Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ech Loli wątpie że coś sobie kupie, prędzej Ewie. ale bardzo bym chciała chociaż majtki sobie kupić 😜
mam te kupony do Reala to może to mnie przekona i jednak mi nie będzie szkoda...qrwa mać...nienawidze siebie za to że tak się zachowuje! a później się umartwiam że chodze jak lump ubrana...bez snesu!!

no i mopa musze kupić 😁

• Mamusia
Agaa napisał(a):
ech Loli wątpie że coś sobie kupie, prędzej Ewie. ale bardzo bym chciała chociaż majtki sobie kupić 😜
mam te kupony do Reala to może to mnie przekona i jednak mi nie będzie szkoda...qrwa mać...nienawidze siebie za to że tak się zachowuje! a później się umartwiam że chodze jak lump ubrana...bez snesu!!

no i mopa musze kupić 😁

ALE JA MAM TO SAMO 😮 JEMU WOLE KUPIC NIZ SOBIE

ale Ania to jest chore!! nie mam gaci, chodze w jednych i tych samych, drugie są za duże, spadają mi z dupy, trzecie z dziurą. wstyd jak ciul! swetry też mam tylko dwa, jeden golf który gryzie. przecież to jest śmieszne! ja jestem śmieszna! Ewa wszystko ma, a ja powoli nawet tych majtek nie mam! mać!!

mi pediatra po skonczeniu szczepien skojarzonych powiedzial mi ze to juz wszystkie obowiazkowe dlatego pytalam sie ty ostatnio kiedy nastepna szczepionka

Agaa napisał(a):
ale Ania to jest chore!! nie mam gaci, chodze w jednych i tych samych, drugie są za duże, spadają mi z dupy, trzecie z dziurą. wstyd jak ciul! swetry też mam tylko dwa, jeden golf który gryzie. przecież to jest śmieszne! ja jestem śmieszna! Ewa wszystko ma, a ja powoli nawet tych majtek nie mam! mać!!

ja musze sobie spodnie kupic no i ta bluze bym chciala 🙂 ale kasa co sobie odloze to zawsze musze je wziasc spowrotem bo co jade na zakupy do marketu to cenny coraz wyzzsze

• Mamusia
Dobry 🙂
Agaa tak jak Asia pisze kupi sobie solpadeine ona jest w saszetkach, bardzo dobry srodek przeciwbolowy i bardzo szybko dziala. Polecam bo sama uzywalam tez na migreny.

Dobrze ze Eluska napisala bo tak myslalam o niej.

Ela podaj mi swojego emaila bo nie pamietam czy mam a Ci meila wysle bo gadu mi wsiorbalo i musze od nowa sciagnac. Sprawe mam.

i chyba sobie kupie, bo tabletka nie pomogła!! co jest grane?! dosłownie rozpierdala mi głowę! nie mogę tak jechać autem przecież... 😞

hmm a my mamy te 4 za 6 tyg a potem? koło roku następne...więc Wy wszystkie i tak macie ich jakoś mało...Loli Ty to już w ogóle 🙂

tvn 🙂