Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hehehee Ela ty wariatko....

Ale powiem wam ze mi chyba wlasnie odbija teraz , i ja juz wsumie nie pisze o B, bo nie ma sesu ale w skrocie to ja sie z nim juz codzienie kluce 🤨 i wydaje mi sie ze odbija mi juz... ja w wieku 15 lat poznalalm B i wsumie tylko 1 wakacje szalalam ! pilam, dyskoteki, jointy itp ... puzniej sie skonczylo : zakazy itp.. i wydaje mi sie ze teraz poprostu to sie odzywa ! kuzzzwa jak bym normalnie poszla na impreze wyrwala jakiegos kolesia zebym sie czula atrakcyjna itp. zeby sie zabawic nie myslec o niczym ! I ja teraz strasznie duzo zwracam uwagi na obcych meszczyzn :/
Ostatnio szlam sobie do sklepu z Ola oczywiscie, i szedl koles aaaaaaaaa szczena mi opadla ja mu patrze prosto w oczy on mi, normalnie az mi serce zaczelo szybciej bic ! cieplo mi sie zrobilo noszz szlak ! oderwac nie moglam od niego wzrozku ! on tez 🤨 🤨

Ej laski co jest ze mna ????

• Mamusia
Ej iwwa tylko ze ja wlasnie nigdy nie zwracama uwagi na innych kolesi nigdy tak nie mialam....

Powaznie.. nigdy !

I wiem ze sie strasznie meczymy w naszym zwiazku !
Dla mnie to jest chore, ja juz kompletnie stracilam nasza cala strategie, myslalam ze jak sie moze Ola urodzil to sie wkoncu oswiadczy albo cos... a on zlewka,... w dupie to ma... a mi kiedys na tym zalezalo ODPOWIADAM KIEDYS !!!!!!!! teraz jak by mi dal pierscionek to yyyy chyba bym nie przyjela !

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
No nie wiem Loli 🤔 Ja jak się kłócę z Krystianem to jest mi przykroi nie myślę o innych tylko o tym jak z nim to naprawić.

a mi nie jest juz przykro ! kiedys ryczalam zawsze na naszych klutniach teraz ani jednej lzy nie uronie nic kompletnie pusto ! I zawsze po godzine dwuch biegalm do niego przepraszalam jeszcze jego chociarz nie mialam o co go przepraszac bo to jego byla wina a teraz mam to w dupie zaprzeproszeniem co sie ma dziac to niech sie dzieje....

• Mamusia
O kurde zesscie poszalaly...35 str.... 🤢

My bylismy na spacerku caly dzien 😁 i troszku na zakupkach 🙂
I narobilam fotek ale to za jakis czas wrzuce... 🙂

NIe jestem w temacie, ale Loli z ostatniego postu to tak jak byscie byli z przyzwyczajenia.... tak tego posta odczulam.
A my np... nie mysle o innych tez, za to on znowu pokazal na co go stac i napalal sie na barmanke... 😮
roznie bywa w zwiazkach....

• Mamusia
No yy to bylo tak ze szlam do kibelka i przechodzilam kolo tego baru i myslalam ze on zamawia poprostu a ten sobie siedzial i pil piwo i nie wiem czy z nia gadal czy cos.... ale potem latal on co ktos chcial to do baru... 😮
Ale mialam wyjebane bo bylam z kumpela ktora nie wiedzialam baardzo dlugo.

NA walentynki jak podrywal laske w klubie to poszlam w huj...