Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
🙂
jestem, lepiej mi juz, poszlam na spacerek nad jeziorko z siostra i jej coreczka, nakarmilysmy labedzie, przeszlam sie to i humor jako taki wrocil.

Asia wez wogole olej te laski, bo nie wiedza co i ch jeszcze czeka dlatego nie rozumieja. A nie ma sensu sie znizac do ich poziomu. Chociaz nie powiem z checia bym kogos oplula bo jakos dziwnie sie tu robi czasem, tzn nie na naszym watku.
Chyba dlatego znow admin pozmienial kamerki i chat, ze tero nie podejrzysz niezauwazalnie hehe

Anulka kochana Ty moja, jesli jeszcze raz napiszesz ze dupa jestes nie matka to osobiscie przylece i dupsko Ci skopie. Nie pisz tak bo tak nie jest. Jeszcze nie nam jednej dzieciak sie przewroci obije itd wiec narazie spokojnie. Nic sie takiego nie stalo, guza jeszcze nie jednego sobie nabije. Ja tylko czekam kiedy moj bedzie mial pierwszego. YYY Tzn w sumie nie czekam ale zdaje sobie sprawe ze to nie uniknione.

Dosik co tam?

A ja pozyczylam od siostry takie fajne siedzisko do kapieli i wzielismy dzisiaj go do wanny. I powiem wam ze odkad tu mieszkamy to byla pierwsza kapiel z usmiechem na buźce. Tak sie cieszyl i pluskal. Siedzial sobie na tym tak w pol lezaco i sie normalnie zacieszal, wierzgal nozkami i raczka mi az milo bylo. Ze tez nie kupilam sobie tego wczesniej.

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
Loli napisał(a):
O Eluska !
Co u ciebie ?
Malo cie tutaj !

Bo Sebek mi włazi na kompa 😜
pajac 😁
bo szuka pracy 😉
u mnie oki 😁
a jak u Was?

No to wsumie fajnie, ze jest tak czesto u ciebie 🙂
E no nawet nawet git 🙂
Tylko nadal mnie to mieszkanie zasrane meczy !