Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ela ja mam to samo. Dzisiaj mi sie nawet pieski snily, chyba jakies schronisko nie wiem co tobylo. A ostatnio Kuba byl w moim snie na randce z Ewa. No niestety albo stety zzyłysmy sie, nie da sie ukryc. Ale mnie to cieszy, bo z kim pogadam jak nie z wami, komu sie wyzale i kto bedzie tyle słuchał o kupach Kuby jak nie wy?

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A to ja mam tak ze kazdemu o Was mowie! I o dzieciach... dumna ze kupa oki.. zesie czegos nauczyly ze smieszne miny robia ze maja zly dzien albo ze placza bo cos je bolia oni na mnie jak na glupia 😮

A najgorsze to to... ze ja ciagle z Wami pisze.. i momentami jak z kims gadam to nie umiem sie wyjakac.... bo ciuagle pisze pisze sa do nigogo sie nie odzywam 😮 to jak jestem sama to mowie na glos co pisze 😮

• Mamusia
To moj mi format wczoraj kompa zrobil i pierwsze co mowi do mnie to zobacze czy Ci brzuszek dziala zebys nie marudzila. I( wszedl zalogowal i czyta hehe, chyba tez sie wciagnal poprzez to podgladanie. To zaczelam mu o kazdej z was opowiadac i o dzieciaczkach. A ten sluchal jak bym mu mowila ze w lotto wygral. I zdjecia ogladal i komentowal a na koniec mowi"fajny ten brzuch i te dziewczyny, musze kiedys z nimi popisac hehe"
A ja to samo z kim nie gadam a ze gadam najczesciej o dzieciach to zaraz 10 tysiecy przykladow z brzucha. A bo moja kolezanka jak miala tak i tak a bo mojej kolezanki dziecko... i w nieskonczonosc. Ale kurde ile ja wiem przez tego brzucha. Skarbnica wiedzy 🙂

Hehe ja tez tak mam że czasem mówie to co pisze 😁
Co ja bym bez was zrobiła 😘
ja tez z kim gadam to o was napominam
ja nikomu sie ostatnio tak nie wygaduje jak wam
na kumpleach z reala sie zjechałąm sa w huj fałszywe 😠
powiedziałam im ze sie nie układa i wszyscy z zajec juz o tym plotlowali ;/
dupa teraz wszyystkim gadam ze jest ok nie mam zamiaru robic z siebie tematu nr 1 😮

Ja tez zawsze Matiemu cos opowiadam 😁
a najlepsze zaczynam zdanie a on mi znów o brzuchach bedziesz mi mówiać 😁
praktycznie na rozmowie z wami opiera sie moje zycie 🙂
Jak mi brzuch nie działa to chodze taka zła ze bym tego laptopa ze złosci rozniosła nie raz ;/

• Mamusia
No moj K nieraz czyta co pisze a co u tej a jej dzidzia jak tam a to a tamto... 😜
Jak to mieszkanie pierwsze to duze ogladalismy to mowil.. ale tu bedziesz mogla z brzucha laski zaprosic nie to co w tej klitce.... hyhy teraz na tym tez zreszta to nic ze troche mniejsze 😉to drzwi stoja otwarte ciagle dla Was 😉)
Jestescie poprostu jak rodzina.. ciagle z nami 😉

• Mamusia
Kurcze...Napisała bym do Agulca, ale chyba trzeba jej dać spokój i czas na ogarnięcie.
Aleeeeeeeeee mnie brzuch boli. Te co mówiły, że po ciąży przy okresie mniej boli-kłamały. A mi się Borys codziennie śni i ciagle o nim myślę i mam zal do siebie, że tego nie przewidziałam, że mogłam go tu zabrac itp.

buuterfly napisał(a):
Kurcze...Napisała bym do Agulca, ale chyba trzeba jej dać spokój i czas na ogarnięcie.
Aleeeeeeeeee mnie brzuch boli. Te co mówiły, że po ciąży przy okresie mniej boli-kłamały. A mi się Borys codziennie śni i ciagle o nim myślę i mam zal do siebie, że tego nie przewidziałam, że mogłam go tu zabrac itp.

Elu mnie naprawde jeszcze ani raz nie bolał brzuch przy okrsie po ciaży
Biedulkoo 😘 😞

• Mamusia
Ela ja dzwonilam do niej po jej poscie ale nie mogla rozmawiac, wiec moze dajmy jej troche czasu.
A jak mialas przewidziec? Wez przestan jeszcze sobie wyrzuty robic. Ja wiem ze napisalam ci kiedys ze jestes czarownica ale nie czarodziejka 🙂

Ale jak juz chate odbiore to wam mowie ze bedzie brzuszkowa impreza 🤪

Hej dziewczyny jak tam?Widzę,że się zle dzieje u naszej Agi 😞
  • Elu normalnie nie wiesz jak ja Wam zazdroszczę okresu ja dalej nie mam a tak bym już chciała go dostać
  • Szkoda ,że tak daleko mieszkacie nudzi mi się w domciu .

• Mamusia
    Ela ale to nie Twoja wina ze uciekl przeciez.. nie moglas tego przewidziec 🤨
    Boli pewnie ze boli.. Tylko one nie milay cc.. nam sie tam nic nie pozmienialo a one rodzily normalnie to ta szyjka itd sie jakos tam naruszyla wiec to chyba dlatego ich nie boli... 🤨

Nie no jak by Was nie bylo to bym byla glupsza niz jestem i nie mialabym z kims tam tematu do rozmow 😜 ehhee

:**

• Mamusia
    Ela a ty myslisz o mirosławcu? czy o gdansku? bo w mirosławcu mieszkałam wiesz? to do gorzowa nie tak daleko hehe, ale impra bedzie w pruszczu gdanskim. Spac gdzie jest, dzieci na ogrod sie wypusci a moj bedzie przedszkolanka a my ...ufff

a co do okresu to u mnie po porodzie troche lepiej co do boli, bo ja zawsze mialam tak ze az po zastrzyki chodzilam przeciwbolowe przez pierwsze 3 dni i goraczka i wymioty, teraz boli ale tabletki przeciwbolowe pomagaja. Tylko ze czas okresowy sie wydluzyl, 5 dni normalnie a potem jeszcze conajmniej 5 plamienia 😞