Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
troszke nadrowbilam ale nie wiem co sie wypowiedziec nawet, loli nie wiem czy każda laska by nie wytrzymala no bo Ty dajesz rade jakos, ale jak sie tak z zewnatrz slucha to sie w glowie nie miesci.
U nass noc troche lepsza, olcia spala ladnie, ciezko bylo ja uspic wieczorem ale pozniej juz w nocy spokoj, juz troche lepiej z nia 🙂
wczoraj obielam wlosy januszowi 😁 ale to tak na marginesie.

• Mamusia
Zalozylam sobie , ale teraz mi chodzi i dogryza... jakimis dziwnymi teksami :/

A np. nk to ho ho ho po ilu na postawilam na swoim ze sobie zrobie ! ON juz chyba mil z pol roku jak nie wiecej pisal w dupami takie teksty ze byscie padly bo sie mu wrabalam kiedys na nk i widzialam wszystkie wiadomosci.

oto chodzi że on ma...
no dziwne ma zachowania Loli...nie rozumiem go 😞

Aniu zagłosujesz na Ewcie bo straciła swoje 13punktowe prowadzenie 🙂

dzien doberek glosik oddany 🙂
u mnie nocka nie za ciekawa adas postanowil sie obudzic o 2:00 i pogadac sobie z mama no myslalam ze go palne a on sie smieje i aguagu rece opadaja 😜
wzielam go do siebie no i po godzinie zasnal.
ale sie rozgadalyscie z rana ide cos zjesc i poczytam pozniej

Loli on Cię traktuje tak troche jak swoją własność...wiem że w jakiś tam sposób jesteś od niego zależna finansowo...ale czy to oto chodzi?
na razie jesteś silna psychicznie i jakoś to znosisz, ale nawet najsilniejsza kobieta kiedyś się podda, i potrzebne Ci to? bo się nhie zapowiada żeby się zmienił...
nie mówie of kors ze eM jest idealny, bo nie jest, ael takie w gruncie rzeczy błahe sprawy jak nk czy fb, to nie wyobrażam sobie żebym go musiała pytać!! co to? mam 11lat i musze pytać tatusia czy miogę iść na dwór?? 🤢

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Loli, Loli....Ech.....nie bede sie powtarzała.ale już dawno nie słyszałam, żebyś mówiła coś dobrego o nim. Nawet Aga może napisać, że jej chop w końcu ma jakieś mini przebłyski.

Ehhh wiem 😞 i nie jestem sama z tego zadowolona 😞

oj ma ma i nawet powiedział że ma smaki nam nie 🤪 🤪

dziękujemy za głosiki 🙂 inni znajomi chyba zawiedli, albo Gogr kogoś przydusiła 😁

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Loli on Cię traktuje tak troche jak swoją własność...wiem że w jakiś tam sposób jesteś od niego zależna finansowo...ale czy to oto chodzi?
na razie jesteś silna psychicznie i jakoś to znosisz, ale nawet najsilniejsza kobieta kiedyś się podda, i potrzebne Ci to? bo się nhie zapowiada żeby się zmienił...
nie mówie of kors ze eM jest idealny, bo nie jest, ael takie w gruncie rzeczy błahe sprawy jak nk czy fb, to nie wyobrażam sobie żebym go musiała pytać!! co to? mam 11lat i musze pytać tatusia czy miogę iść na dwór?? 🤢

😞 😞 😞 😞 😞

spoko spoko, za drugie miejsce też jest chusta 🙂 a mamy z Matim taką przewagę nad trzecim że nikt nam nie podskoczy 😁
a to i tak będzie prezent, więc może być ta 'gorsza'? chusta 🙂 ja się nie znam