Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Aguś oby było już tylko lepiej !! 😘 😘 😘
A co do tego piwka to jestem jak najabardziej za 🤪
możemy iść i na piwko i na lody innym razem 🙂 🙂 🙂
Bardzooo ciekawaa opcja kochana !! 😘 🤪

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aga ciesze się że wróciłaś i że pogadaliście, czekałam na tego posta 😘
takie wymówki z pracą go nie tłumaczą, każdy ma stresy Ty siedząc w domu z Ewcią też masz jak my wszystkie, tylko że oni tego nie rozumieją 😞 🤢 nie daj się!! ja nie mówię tu o żadnej kłótni, czy cuś tam, ale żeby Ci z pretensjami na głowę nie wszedł 🤢

tak jak Ania 😘 napisała, kochacie się wariaty więc żadnemu z Was nie wolno tego spierdolić!!

i proszę Aguś więcej wiary w siebie 😘 bo naprawdę nie przeciętna i wspaniała z Ciebie kobietka, tylko kilka takich znam, i to nie prawda co napisała Ela, (teoretycznie prawda Elu 😘:kiss 🙂 nie jesteśmy sobie obce, to że w większości nie widziałyśmy się na żywca to nic jestescie mi bliższe niż moja siostra ostatnio ☺️ ☺️ 😞
w necie można napisać wszystko człowiek się nie wstydzi bo nie ma rozmówcy przed sobą i jest szczery 🙂

Aga ja dziękuję Ci za To że jesteś tu z nami, ale teraz uciekaj z forum do tego swojego gamonia, choć ani ciut na Ciebie nie zasłużył ani dziś ani w ogóle 😘

qreczka kochana jesteś, ale ledwo się trzymam co by się znowu nie popłakać, bo z adużo dzisiaj tego płaczu było 🙂 a Twój post mnie wzrusza.... 🙂 cholera, czemu już nie można zwalić na hormony ciązowe???

Dosik, not o bosko, w tym tyg mi nie pasuje ale przyszły jak najbardziej! wózykami 😁

No to świetnia Aguś 🙂
co do dnia to się dogadamy jeszcze co i jak łał bedziemy sie widziały !! aaaaa 🤪 🤪 🤪
Pięknie i Ewcie zobacze tego cukiereczka aaaa 😁 🤪 🤪 🤪

Aguś już Ci płakać nie wolno 😘 🙂
🤪 🤪 ale Wam fajnie że możecie się ugadać 🙂

my jutro kontrola bioderek i do pracy muszę pojechać, ehhhh już a 2 tygodnie będę musiała zostawić niunie, stresa mam no! 😞

Agaa napisał(a):
qrka a jak w ogóle Igunia się czuje??
ech...no będę Cię podziwiać. nie wyobrażam sobie.... 😞

Iga juz caaaaaałkiem dobrze 😜 pyskuje na nas jak zwykle więc już jej chyba przeszło, ale co się wycierpiała tego 1 wieczoru to masakra, aż mi się trzęsła z bólu 😞 ale już PO 🙂 jeszcze antybiotyk do końca tygodnia.

Aga ja też nie wyobrażam tego sobie, tyle jestem spokojna że to moja mama będzie z nią siedzieć a ona do dzieci jest najwspanialsza na świecie 🤪
a martwię się o nią, o takie głupoty jak sobie poradzę ze sprzątaniem z obiadami9chyba będę wieczorami kucharzyć) Dawid chodzi na dwie zmiany i będziemy się mijać i to mi strasznie nie pasuje

no i przede wszystkim jak on sobie poradzi, bo jak ja będę w pracy (7-15) to on wychodzi do pracy na 14-22 tez bedzie miał obiad na głowie i wszystko, no ale musimy dać radę!! 🤪 😎

(niunią na godzinę na dół do teściowej albo chrzestnej) 😜 i poradzimy 😜

eee no to super że Igunia już prawie zdrowa, widzisz - mówiłam? 🙂 :**
Kasia to co Ty z mała przejdziesz teraz, to my będziemy miały wydaje mi się jeszcze gorzej jak tam kiedyś pójdziemy do roboty...
ale czy teraz, czy potem...nie wyobrażam sobie tego.
a powiedz, pełen etat?

tak od poniedziałku - piątku 7-15 ale przynajmniej fajne godziny jak się wraca do domu to jeszcze można coś zrobić na spacer iść i w ogóle 🙂 a daleko nie mam to tak przed 16 jestem w domku

• Mamusia
qrka napisał(a):
Loli napisał(a):
🙂

no jesteś laska 😘 już Cię na gg wypatrzyłam :P jak tam Oleńka ?

Hehehe ty wypatrywawko 😁
A Olenka spoko lezy obok mnie wlasnie i buja sie na bujaczku , ale strasznie jest zadowlona swoja nowa mata 😉

A jak Igunia jak postepy w zabkach ?

oj Aga on nie był z nią tak długo sam a on taki ułomniak tez zawsze się pyta " w co ją ubrać? a gdzie to jest? a kiedy jadła? a co a jak? 😠 no a co ja poradnik dla rodziców 😉 ale masz racje musi to sobie poradzi

też pracowałam w tych godzinach, nie było tak źle...jeżdziłam też na 6-14 i to była jazda bo po przyjściu do domu było tyle czasu...

Kasia jak mama Ci się nią zajmie to w ogóle nie masz się co przejmować 😘

przyszedł pospolity pospolitus jeden! więc idę...
do jutra 😘 😘

Agaa napisał(a):
też pracowałam w tych godzinach, nie było tak źle...jeżdziłam też na 6-14 i to była jazda bo po przyjściu do domu było tyle czasu...

Kasia jak mama Ci się nią zajmie to w ogóle nie masz się co przejmować 😘

przyszedł pospolity pospolitus jeden! więc idę...
do jutra 😘 😘

no to zmykaj, do jutra 😘 😘

Loli napisał(a):
A moja zwalila srake 😁

hahaha to masz robotę 😜 dobrze że przed kapaniem 🙂

Loliczku, u nas ząbki "stoją" w miejscu 🤢 nadal 😞 ale Ania mówiła że Marcelek ma tak samo

masz jakieś zdjątka Oleńki na macie?? 🤪 pooglądałabym ☺️ 🙂 kurczę ja swojej
tej maty nie kupiłam i bardzo żałuje a teraz kasy będzie brak

• Mamusia
Qrka jasne postaram sie moze dzis cos zgrac na kompa i jutro bym powkladala 😉 jak bede miala chwilke czasu, bo to kombinacja 😉 musze zgrac je na karte a puzniej dopiero na kompa...... aaa dluga historia.

Hmm no ciekawe co z tymi zabkami 😉 Ola juz ma dosc spore zabki 😉 ze jak sie usmiechnie to je widac tak slodko :]