Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
hahahha Ania spoko, podesle Ci mojego w jaks noc, ty ciemna ja czorna to sie nie pomyli. Nie no pomyli kurde bo ty chuda a ja niee. E to oficjalnie to zrobimy hehe
Blizniaki niezla sprawa za jednym zamachem. Mi jedno, Tobie jedno i po robocie hehe

hej Dosiku, gdzie byłaś jak Cie nie było : 🙂

No walsnie gdzie Cie wcielo??:*

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Kubuś jest jakiś niesamowity...cały czas praktycznie śpi! no szok 😉

Ewa położona, ale nie śpi jeszcze... 😮

no wlasnie nie wiem czy mam sie cieszyc czy sie denerwowac czy on dalej anemii nie ma ze tak spi. W sumie zelazo mial odstawione juz przed wyjazdem wiec nie wiem. Jak pojde w pl do piediatry to poprosze o badanie krwi. Trudno bede musiala to przezyc znowu ale bede spokojniejsza. Bo tu nigdy badania krwi dzieciom nie robia.

• Mamusia
Tak w trojke bo w sumie do odbioru to ja jestem tylko potrzebna ale ja sie nie znam na wszystkim wiec lepiej zeby moj byl. Wystarczy ze jak w ciazy bylam i moj byl juz tu to pojechalam ustalac elektryke. Az sama jestem ciekawa czy dobrze.
A na ile to jeszcze dokladnie nie wiemy bo w sobote albo niedziele stad wylot a powrot najpozniej czwartek bo w piatek on tu musi byc w pracy bo jest busy 🙂

• Mamusia
Mam problem i to wielki. Pamiętacie tego małego pieska Boryska? Tego szczeniaczka co go u mamy miałam i tam został? To Julka go strasznie pokochała i tak jakby ,,przejęła,, ode mnie. I brat mi pisze , że go nigdzie nie ma. Że myśliwi jeździli i może go sprzątnęli...On miał zaraz po ciemku rowerem do wioski 3km dalej jechać go szukać bo był w sklepie i myślał, że może jakoś za nim pobiegł. Kurwa przecież to dziecko się załamie 😞 Najpierw matka teraz piesek 😞

iwwwa napisał(a):
Domi czekaj sie zbierzemy i jak wczoraj powtorka

Ela ja jednak jestem mysli ze sie znajdzie. Malutki jest to moze sie zagubil. Tez tak mysl 🙂

CZEKAM !! 🤪