Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 a z czego ta skaza się bierze? to jest chybił trafił? czy dziedziczne? bo zaraźliwe nie, no nie? 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 najczesciej dzieci dziedzicza to po rodzicach alergikach ale my nie mamy alergii no ale zdaza sie ze poprostu dzieci to maja no i adas to ma 😞 tak poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Agaa napisał(a):a z czego ta skaza się bierze? to jest chybił trafił? czy dziedziczne? bo zaraźliwe nie, no nie? 😮 geny chba.. bo to tak jak by alergia no nie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 bobas napisał(a):najczesciej dzieci dziedzicza to po rodzicach alergikach ale my nie mamy alergii no ale zdaza sie ze poprostu dzieci to maja no i adas to ma 😞 tak poprostu [/quote No wlasnie.. my np tez alergicy nie jestesmy, ale M ma podejrzenie alergii... 😮 i skad to kuzwa.... Ale wiecie... siedze u tesciowej.. pies wlazl mu na miejsce gdzie zawsze lezy do przewijania... - to nic ze koc klade na to ale ma lica cale czerwone... pokazlywal dostal syrop i git.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 no czyli to nie reguła, bo ja alergik, a Ewa chyba nie ma skazy, nie wiem nic, bo kurde tego szczepienia nie było i nie miałam jak zapytać...ale skoro nie ma po jakichś owocach, to chyba nie ma? nie wiem Asik to nic takiego, będziesz po prostu uważała co mu dajesz i tyle. zjedzie mu ta wysypka co ma teraz i już będzie oki:** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Ahga zwolnij z tymi fotai bo nie nadarzam 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Ania8888 napisał(a):bobas napisał(a):najczesciej dzieci dziedzicza to po rodzicach alergikach ale my nie mamy alergii no ale zdaza sie ze poprostu dzieci to maja no i adas to ma 😞 tak poprostu [/quote No wlasnie.. my np tez alergicy nie jestesmy, ale M ma podejrzenie alergii... 😮 i skad to kuzwa.... Ale wiecie... siedze u tesciowej.. pies wlazl mu na miejsce gdzie zawsze lezy do przewijania... - to nic ze koc klade na to ale ma lica cale czerwone... pokazlywal dostal syrop i git.... no to moze miec alergie na siersc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Agaa napisał(a):no czyli to nie reguła, bo ja alergik, a Ewa chyba nie ma skazy, nie wiem nic, bo kurde tego szczepienia nie było i nie miałam jak zapytać...ale skoro nie ma po jakichś owocach, to chyba nie ma? nie wiem Asik to nic takiego, będziesz po prostu uważała co mu dajesz i tyle. zjedzie mu ta wysypka co ma teraz i już będzie oki:** to nie jest regola jak dajesz jej kaszke na mleku i nic jej nie jest ot na pewno nie ma skazy 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 hehe Aniu kurde tylko że mi się one obrócone pokazują i mnie to wkurza i usuwam i na nowo 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Asiu a ta kaszka.. silnac czy jakos tak... ona jest dla alergikow ale moze to jak mu dodasz do jedzonka to bedzie mogl jesc szytsko... musze poczytac w ej ksiazce co przyslali z nia... bo tam sa wlasnie przepisy z ta kaszka dla alergikow. Chyba Kasia Idze ja daje o ile misie dobrze koljarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Loli Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Biedny Adas 😞 😘 A OLA ZEPSULA MI TELEFON 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 bobas napisał(a):Ania8888 napisał(a):bobas napisał(a):najczesciej dzieci dziedzicza to po rodzicach alergikach ale my nie mamy alergii no ale zdaza sie ze poprostu dzieci to maja no i adas to ma 😞 tak poprostu [/quote No wlasnie.. my np tez alergicy nie jestesmy, ale M ma podejrzenie alergii... 