Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
No a moj wlasnie bardzo lubi ta mate i sie potrafi dlugo w niej sam bawic bo sie tam przekreca. A juz najbardziej polubil zyrafe i targac ja za szyje hehe

Loli a ile dawalas za ta mate? Bo patrze zeby moze mu kupic jak juz bede musiala oddac?

Ehh to fajnie, ja wlasnie kupilam ja po to zeby Ola nauczyla sie przekrecac i co dupa nie lubi !

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
No a moj wlasnie bardzo lubi ta mate i sie potrafi dlugo w niej sam bawic bo sie tam przekreca. A juz najbardziej polubil zyrafe i targac ja za szyje hehe

Loli a ile dawalas za ta mate? Bo patrze zeby moze mu kupic jak juz bede musiala oddac?

36 f w sainsburym 😉

• Mamusia
glupi lapek wywalilo mnie calkiem
Loli ja nie kupowalam tego nosidelka, oczywiscie to mojej siostry hehe. A musze spr do jakiej wagi dokladnie bo tylko na necie spojrzalam ale widze ze sa rozne wiec obadam

Mi narazie z benefitami cisza. My do mieszkania nie bedziemy miec bo oficjalnie nie bedziemy wynajmowac. Tylko staramy sie o child benefit, working tax i jakis jeszcze, nie pamieta,m. Wlasnie moj ma dzis spotkanie apropo benefitu, to ten benefit ze malo zarabia niby, nie pamietam jak sie nazywa. Az sie babka zdziwila ze jak on chce rodzine utrzymac z takiej wyplaty hehe i mamy przedstawic dochody i oszczednosci hehe. No zarabia malo a samochod ma za 3000 funtow hehe ciekawe czy sie czepia

• Mamusia
Mlody siedzi kolo mnie i mi opowiada pelna para o swoim jakims problemie ale nie bardzo go rozumiem ale patrze mu do paszczki a tam tu gdzie sa dwie jedynki dolne to takie pod dziaslem biale dwa zabki, ale sie nie przebily jeszcze, tylko tak smiesznie to wyglada.

• Mamusia
Ehh a ja wlasnie znalazlam swoja byla kolezanka taka nawet od serca na fb i ogladalam jej zdjecia ehhh.... zawsze klepala taka biede :/

A teraz co ? Maiami, vegas :O Los Angeles normalnie jak zobaczylam te foty to az mi szczeka opadla.. ehhh i widac ze dziewczyna korzysta z zycia bawi sie.....
NIe wiem jakos mnie przybilo 😞