Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

pytam dlatego, bo mi się te tenisówki dlatego nie podobają że wydłużają strasznie stopy optycznie, ja mam 40 i nienawidzę ( chociaż teraz już mniej ) moich długaśnych stóp. wszystkie buty wyglądały kiedyś fatalnie ( teraz dorosłam to już mam to w dupiee ), ale tenisówek bym nie ubrała, e e nie nie 🙂

syczy w ścianie????? masakra 🤔 🤔 🤔

• Mamusia
żeby ci coś tam nie spaliło jak sie zwarcie zrobi, ja nie wiem co to za instalacje 😮
moje dziecko wlasnie sie fascynuje panelami na podlodze, zawsze tylko dywan, koc a tu taaka frajda, na plecy sie przewala i glowa kreci bo jaki fajny poslizg, na brzuchu wali raczkami o panele bo dzwiek wydaja 😁 i jeszcze ich pocalowala buzia w deserku 😁 😁 trzeba teraz czystosci pilnowac 😜

• Mamusia
aga nie masz zle, ja nie dosc ze lapa jak u yeti to jeszcze obcasow nie moge bo mialam kies zapalei nie scieegna w paluchu i prady bralam, i nie moge dlugo kucac ani na szpilach chodzic. a zrobilo mi sie to jak bylam pare godz w bbutach na 5 cm tylko.. i jak gdzies polaze w obcasie to zaraz czuje tego palucha.. wtedy lazilam jak inwalida, nie mialam czucia w stopie i sie tak ciagla za mna, najgorzej po schodach 🤢 i teraz nawet nie umiem lazic w szpilach