Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
bobas napisał(a):
najczesciej dzieci dziedzicza to po rodzicach alergikach ale my nie mamy alergii no ale zdaza sie ze poprostu dzieci to maja no i adas to ma 😞 tak poprostu
[/quote

No wlasnie.. my np tez alergicy nie jestesmy, ale M ma podejrzenie alergii... 😮 i skad to kuzwa....
Ale wiecie... siedze u tesciowej.. pies wlazl mu na miejsce gdzie zawsze lezy do przewijania... - to nic ze koc klade na to ale ma lica cale czerwone... pokazlywal dostal syrop i git....

no czyli to nie reguła, bo ja alergik, a Ewa chyba nie ma skazy, nie wiem nic, bo kurde tego szczepienia nie było i nie miałam jak zapytać...ale skoro nie ma po jakichś owocach, to chyba nie ma? nie wiem

Asik to nic takiego, będziesz po prostu uważała co mu dajesz i tyle. zjedzie mu ta wysypka co ma teraz i już będzie oki:**

Ania8888 napisał(a):
bobas napisał(a):
najczesciej dzieci dziedzicza to po rodzicach alergikach ale my nie mamy alergii no ale zdaza sie ze poprostu dzieci to maja no i adas to ma 😞 tak poprostu
[/quote

No wlasnie.. my np tez alergicy nie jestesmy, ale M ma podejrzenie alergii... 😮 i skad to kuzwa....
Ale wiecie... siedze u tesciowej.. pies wlazl mu na miejsce gdzie zawsze lezy do przewijania... - to nic ze koc klade na to ale ma lica cale czerwone... pokazlywal dostal syrop i git....

no to moze miec alergie na siersc

Agaa napisał(a):
no czyli to nie reguła, bo ja alergik, a Ewa chyba nie ma skazy, nie wiem nic, bo kurde tego szczepienia nie było i nie miałam jak zapytać...ale skoro nie ma po jakichś owocach, to chyba nie ma? nie wiem

Asik to nic takiego, będziesz po prostu uważała co mu dajesz i tyle. zjedzie mu ta wysypka co ma teraz i już będzie oki:**

to nie jest regola
jak dajesz jej kaszke na mleku i nic jej nie jest ot na pewno nie ma skazy 🙂

• Mamusia
Asiu a ta kaszka.. silnac czy jakos tak... ona jest dla alergikow ale moze to jak mu dodasz do jedzonka to bedzie mogl jesc szytsko... musze poczytac w ej ksiazce co przyslali z nia... bo tam sa wlasnie przepisy z ta kaszka dla alergikow.
Chyba Kasia Idze ja daje o ile misie dobrze koljarzy...

• Mamusia
bobas napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
bobas napisał(a):
[/quote

no to moze miec alergie na siersc

ja wiem bo ja mam.. na koty- TYLKO... Ale sie odezwac nie moge bo ten pies to rzecz swieta 😮

Ania8888 napisał(a):
Asiu a ta kaszka.. silnac czy jakos tak... ona jest dla alergikow ale moze to jak mu dodasz do jedzonka to bedzie mogl jesc szytsko... musze poczytac w ej ksiazce co przyslali z nia... bo tam sa wlasnie przepisy z ta kaszka dla alergikow.
Chyba Kasia Idze ja daje o ile misie dobrze koljarzy...

tak aniu wczoraj troche o niej czytalam i chyba bedzie sie nadawac
np kaszke kukurydziana moze bo ja trzeba zrobic na mleku modyfikowanym wiec ja mu zrobie na tym bebilon pepti

• Mamusia
Agaa napisał(a):
ale dzisiaj będzie fajna pierwsza miłość 😁

oojj tak 😁

Asiu no ja mu tez kupie bo mu te czarne -jak by wagry wychodza... to puki co lyzecze tego zawsze mu moge dodac....

A on wczoraj mial biegunke az po pachy doslownie!
A dzis znowu to samo... nie wiem co mu.... OBY KURDE ZEBY!! 😁

• Mamusia
No poszedl spac. A ja jak zwykle do roboty sie zebrac nie moge.

Loli daje te jogurciki, bardzo je lubi. I kupuje mu musy z owockow a najbardziej mu przypadly go gustu jablko i banan. Te musy to sama z checia bym wpierniczala. I cos go kurde wysypalo na buzce. To znaczy nie cala buzke tylko z jednej str kolo ucha i troszke przed uchem. Ale wydaje mi sie ze to potowki. Bo ja poszedl wczesniej spac to mial body na krotki rekaw i bluzeczki mu nie sciagnelam. a w sumie nic nowego nie dostal jesc. Ale jakby jakies uczulenie na cos typu skaza to pewnie wczesniej by mial co? Bo sie kurde wystrachalam teraz ze tez moze cos ma?

Agaa napisał(a):
jeszcze 1 bo ta 2 to podobno od pól roku?
a ile za niego płacisz??

11zł za puszke w aptece musze jeszcze w innych sie popytac po ile stoja a ty za ile?
no mi pediatra 2 zapisala juz.

iwwwa napisał(a):
No poszedl spac. A ja jak zwykle do roboty sie zebrac nie moge.

Loli daje te jogurciki, bardzo je lubi. I kupuje mu musy z owockow a najbardziej mu przypadly go gustu jablko i banan. Te musy to sama z checia bym wpierniczala. I cos go kurde wysypalo na buzce. To znaczy nie cala buzke tylko z jednej str kolo ucha i troszke przed uchem. Ale wydaje mi sie ze to potowki. Bo ja poszedl wczesniej spac to mial body na krotki rekaw i bluzeczki mu nie sciagnelam. a w sumie nic nowego nie dostal jesc. Ale jakby jakies uczulenie na cos typu skaza to pewnie wczesniej by mial co? Bo sie kurde wystrachalam teraz ze tez moze cos ma?

adasiowi tez wczesniej nic nie bylo tylko nagle sie pojawiło ale cie nie strasze pewnie to potowki. 🙂