robiłaś Aga cały dzień? Bo Cię nie było. No i gdzie Loli? Aaa...Jej miał wolne to pewnie też ma szlaban na kompa 🤢Nasza jedyna rozrywka i jeszcze się czepiają.Nie zaniedbuje domu, dziecka, ani nic to nie wiem o co mu chodzi. Ma ugotowane, posprzątane...Ech...A jak on w kiblu godzinami siedzi to jest dobrze.

• Mamusia
Albo dzisiaj mały był strasznie głodny i mocno płakał. A ten na niego , że czego się drzesz....To szybko zrobiłam mleko i zaniosłam. A on, że to trzeba było mówić , że głodny jesteś. To mu powiedziałam, że właśnie mówił. Tylko Ty za głupi jesteś żeby go zrozumieć.

bardzo śmieszne...trzeba było mówić! ech...
no właśnie, skoro ma posprzątane i ugotowane, dzidzia czysta to o co chodzi?? wrrr

Elu a byłam u tej mojej ciężarnej koleżanki co w 37tyg jest. fajnie było...kurcze, to oprócz Was jedna dziewczyna z która tematy się nie kończą! do tego akurat przy mnie przyszedł jej kurier od jej siostry z niemiec z ciuchami, z wozkiem, fotelikiem i pieluchami 😁 dojczen pieluchen hehe 🙂 nie no, było bardzo miło, tylko Ewa zmierzła dzisiaj...
mam zdjęcia, ale to jutro. bo przyszła moja świadkowa - ta co mnie tak olewa bardzo...zresztą? któa teraz nie olewa 🙂 i przsyzła ze swoją siostrzenicą 9 miesięczną...
i szok...bo ta mała prawie identycznego wzrostu i wymiarów co Ew 🤪
a nawet Ew miała większe papulki 🙂

Ela!
co to kurna ma być z akomentarz:
Matka brzydal, ojciec brzydal…A skąd taka śliczna Ewcia w takim razie???:P

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 dzięki Ci! działasz na moje poczucie właśnej wartości hahaha

Ania8888 napisał(a):
Co sie dzieje ..? co robi??
hmm a moze ktos z wioski by jechal i ja zabral??

Domi .. dupnie.... w sobote, jechalismy do Wrocka... do kina- film do dupy, kolacja ok.. potem kumpela wymyslila impreze... K sie napalal na jakas laske i komplementy jej prawil przy mnie.. potem siedzialam ze 2 h w Maku z kumpela... a na koncu czekalam godzine na pkp na pociag bo znajomi nas wyjebali...

A Wy Kacplucha mieliscie w domu na walentynki?? dobrze juz z MAtim rozumiem?? 🙂

Tak myśmy mieli Kacplucha 😜
aaa z Matim to zależy od dnia ..