Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Ania du bist pól niemka?? mama czy tata?? wooow 🙂
ja miałam babcie niemke...ech

a z niemieckiego umiem aby nirfesztejen.. 😁 hahaha a z niemca mialam babke co mnie lubia i mialam zawsze fuksa 😜 eheh

No moj dziadek byl niemcem .. zreszta nawet nazwisko mam niemieckie.... heh przerabiali moi pradziadkowie... bo bylo Field.. i kasowali i 😉

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

iwwwa napisał(a):
O kurde Anka to trzeba bylo tylek mu pokazac spod koszuli, szybciej by skonczyl i po widoku dennym 😞

hahahaha ta to na wszystko ma rozwiązanie 🤪 🤪 🤪

Asik będzie dobrze, przecież wiesz...mały stresik jest, ale dziwne by było jak by nie było 🙂:***

Ania aaaa no tak 🙂 teraz masz lepsze nazwisko 😁 😁 😁

Agaa napisał(a):
Asik będzie dobrze, przecież wiesz...mały stresik jest, ale dziwne by było jak by nie było 🙂:***

Ania aaaa no tak 🙂 teraz masz lepsze nazwisko 😁 😁 😁

musi byc dobrze nie ma innego wyjscia 🙂 wiem ze przesadzam troche ale ze mnie w takich sprawach to jest panikara
i jeszcze sama jade dobra juz nie marudze

• Mamusia
Moja kolezanka usuwała sobie znamiona z klatki piersiowei i z ramienia i mówi ze strasznie panikowała a jak było po to sie strasznie smiała że tak panikowała. Ona miała jakoś laserem czy coś takiego. Nie pamiętam dokładnie. W każdym bądź razie wyglądały te znamiona jak duuuuże pieprze.

Dasz brade cioteczka, jak dziecko urodziłaś to już wszystko przeżyjesz hehe

Agaa napisał(a):
ojej jak sama??
a jak wrócisz??

no bo nie mam z kim tomek z malym zostaje 😞
jade samochodem a jak nie bede w stanie sama prowadzic z powrotem to wezme taxi.

iwwwa napisał(a):

Moja kolezanka usuwała sobie znamiona z klatki piersiowei i z ramienia i mówi ze strasznie panikowała a jak było po to sie strasznie smiała że tak panikowała. Ona miała jakoś laserem czy coś takiego. Nie pamiętam dokładnie. W każdym bądź razie wyglądały te znamiona jak duuuuże pieprze.

ja bede miala wycinane bo na laser to za duze no i na glowie nie mozna

• Mamusia
o ja Cie.. Asiu biedna ale dasz rade!! Aga ma racje dziecko urodzilas to takie znamiepikus 😘 😘

Bylam z kolezanka kidys co miala guzka na glowie wycinane.. wygladalo koszmarnie ale wiecie ona mloda to inna sprawa.. a reke to mi tak zciskala...Miala suoer obsluge rozsmieszalimy ja itd. raz dwa i po sprawie..

Ale wiecie... ja sie dentysty boje w cholee i w zamian do dentysty to moge rodzic co rok!!!

mi też bardzo bliskie są takie zabiegi...i zawsze jest strach, a potem radośc że się juz tego nie ma.

Ania eee, ja też nie lubie dentysty i tez mnie czeka...ale czy rodzić co rok? no nie wiem...

Eluśka Ty co tydzień masz tą szkolę??

• Mamusia
Anka to zrobimy tak. Ja tez sie kiedys dentysty balam ale teraz to juz pikus, zwisa mi i powiewa. To interesa zrobimy. Ja pojde za Ciebie do dentysty a Ty mi dziecko drugie urodzisz. Tylko żeby jakos w rodzinie mi tu było to z moim musisz hehe. A i jeszcze jedno. Dziewczynke poprosze. A ja w zamian powyrywam za Ciebie wszystkie zęby co by raz na zawsze spokoj byl. Ale Twoje zeby of kors hehe

• Mamusia
Agaa napisał(a):
mi też bardzo bliskie są takie zabiegi...i zawsze jest strach, a potem radośc że się juz tego nie ma.

Ania eee, ja też nie lubie dentysty i tez mnie czeka...ale czy rodzić co rok? no nie wiem...

Eluśka Ty co tydzień masz tą szkolę??

o ja tak.. serio.... ja gdybym mogla i bylo mnei stac to poszlabym zrobic eby pod narkoze... mam taki uraz ze koniec.

• Mamusia
hahahha Ania spoko, podesle Ci mojego w jaks noc, ty ciemna ja czorna to sie nie pomyli. Nie no pomyli kurde bo ty chuda a ja niee. E to oficjalnie to zrobimy hehe
Blizniaki niezla sprawa za jednym zamachem. Mi jedno, Tobie jedno i po robocie hehe

hej Dosiku, gdzie byłaś jak Cie nie było : 🙂