Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja nie wiem co powiedzieć 😞 z jednej strony Iwwwa masz rację, a z drugiej...no nie wiem, mam kołomyję w głowie z tą ich sprawą 😞

Iwwwa kurwa i znowu te kg w dół Ci polecą? weź nachuchaj do słoika, albo kup lizaka, poliż i wyślij do mnie do PL, ja poliżę imoże też dostane tą jelitówkę 😜

hyh no taki żarcik... 🤢

• Mamusia
Ja jestem Moris i jestem królem i rozkazuje że dziś ma być gut day 🙂
Moja synowa choruszka malunia 😞 Ale się zmartwiłam 😞 Trzymam kciuki żeby szybko udało wam się wszystko załatwić i żeby jej leki szybciutko pomogły. Franek marudzenia ma dzień kolejny. A tak to wszystko dobrze. Idziemy na śniadanko...Pa.

• Mamusia
Hej 🙂
kurde moj normalnie w niocy szajbe ma.. i zrobie mu mleko gdy sie obudzi wezmie 2 lyki przytuli sie i spi... 😮 i jak tu takiego do lozeczka odlozyc... 😮 kiedy on specjalnie krzyczy w nocy zeby go zabrac... odlozylam go po chwili.. i sie obudzil po paru godzinach i znowu to samo.. nie zdazylam mu dac mleka a ten sie wtulil i spal... 😮 i co.. znowu go do wyra wetkalam sobie....i zesmy spali p[rzytuleni... znowuuu... kurdee nie wiem co mam z nim zrobic bo jak tak dalej bedzie to w 3 bedzie,my spac... 😮

I wogle mnie wku bo zlazi z tego lezaczka .... 😮 😮 😠

i jakas sflaczala sie czuje.... boli mnie w huj zab... czuje troche spuchniete a nawet nie mam jak isc do dentysty.. zreszta nie usmiecha mi sie isc...bo sie zesram na tym fotelu.... ☺️

Dupa Day