😮 i skad to kuzwa.... Ale wiecie... siedze u tesciowej.. pies wlazl mu na miejsce gdzie zawsze lezy do przewijania... - to nic ze koc klade na to ale ma lica cale czerwone... pokazlywal dostal syrop i git.... no to moze miec alergie na siersc ja wiem bo ja mam.. na koty- TYLKO... Ale sie odezwac nie moge bo ten pies to rzecz swieta 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 ale dzisiaj będzie fajna pierwsza miłość 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Ania8888 napisał(a):Asiu a ta kaszka.. silnac czy jakos tak... ona jest dla alergikow ale moze to jak mu dodasz do jedzonka to bedzie mogl jesc szytsko... musze poczytac w ej ksiazce co przyslali z nia... bo tam sa wlasnie przepisy z ta kaszka dla alergikow. Chyba Kasia Idze ja daje o ile misie dobrze koljarzy... tak aniu wczoraj troche o niej czytalam i chyba bedzie sie nadawac np kaszke kukurydziana moze bo ja trzeba zrobic na mleku modyfikowanym wiec ja mu zrobie na tym bebilon pepti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Loli napisał(a):Biedny Adas 😞 😘 A OLA ZEPSULA MI TELEFON 😁 MI M tez dlatego mam nowy 😁 heh... 😜 ale najlepsze to ze on tel zabawek nie.. tylko prawdziwe... musze mu stary naladowac i bedzie mial 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 aga a ty bebilon pepti dajesz jeszcze 1 czy 2 bo ja juz daje 2 czasami ogladam pierwsza milosc ja sie wcagnełam w prosto w serce 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia buuterfly Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Sinlac za chyba 8 zł w lidlu widziałam dzisiaj 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 jeszcze 1 bo ta 2 to podobno od pól roku? a ile za niego płacisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Agaa napisał(a):ale dzisiaj będzie fajna pierwsza miłość 😁 oojj tak 😁 Asiu no ja mu tez kupie bo mu te czarne -jak by wagry wychodza... to puki co lyzecze tego zawsze mu moge dodac.... A on wczoraj mial biegunke az po pachy doslownie! A dzis znowu to samo... nie wiem co mu.... OBY KURDE ZEBY!! 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Prosto w serce zawsze rano o 8 😁 8?? kurde a ja w tesco za 40 widzialm.... 😮 JA juz daje 2 od 2 tyg 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia iwwwa Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 No poszedl spac. A ja jak zwykle do roboty sie zebrac nie moge. Loli daje te jogurciki, bardzo je lubi. I kupuje mu musy z owockow a najbardziej mu przypadly go gustu jablko i banan. Te musy to sama z checia bym wpierniczala. I cos go kurde wysypalo na buzce. To znaczy nie cala buzke tylko z jednej str kolo ucha i troszke przed uchem. Ale wydaje mi sie ze to potowki. Bo ja poszedl wczesniej spac to mial body na krotki rekaw i bluzeczki mu nie sciagnelam. a w sumie nic nowego nie dostal jesc. Ale jakby jakies uczulenie na cos typu skaza to pewnie wczesniej by mial co? Bo sie kurde wystrachalam teraz ze tez moze cos ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Agaa napisał(a):jeszcze 1 bo ta 2 to podobno od pól roku? a ile za niego płacisz?? 11zł za puszke w aptece musze jeszcze w innych sie popytac po ile stoja a ty za ile? no mi pediatra 2 zapisala juz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Iw jak sa pojedyncze to chyba nie ma sie co obawiac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 tez za tyle. moze tez juz 2 dostaniemy. a zapachowo i smakowo jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 iwwwa napisał(a):No poszedl spac. A ja jak zwykle do roboty sie zebrac nie moge. Loli daje te jogurciki, bardzo je lubi. I kupuje mu musy z owockow a najbardziej mu przypadly go gustu jablko i banan. Te musy to sama z checia bym wpierniczala. I cos go kurde wysypalo na buzce. To znaczy nie cala buzke tylko z jednej str kolo ucha i troszke przed uchem. Ale wydaje mi sie ze to potowki. Bo ja poszedl wczesniej spac to mial body na krotki rekaw i bluzeczki mu nie sciagnelam. a w sumie nic nowego nie dostal jesc. Ale jakby jakies uczulenie na cos typu skaza to pewnie wczesniej by mial co? Bo sie kurde wystrachalam teraz ze tez moze cos ma? adasiowi tez wczesniej nic nie bylo tylko nagle sie pojawiło ale cie nie strasze pewnie to potowki. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2205 2206 2207 2208 2209 2210 2211 2212 2213 2214 2215 Dalej Strona 2210 z 2931 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM wrzesien 2010 | Forum o ciąży
Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 no czyli to nie reguła, bo ja alergik, a Ewa chyba nie ma skazy, nie wiem nic, bo kurde tego szczepienia nie było i nie miałam jak zapytać...ale skoro nie ma po jakichś owocach, to chyba nie ma? nie wiem Asik to nic takiego, będziesz po prostu uważała co mu dajesz i tyle. zjedzie mu ta wysypka co ma teraz i już będzie oki:** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Ahga zwolnij z tymi fotai bo nie nadarzam 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Ania8888 napisał(a):bobas napisał(a):najczesciej dzieci dziedzicza to po rodzicach alergikach ale my nie mamy alergii no ale zdaza sie ze poprostu dzieci to maja no i adas to ma 😞 tak poprostu [/quote No wlasnie.. my np tez alergicy nie jestesmy, ale M ma podejrzenie alergii... 😮 i skad to kuzwa.... Ale wiecie... siedze u tesciowej.. pies wlazl mu na miejsce gdzie zawsze lezy do przewijania... - to nic ze koc klade na to ale ma lica cale czerwone... pokazlywal dostal syrop i git.... no to moze miec alergie na siersc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Agaa napisał(a):no czyli to nie reguła, bo ja alergik, a Ewa chyba nie ma skazy, nie wiem nic, bo kurde tego szczepienia nie było i nie miałam jak zapytać...ale skoro nie ma po jakichś owocach, to chyba nie ma? nie wiem Asik to nic takiego, będziesz po prostu uważała co mu dajesz i tyle. zjedzie mu ta wysypka co ma teraz i już będzie oki:** to nie jest regola jak dajesz jej kaszke na mleku i nic jej nie jest ot na pewno nie ma skazy 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 hehe Aniu kurde tylko że mi się one obrócone pokazują i mnie to wkurza i usuwam i na nowo 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Asiu a ta kaszka.. silnac czy jakos tak... ona jest dla alergikow ale moze to jak mu dodasz do jedzonka to bedzie mogl jesc szytsko... musze poczytac w ej ksiazce co przyslali z nia... bo tam sa wlasnie przepisy z ta kaszka dla alergikow. Chyba Kasia Idze ja daje o ile misie dobrze koljarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Loli Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Biedny Adas 😞 😘 A OLA ZEPSULA MI TELEFON 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 bobas napisał(a):Ania8888 napisał(a):bobas napisał(a):najczesciej dzieci dziedzicza to po rodzicach alergikach ale my nie mamy alergii no ale zdaza sie ze poprostu dzieci to maja no i adas to ma 😞 tak poprostu [/quote No wlasnie.. my np tez alergicy nie jestesmy, ale M ma podejrzenie alergii... 😮 i skad to kuzwa.... Ale wiecie... siedze u tesciowej.. pies wlazl mu na miejsce gdzie zawsze lezy do przewijania... - to nic ze koc klade na to ale ma lica cale czerwone... pokazlywal dostal syrop i git.... no to moze miec alergie na siersc ja wiem bo ja mam.. na koty- TYLKO... Ale sie odezwac nie moge bo ten pies to rzecz swieta 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 ale dzisiaj będzie fajna pierwsza miłość 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Ania8888 napisał(a):Asiu a ta kaszka.. silnac czy jakos tak... ona jest dla alergikow ale moze to jak mu dodasz do jedzonka to bedzie mogl jesc szytsko... musze poczytac w ej ksiazce co przyslali z nia... bo tam sa wlasnie przepisy z ta kaszka dla alergikow. Chyba Kasia Idze ja daje o ile misie dobrze koljarzy... tak aniu wczoraj troche o niej czytalam i chyba bedzie sie nadawac np kaszke kukurydziana moze bo ja trzeba zrobic na mleku modyfikowanym wiec ja mu zrobie na tym bebilon pepti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Loli napisał(a):Biedny Adas 😞 😘 A OLA ZEPSULA MI TELEFON 😁 MI M tez dlatego mam nowy 😁 heh... 😜 ale najlepsze to ze on tel zabawek nie.. tylko prawdziwe... musze mu stary naladowac i bedzie mial 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 aga a ty bebilon pepti dajesz jeszcze 1 czy 2 bo ja juz daje 2 czasami ogladam pierwsza milosc ja sie wcagnełam w prosto w serce 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia buuterfly Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Sinlac za chyba 8 zł w lidlu widziałam dzisiaj 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 jeszcze 1 bo ta 2 to podobno od pól roku? a ile za niego płacisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Agaa napisał(a):ale dzisiaj będzie fajna pierwsza miłość 😁 oojj tak 😁 Asiu no ja mu tez kupie bo mu te czarne -jak by wagry wychodza... to puki co lyzecze tego zawsze mu moge dodac.... A on wczoraj mial biegunke az po pachy doslownie! A dzis znowu to samo... nie wiem co mu.... OBY KURDE ZEBY!! 