Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a co Frankowi?;/

do kolana nie...mnie tak rozpiera, że czasem z łóżka wwstać nie mogę.
do lekarza...no niestety muszę, w przyszłym tygodniu, bo dzisiaj mi nikt z Ew nie zostanie :/

• Mamusia
hejka 🙂 🙂 na sekundę do Was zerknęłam 😉

Agaa - i którą chustę wygrałyście? Tkaną czy elastyczną? 🙂
Widzę, że nie tyko mnie kręgosłup (a w zasadzie bardziej miednica) napieprza 🤢 też się zastanawiam czy to skutek znieczulenia zewnątrzoponowego 🤔 po cc miałam straszliwe bóle pleców w okolicy łopatek, więc nie w miejscu wkłucia, ale na pewno ze znieczuleniem miało to związek. I teraz ten ból się pojawił w miednicy 🥴

• Mamusia
kwasiek_ napisał(a):

Widzę, że nie tyko mnie kręgosłup (a w zasadzie bardziej miednica) napieprza 🤢 też się zastanawiam czy to skutek znieczulenia zewnątrzoponowego 🤔 po cc miałam straszliwe bóle pleców w okolicy łopatek, więc nie w miejscu wkłucia, ale na pewno ze znieczuleniem miało to związek. I teraz ten ból się pojawił w miednicy 🥴

A to tak jak ja............ kurczee.... a np kukla Ci sie za pierwszytm razem czy torche sie z tym meczyla???
Bo u mnie bylo ciezko... 🤢

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
kwasiek_ napisał(a):

A to tak jak ja............ kurczee.... a np kukla Ci sie za pierwszytm razem czy torche sie z tym meczyla???

U mnie też ciężko było. Próbował kilka razy, trafił w jakiś nerw, że mi mało biodro nie eksplodowało. Wycofywał igłę, wkłuwał się znowu. I tak ze 3 albo 4 razy 🤢 aż sam się zdziwił, że przy takim chudzielcu jest aż taki problem 🤢

• Mamusia
kwasiek_ napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
kwasiek_ napisał(a):

U mnie też ciężko było. Próbował kilka razy, trafił w jakiś nerw, że mi mało biodro nie eksplodowało. Wycofywał igłę, wkłuwał się znowu. I tak ze 3 albo 4 razy 🤢 aż sam się zdziwił, że przy takim chudzielcu jest aż taki problem 🤢

ja mialam identycznie! Kurcze to moze jednak to wszystko to przyczyna tego znieczulenia, A powiedz mi czytalas ta deklaracje czy tam zgode na cc?? bo ja nie wiec nie wiem jakie tam byly nastepstwa 🤨
Ale tak mysle czy gin nie mogla by mi wypisac jakiegos skierowania? skoro to przez porod??
Bo jak mi powie ze to tak ma byc ze tak sie zdarza to ja kompe chyba

• Mamusia
Aniu, ja jestem pielęgniarką, więc od razu podpisałam wszystko. Byłam przygotowana na ból rany pooperacyjnej itp., ale nie byłam zupełnie przygotowana na te bóle po znieczuleniu. Choć niby to oczywiste być powinno, bo to przecież jakaś ingerencja w układ nerwowy 🤔 no ale nigdy się z czymś takim u pacjentów nie spotkałam, nigdy nikt mi się na takie bóle nie skarżył 🤨

AA! Moja znajoma jest anestezjologiem 🤪 Ale ja tępa czasami jestem 🤢

Jak się czegoś dowiem, to dam Ci znać!

• Mamusia
Dobry 🙂
nadrobic was trudno, tak nadajecie 🙂
Kuba mi z rana zrobil niespodziewanke i tak sie posral ze nie wiedzialam w co rece wlozyc. Wszystko uciekalo bokami tyle narobil, odrazu go do wanny wsadzilam bo nie bylo wyjscia. No i spodobal mu sie prysznic. Nie mialam nawet szansy napuscic wody wiec go prysznicem obmylam, ale sie cieszyl.

A mojemu najlepsza zabawka w kuchni to drewniane lyzki do gotowania. Bawi sie nimi od dlugiego czasu i mu sie w ogole nie nudza. Ma frajde a ja spokoj na gotowanie.

• Mamusia
kwasiek_ napisał(a):
Aniu, ja jestem pielęgniarką, więc od razu podpisałam wszystko. Byłam przygotowana na ból rany pooperacyjnej itp., ale nie byłam zupełnie przygotowana na te bóle po znieczuleniu. Choć niby to oczywiste być powinno, bo to przecież jakaś ingerencja w układ nerwowy 🤔 no ale nigdy się z czymś takim u pacjentów nie spotkałam, nigdy nikt mi się na takie bóle nie skarżył 🤨

AA! Moja znajoma jest anestezjologiem 🤪 Ale ja tępa czasami jestem 🤢

Jak się czegoś dowiem, to dam Ci znać!

oo to no 🙂 super by bylo jak by cos konkretnego powiedziala 🙂)))

• Mamusia
A ja tez mialam znieczulenie przy naturalnym jak probowalam urodzic i to dwa razy, a potem jeszcze raz do cc i nic mnie nie boli, wiec to niekoniecznie musi byc kwestia znieczulenia.
Ja na waszym miejscu smigalabym do lekarza.
A moze to nerka i jakis kamien nerkowy czy cos?