Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Ania ja mieszkałam na 4 piętrze. nie polecam. chyba że jest winda.
ale jeśli to ostatnie piętro to serio nie polecam...

Loli aaa taki cwaniak z niej 🙂 no to ma pecha, klawiatura nie jest od tego. to do łóżeczka czy na bujak, daj jej zabawkę i niech wyje. ja bym przynajmniej tak zrobiła, albo ponoś chwilę, do kuchni i spowrotem i odłóż...

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agaa napisał(a):

Loli aaa taki cwaniak z niej 🙂 no to ma pecha, klawiatura nie jest od tego. to do łóżeczka czy na bujak, daj jej zabawkę i niech wyje. ja bym przynajmniej tak zrobiła, albo ponoś chwilę, do kuchni i spowrotem i odłóż...

do kuchni nawet z nia nie wchodze bo jaraja tam :/
Ola siedzi non stop w pokoju !
pozamykalam drzwi zawiesilam jej tego bujaka, oczywiscie musialam wczesniej wywietrzyc mieszkanie ! no ale huj.
I co chopsala sobie dotykam jej rak a ona jak lody cala zima..... tak mam zimno w mieszkaniu ! ze przy otworzonych drzwiach do pokoju i korytarzu Ola mi cala zmarzla :/

• Mamusia
180 tys.....
no karolowi powiedzialam ze dzwonie ze bierzemy to ze pojebana jestem ze jak przyjedziemy to bedziemy gdac......eehhh ☺️

ide bo mnie maly zaczyna wkurwiac.... 😮 moze na spacerze bedzie grzeczny...

eehh i schudlam spodnie na mnie wisza... 😠 😠 😠

przepraszam za mnie ale normalnie zaraz wybuchne wszystko na mojj glowie znowu

• Mamusia
A juz widze cene bo nie spojrzalam. No ja porownuje z gdanskiem bo tam ceny z kosmosu to nie jest drogie. Ale jesli chodzi o cene za metr to duzo sobie policzyli tymbardziej ze rynek wtorny.
A co do 4 pietra. To jest upierdliwe nie powiem, a ja mieszkalam na poddaszu to tam byl sajgon. W 9 miesiacu ciazy upal i 52 stopnie w pokoju. Masakra!

• Mamusia
Agaa napisał(a):

Loli aaa taki cwaniak z niej 🙂 no to ma pecha, klawiatura nie jest od tego. to do łóżeczka czy na bujak, daj jej zabawkę i niech wyje. ja bym przynajmniej tak zrobiła, a
lbo ponoś chwilę, do kuchni i spowrotem i odłóż...

ale ze o wysokos chodzi?? bo ja na 3 i mi to nie przeszkadza tylko im kurwa bo d nie bedzie im sie chcialo targac 😮

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
No wlasnie to moze placze bo jej zimno. To wez zabron palenia w domu! W koncu dziecko jest najwazniejsze a nie jakis durny nalog. Ja bym tak zrobila jak by mi ktos jaral przy malym lub w domu gdzie on przebywa.

Iwwwa jak mam zamkniete drzwido pokoju to go nadrzeje ze ola siedzi w rajtkach i bluzce i jest ok, ale wystarczy ze otowrze dzwi na 5 min i wszystko spierdoli !
Co do jarania 2 chlopów w domu co jaraja i ja, ciagle w kuchni pootwierane sa okna bo jaraja zeby sie wietrzylo, jak bym powiedziala mojemu ze nie jaramy w domu to by mnie wysmial Iwwa a wiec nawet nie prubuje ! ja nie mam slowa ! w takich sprawach , bo co ? oni beda na polu palic ? phi...
aaa szkoda gadac DUPA DAY I TYLE!

• Mamusia
U nas jednym z najważniejszych kryteriów było to, że max na 1szym piętrze. Bo po pierwsze w ciąży byłam i wiadomo wózek itp. A po drugie Krystiana brat jeździ na wózku i nie dał by rady nikt go wciągać i sprowadzać po schodach 🤢 No i psa mam który łazić nie może po schodach

• Mamusia
Loli kuzwa postaw na swoim! Ty tez przeciez masz cos do powiedzenia co nie? I co z tego ze okna pootwierane. I tak wszystko wchodzi do pokoju, zapach, dym. Jak Ola bedzie miala astme nie daj boze to dopiero sie opamietaja? Wez prosze Cie, zacznij stawiac na swoim chocbys miala sie klocic non stop. To dla dobra dziecka. Widzisz u mnie tez tak kiedys bylo. Ale nie odpuszczam. A myslisz ze teraz jest fajnie? Nie! Moj proboje sie odzywac ale wie ze nie ma szans dopoki nie przeprosi. I bede tak dlugo milczec dopoki nie zrozumie. I w ten sposob stawiam na swoim.

Ania8888 napisał(a):
aaaaaaaaaaaaale sie znowu wkurwilaaaammm 😠 😠 mieszkanie zajebiste w huj!!!!!!!! atesciu kreci kurwa znowu ze za wysoko ze za goraco latem.. e on nie przyjdzie do nas yle ze mamy poczekac sobie 2 lata az wybuduja 😮 😮 😮 😮

to niech nie przychodzi kurwaaaaaaaa

no patrzcie bede ryczec jak karol sie nie zgodzi.. kuchnia zostahje
http://www.najdom.pl/ogloszenie/sprzedaz-52-rawicz-3142503
blisko przedszkole szkola jeziorko sklepy rynke.. nosz kurwaaaaaaa

aniu mieszkanie jest piekne ale cena za metr to nie wiem czy duzo czy malo bo nie wiem jak chodza u was mieszaknia.Ale jesli moge cos powiedziec to jezeli to jest ostatnie pietro i wyzej nie ma strychu tylko dach to nie polecam bo latem sie tam ugotujesz moja dobra kolezanka mieszka na 4 pietrze i jak tylko lato przychodzi to klnie na to mieszkanie....

• Mamusia
Krystiana rodzice mieszkają na poddaszu i co chwilę muszą malować ściany bo dach dziurawy, lokatorzy nie chcę się złożyć na naprawę i cieknie im po ścianach 🤢 Więc nie ma co się tak odrazu cieszyć bo takie rzeczy na chłodno trzeba robić.