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Prosto w serce zawsze rano o 8 😁 8?? kurde a ja w tesco za 40 widzialm.... 😮 JA juz daje 2 od 2 tyg 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia iwwwa Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 No poszedl spac. A ja jak zwykle do roboty sie zebrac nie moge. Loli daje te jogurciki, bardzo je lubi. I kupuje mu musy z owockow a najbardziej mu przypadly go gustu jablko i banan. Te musy to sama z checia bym wpierniczala. I cos go kurde wysypalo na buzce. To znaczy nie cala buzke tylko z jednej str kolo ucha i troszke przed uchem. Ale wydaje mi sie ze to potowki. Bo ja poszedl wczesniej spac to mial body na krotki rekaw i bluzeczki mu nie sciagnelam. a w sumie nic nowego nie dostal jesc. Ale jakby jakies uczulenie na cos typu skaza to pewnie wczesniej by mial co? Bo sie kurde wystrachalam teraz ze tez moze cos ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Agaa napisał(a):jeszcze 1 bo ta 2 to podobno od pól roku? a ile za niego płacisz?? 11zł za puszke w aptece musze jeszcze w innych sie popytac po ile stoja a ty za ile? no mi pediatra 2 zapisala juz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Iw jak sa pojedyncze to chyba nie ma sie co obawiac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 tez za tyle. moze tez juz 2 dostaniemy. a zapachowo i smakowo jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 iwwwa napisał(a):No poszedl spac. A ja jak zwykle do roboty sie zebrac nie moge. Loli daje te jogurciki, bardzo je lubi. I kupuje mu musy z owockow a najbardziej mu przypadly go gustu jablko i banan. Te musy to sama z checia bym wpierniczala. I cos go kurde wysypalo na buzce. To znaczy nie cala buzke tylko z jednej str kolo ucha i troszke przed uchem. Ale wydaje mi sie ze to potowki. Bo ja poszedl wczesniej spac to mial body na krotki rekaw i bluzeczki mu nie sciagnelam. a w sumie nic nowego nie dostal jesc. Ale jakby jakies uczulenie na cos typu skaza to pewnie wczesniej by mial co? Bo sie kurde wystrachalam teraz ze tez moze cos ma? adasiowi tez wczesniej nic nie bylo tylko nagle sie pojawiło ale cie nie strasze pewnie to potowki. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2205 2206 2207 2208 2209 2210 2211 2212 2213 2214 2215 Dalej Strona 2210 z 2931 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Agaa napisał(a):no czyli to nie reguła, bo ja alergik, a Ewa chyba nie ma skazy, nie wiem nic, bo kurde tego szczepienia nie było i nie miałam jak zapytać...ale skoro nie ma po jakichś owocach, to chyba nie ma? nie wiem Asik to nic takiego, będziesz po prostu uważała co mu dajesz i tyle. zjedzie mu ta wysypka co ma teraz i już będzie oki:** to nie jest regola jak dajesz jej kaszke na mleku i nic jej nie jest ot na pewno nie ma skazy 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 hehe Aniu kurde tylko że mi się one obrócone pokazują i mnie to wkurza i usuwam i na nowo 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Asiu a ta kaszka.. silnac czy jakos tak... ona jest dla alergikow ale moze to jak mu dodasz do jedzonka to bedzie mogl jesc szytsko... musze poczytac w ej ksiazce co przyslali z nia... bo tam sa wlasnie przepisy z ta kaszka dla alergikow. Chyba Kasia Idze ja daje o ile misie dobrze koljarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Loli Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Biedny Adas 😞 😘 A OLA ZEPSULA MI TELEFON 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 bobas napisał(a):Ania8888 napisał(a):bobas napisał(a):najczesciej dzieci dziedzicza to po rodzicach alergikach ale my nie mamy alergii no ale zdaza sie ze poprostu dzieci to maja no i adas to ma 😞 tak poprostu [/quote No wlasnie.. my np tez alergicy nie jestesmy, ale M ma podejrzenie alergii... 