Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

aga ja z mojej pediatry jestem bardzo zadowolona na wizyte jest wyznaczone 15 min a my zawsze siedzimy dluzej bo tyle pytan 🙂 a ona cierpliwie odpowiada.
ewcia niech nie zdradza adasia 😁

uczesac sie nie moge bo mnie boli ja rozczesuje wlosy teraz to juz wogole ja dziad wygladam 😜

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej 😉
my nocka oki 😉
rano go dopiero wzielam, bo sie obudzil z K rowno a mnie sie spac chcialo 😜
fotki mu znowu zrobilam... ehh ale wiecie co mnie martwi.. on jak sie uderzy to kuzwa nie ryczy!!! 😮 😮
grandzil w lozeczku i sie kolibnol na ten drag od karuzeli -na to taka srube... i kuzwa otarl soibie glowke, czerwone ma ciagle no otarty naskorek a on przy tym jak by nigdy nic 😮 😮 eehhh

jutro ide z nim do lekarza bo ren katar mu nie przechodzi nic,... to zapytam czy to normalne.. bo dla mnie dziwne ☺️
W dodatku teraz go karmie a on mi w ryk.. nie wiem ale chyba mu zab idzie i go boli jak dusi i ssa bo co innego... ehhh

Elu kurde a moze go kto przygarnol dla dziecka i nie chce oddac teraz... bo przeciez taki maly fifek kurde no! przeciez nie mogl sie zapasc pod ziemie...

Agus.. ja ymysle konkurs.... i kazdy z dziubasow bedzie mistrzem w czyms tam... Ewka w motorowce i smiesznych minach 😜

uuu Loli.... hyhy jak czaszeczka?? boli?? piciu sie chce pewno nie?? biedna;**

Witajcie słonca ma 🙂
My juz na nogach od 9 😁 a ja do lekarza jade 12
musze sie dowiedziec jak tam wynik cytologi i jak tam stan w myszy 😜
Nocka była nawet ok 🙂
Tylko mały coś mi pokaszluje i martwi mnie to 🥴

dziewczynki moje
nic Wam nie pisałam jak bardzo źle jest u mnie.

wyprowadzam się do mamy. z Ewa.
nie wiem jak to wszystko będzie. muszze się spakować, mam kołowrotek w głowie.
trzymajcie za mnie kciuki.

kocham Was 😘
odezwe się może z komórki potem 😘

• Mamusia
doberek 🙂
nocka oki mały nawet w nocy nie wstał do nas do wyra tylko ładnie u siebie spał do 7:30.
Właśnie jem płatki na mleku i zobaczymy co dalej. Jak mi dzis nie przejdzie to sie zapisuje do lekarza bo mam dosc. Przez 5 dni zjadlam talerzyk rosołu, kromke chleba z masłem, jogurt i kawałek ciasta i wszystko i tak oddałam zanim sie nacieszylam. Jedyny plus to ze schudłam hehe. A w sumie nawet czuje ze schudłam, bo spodnie na brzuchu luzniejsze.
Dzis bukuje bileciki hehe i moze polecimy w srode albo w sobote.

• Mamusia
Kurde wkurza mnie to forum...Obce baby , a łażę struta jak by to ktoś z rodziny miał problemy 😮 Dziwne to , że przeżywam tak bardzo problemy innych lasek...Wasze 🤨 Przecież nawet was nie znam na żywo 🤔 A myślę cały czas....Czy Ankę boli zębisko, czy Aske głowa boli, jak Rudi sobie radzi w pracy, jak się czuje mama Eli, czy Loli znalazła chatę, co u Dosikówny, czy ?iwwa dalej rzyga...Ech.....

Elka ja też tak mam strasznie się póżniej przejmuje i to przeżywam
too samo jak ostatnio z Loli, nic nie wiedzialam jeszcze nat mi odcieli to aż do AGi pisałam czy jest juz ok. Ja to nerwus jestem i wszystkim sie przejmuje 🤔