Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

poważnie?? ja bym nie dała rady utrzymać telefonu... 🙂

no czyli co sobie kupiłaś? hyh ja jutro jadę zapełnić lodówkę...skoro tej koleżanki w domu nie będzie 🙂
pingwina wywiało mówisz ? 🤪

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

złyyyyy!
boli mnie głowa, brzuch i plecy.
sniły mi się pierdoły typu: mama do mnie dzwoni i mówi: twój ojciec nie zyje.
bez sensu!
Ewa obudziła się bez spodni od piżamy 🙂 w druga stronę łóżeczka...masakra 🙂
koleżanka znać nie dała czy urodziła czy nie...więc oczekuję...

głowa pękaaaaaaaa 😞

może zapomniała...wiesz, ona go widzi codziennie, wie dokładnie w jakim jest stanie ( do jakiego się sam doprowadził ), no ale po kiego grzmota mi to mówi? dzisiaj jak zadzwoni to jej powiem że sobie nie życze takich haseł.
Elu 😁 czy ja Ci mówiłam że masz śliczna figurę 😁?

• Mamusia
Heheh mówiłaś.... 😜 No myślę, że tak będzie najlepiej. Powiedzieć, że ani Cię to smuci, ani bawi i że gadając tak odsuwa tylko Ciebie od niej.
Sprzedaję fotelik. Myślisz Aga, że za drogo?
http://egorzow.pl/?action=ogloszenia&type=ogloszenie&id=171526

i jeszcze pytałam czy po ciąży został Ci brzuch 😁 ale mi nie odpowiedziałaś wtedy 😁
za drogo? hmm a za ile go kupiłaś?
macie już nowy fotelik? większy?

• Mamusia
Mamy. Kupiłam go za 50zł.Tzn ten stary za 50 🙂 Brzuch mi widać jak się mocno najem tylko. Widać,że skóra jeszcze do siebie nie wróciła i mięśnie,ale nie narzekam bo nie mam na co. Za to bardzo narzekam na piersi 🤔 Jak dwa flaki wiszą. Sama naciągnięta po karmieniu skóra. Dlatego muszę jak najszybciej na stanik uzbierać dobry 😉 Co nie jest łatwe.

innych nie było niech żalują 😁 która to godzina a one jeszcze śpią 😜 hyhy

tak tak, ja wiem ze stanik ma duże znaczenie, ale myślałam że tylko zadziałasz stanikiem... 🙂

• Mamusia
Nie...Staram się je zawsze masować jakoś myjką szorstką pod prysznicem itp. Jak dojdziemy do siebie finansowo to pomyslę o jakimś kremie czy coś. No Loli nie ma 🤨 Może pojechała rodzić 🤪 😁 Jak Franek wstanie muszę iść robić karpatkę bo Krystian wczoraj szwagra z lotniska odebrał i dzisiaj mają przyjść na kawę . A karpatka to jego ulubione ciacho i obiecałam jego żonie, że mu upiekę 😜 I może uda mi się na spacer wyjść bo słonko świeci to może ciepło będzie.

🤪 🤪 🤪
Ela hmm powaga jest aż tak źle, że macie na wszystko wyliczone i jeden balsam by coś zmienił?
bo u nas szału nie ma, ale jak bym sobie kupiła jeden! to aż tak nie pogorzyło by to budżetu. ale mi szkoda więc nie kupuje 🙂

• Mamusia
No mi też szkoda, ale jak pomyślę, że tu chodzi o moje ciało? Innego nie dostanę już do końca moich dni to trzeba dbać o nie ile się da. Myślałam o jakimś ,lepsiejszym kremie czy czymś...Bo zwykły balsam raczej nic nie da. A z kasą to u nas tak, że musimy jak najwięcej odłożyć bo po pierwsze za dwa dni 900zł pocisną z konta na kredyt, a po drugie czekamy na rachunek za gaz 😮 a po trzecie jak w końcu Krystian pojedzie do Norwegii to musi mieć kasę na prom, paliwo i na zakupy typu jakieś jedzenia żeby tam zabrał. Dlatego każda złotówka teraz po 5 razy oglądana. I jeszcze nigdy nie wiadomo co może wyskoczyć...Choćby niech Fran zachoruje....Więc tak wygląda nasza sytuacja na dziś 😜

• Mamusia
Znowu Cię Aga wyprzedziła. Jak tak dalej będziesz się spóźniać pójdziesz do dyrektora 😁 Ostatnio też kilka razy wagarowałaś...Oj nie wiem co się z Tobą dzieje dziewczyno 😁 😁 😁A byłaś taką dobrą uczennicą dziesięcio tysięczno postową 😁

aaaa no to jeśli myślisz o droższym, to ja nawet o takim nie myślę 😁 i tak chyba to gówno daje!
miałam kiedys w vishy na cellulitis, koszotał koło 100zł, ale mi bardzo bardzo zależało ( miałam stypendium to mogłam sobie pozwolić 😁 ) i co? smarowałam dwa razy dziennie, przyłożyłam się do tego i co? gówienko 🙂