😮 i skad to kuzwa.... Ale wiecie... siedze u tesciowej.. pies wlazl mu na miejsce gdzie zawsze lezy do przewijania... - to nic ze koc klade na to ale ma lica cale czerwone... pokazlywal dostal syrop i git.... no to moze miec alergie na siersc ja wiem bo ja mam.. na koty- TYLKO... Ale sie odezwac nie moge bo ten pies to rzecz swieta 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 ale dzisiaj będzie fajna pierwsza miłość 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Ania8888 napisał(a):Asiu a ta kaszka.. silnac czy jakos tak... ona jest dla alergikow ale moze to jak mu dodasz do jedzonka to bedzie mogl jesc szytsko... musze poczytac w ej ksiazce co przyslali z nia... bo tam sa wlasnie przepisy z ta kaszka dla alergikow. Chyba Kasia Idze ja daje o ile misie dobrze koljarzy... tak aniu wczoraj troche o niej czytalam i chyba bedzie sie nadawac np kaszke kukurydziana moze bo ja trzeba zrobic na mleku modyfikowanym wiec ja mu zrobie na tym bebilon pepti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Loli napisał(a):Biedny Adas 😞 😘 A OLA ZEPSULA MI TELEFON 😁 MI M tez dlatego mam nowy 😁 heh... 😜 ale najlepsze to ze on tel zabawek nie.. tylko prawdziwe... musze mu stary naladowac i bedzie mial 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 aga a ty bebilon pepti dajesz jeszcze 1 czy 2 bo ja juz daje 2 czasami ogladam pierwsza milosc ja sie wcagnełam w prosto w serce 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia buuterfly Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Sinlac za chyba 8 zł w lidlu widziałam dzisiaj 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 jeszcze 1 bo ta 2 to podobno od pól roku? a ile za niego płacisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Agaa napisał(a):ale dzisiaj będzie fajna pierwsza miłość 😁 oojj tak 😁 Asiu no ja mu tez kupie bo mu te czarne -jak by wagry wychodza... to puki co lyzecze tego zawsze mu moge dodac.... A on wczoraj mial biegunke az po pachy doslownie! A dzis znowu to samo... nie wiem co mu.... OBY KURDE ZEBY!! 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Prosto w serce zawsze rano o 8 😁 8?? kurde a ja w tesco za 40 widzialm.... 😮 JA juz daje 2 od 2 tyg 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia iwwwa Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 No poszedl spac. A ja jak zwykle do roboty sie zebrac nie moge. Loli daje te jogurciki, bardzo je lubi. I kupuje mu musy z owockow a najbardziej mu przypadly go gustu jablko i banan. Te musy to sama z checia bym wpierniczala. I cos go kurde wysypalo na buzce. To znaczy nie cala buzke tylko z jednej str kolo ucha i troszke przed uchem. Ale wydaje mi sie ze to potowki. Bo ja poszedl wczesniej spac to mial body na krotki rekaw i bluzeczki mu nie sciagnelam. a w sumie nic nowego nie dostal jesc. Ale jakby jakies uczulenie na cos typu skaza to pewnie wczesniej by mial co? Bo sie kurde wystrachalam teraz ze tez moze cos ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Agaa napisał(a):jeszcze 1 bo ta 2 to podobno od pól roku? a ile za niego płacisz?? 11zł za puszke w aptece musze jeszcze w innych sie popytac po ile stoja a ty za ile? no mi pediatra 2 zapisala juz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Iw jak sa pojedyncze to chyba nie ma sie co obawiac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 tez za tyle. moze tez juz 2 dostaniemy. a zapachowo i smakowo jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 iwwwa napisał(a):No poszedl spac. A ja jak zwykle do roboty sie zebrac nie moge. Loli daje te jogurciki, bardzo je lubi. I kupuje mu musy z owockow a najbardziej mu przypadly go gustu jablko i banan. Te musy to sama z checia bym wpierniczala. I cos go kurde wysypalo na buzce. To znaczy nie cala buzke tylko z jednej str kolo ucha i troszke przed uchem. Ale wydaje mi sie ze to potowki. Bo ja poszedl wczesniej spac to mial body na krotki rekaw i bluzeczki mu nie sciagnelam. a w sumie nic nowego nie dostal jesc. Ale jakby jakies uczulenie na cos typu skaza to pewnie wczesniej by mial co? Bo sie kurde wystrachalam teraz ze tez moze cos ma? adasiowi tez wczesniej nic nie bylo tylko nagle sie pojawiło ale cie nie strasze pewnie to potowki. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2205 2206 2207 2208 2209 2210 2211 2212 2213 2214 2215 Dalej Strona 2210 z 2931 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0
Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 ale dzisiaj będzie fajna pierwsza miłość 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Ania8888 napisał(a):Asiu a ta kaszka.. silnac czy jakos tak... ona jest dla alergikow ale moze to jak mu dodasz do jedzonka to bedzie mogl jesc szytsko... musze poczytac w ej ksiazce co przyslali z nia... bo tam sa wlasnie przepisy z ta kaszka dla alergikow. Chyba Kasia Idze ja daje o ile misie dobrze koljarzy... tak aniu wczoraj troche o niej czytalam i chyba bedzie sie nadawac np kaszke kukurydziana moze bo ja trzeba zrobic na mleku modyfikowanym wiec ja mu zrobie na tym bebilon pepti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Loli napisał(a):Biedny Adas 😞 😘 A OLA ZEPSULA MI TELEFON 😁 MI M tez dlatego mam nowy 😁 heh... 😜 ale najlepsze to ze on tel zabawek nie.. tylko prawdziwe... musze mu stary naladowac i bedzie mial 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 aga a ty bebilon pepti dajesz jeszcze 1 czy 2 bo ja juz daje 2 czasami ogladam pierwsza milosc ja sie wcagnełam w prosto w serce 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia buuterfly Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Sinlac za chyba 8 zł w lidlu widziałam dzisiaj 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 jeszcze 1 bo ta 2 to podobno od pól roku? a ile za niego płacisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Agaa napisał(a):ale dzisiaj będzie fajna pierwsza miłość 😁 oojj tak 😁 Asiu no ja mu tez kupie bo mu te czarne -jak by wagry wychodza... to puki co lyzecze tego zawsze mu moge dodac.... A on wczoraj mial biegunke az po pachy doslownie! A dzis znowu to samo... nie wiem co mu.... OBY KURDE ZEBY!! 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Ania8888 Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Prosto w serce zawsze rano o 8 😁 8?? kurde a ja w tesco za 40 widzialm.... 😮 JA juz daje 2 od 2 tyg 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia iwwwa Napisano 24 Lutego 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 No poszedl spac. A ja jak zwykle do roboty sie zebrac nie moge. Loli daje te jogurciki, bardzo je lubi. I kupuje mu musy z owockow a najbardziej mu przypadly go gustu jablko i banan. Te musy to sama z checia bym wpierniczala. I cos go kurde wysypalo na buzce. To znaczy nie cala buzke tylko z jednej str kolo ucha i troszke przed uchem. Ale wydaje mi sie ze to potowki. Bo ja poszedl wczesniej spac to mial body na krotki rekaw i bluzeczki mu nie sciagnelam. a w sumie nic nowego nie dostal jesc. Ale jakby jakies uczulenie na cos typu skaza to pewnie wczesniej by mial co? Bo sie kurde wystrachalam teraz ze tez moze cos ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Agaa napisał(a):jeszcze 1 bo ta 2 to podobno od pól roku? a ile za niego płacisz?? 11zł za puszke w aptece musze jeszcze w innych sie popytac po ile stoja a ty za ile? no mi pediatra 2 zapisala juz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 Iw jak sa pojedyncze to chyba nie ma sie co obawiac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 tez za tyle. moze tez juz 2 dostaniemy. a zapachowo i smakowo jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij to Napisano 24 Lutego 2011 iwwwa napisał(a):No poszedl spac. A ja jak zwykle do roboty sie zebrac nie moge. Loli daje te jogurciki, bardzo je lubi. I kupuje mu musy z owockow a najbardziej mu przypadly go gustu jablko i banan. Te musy to sama z checia bym wpierniczala. I cos go kurde wysypalo na buzce. To znaczy nie cala buzke tylko z jednej str kolo ucha i troszke przed uchem. Ale wydaje mi sie ze to potowki. Bo ja poszedl wczesniej spac to mial body na krotki rekaw i bluzeczki mu nie sciagnelam. a w sumie nic nowego nie dostal jesc. Ale jakby jakies uczulenie na cos typu skaza to pewnie wczesniej by mial co? Bo sie kurde wystrachalam teraz ze tez moze cos ma? adasiowi tez wczesniej nic nie bylo tylko nagle sie pojawiło ale cie nie strasze pewnie to potowki. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi