Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Bobas super pomysl 😁a ja bylam polazic po sklepach heh w cerfurze nie wiem jak sie to pisze ☺️ ☺️ ☺️ jakie tam ciuszki kupilam corce super spodnie dresowe i koszulke i synowi koszulke z krutkim i z dlugim rekawem z disneya za19zl 🤪zrobie bzdjecia pokaze wam a na Pawla widzialam tez z disneya kurteczki jaki piekne na jesien za 25 zl musze wziasc tam M i niech sobie wybierze bo potem jest oburzony ze nic nie moze wybrac 😜 a jak tam maluchy????

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
swietne ubranka. a u mnie nie ma tradycji dostawania prezentow na swieta wielkanocne i tego sie bede trzymac. moze kiedys ale i tak nie wiem.. jak cos to jakies drobiazgi. wole bez okazji kupic niz przyzwyczajac dziecko ze swieta to ma dostac prezent. zeby sie tylko na to nie cieszylo z swiat

uhhh jestem.
byłam z mała na mieście, spotkałam jedną koleżankę z która rodziłam, która nieomieszkała mówić jaka to jej Amelka jest cudowna i co robi, a nawet nie zapytała jak tam Ewa....a potem cholera druga z która też rodziłam i nawet na jednej sali leżałyśmy 😜
i ta druga jeszcze gorsza....szkoda gadać.
a Ewa nie spała ani minuty!!! zero, null! a teraz rajcuje w łóżeczku i też nie zamierza...dzikus....

Perełka świetne te ciuszki!! ja jakos carefoura nie lubie i bardzo rzadko tam zachodzę. ale dzisiaj już nie idę, nie mam siły.
poza tym!!! od 16tej mam wychodne 🙂 i za cholere nie wiem co zrobić z wolnym czasem 🙂 🙂
bo tak szczerze...ale nie chce marudzić....to nie mam do kogo jechać i z kim wyjść.. 🤨
życie...

eloite wymiotowaniu mówimy stanowcze nie!!!! obyt o jednorazowo!!

Aga ja tez tam nie chodze bylam przejazdem to weszlam bo daleko jes 30 km ode mnie wiec z pawlem urzadzilismy sobie dzien zwiedzania sklepu 😜a ze tanie to tam bylo to wzielam im 🙂

• Mamusia
moze moje dziecko chce zostac anorektyczką 😮 🤔
Perelka ciuszki rewelka i rzeczywiście tanie 😜

Agaa co do tego życia towarzyskiego, to m też się zdarzają wieczory, że mam ochotę gdzieś wyjść, dziecko już śpi, ale nie mam do kogo zadzwonić.
Także nie jesteś sama 😉 Jakby co to dzwoń to obie wypijemy piwo na odległość 😉

Rany, ale mój dzisiaj szatan. Marudzi, ryczy, wkurza się o wszystko 😮
Zaraz go wystawię za drzwi i będzie miał 🤪

Aga wszedzie tak samo 😞 ja kupuje tutaj u nas bo na miescie drozej jest .
  • AAA wiecie co u nas jest postep z zasypianiem bez wozka 🙂pierwszy raz zasnal mi bez wozka przez dzien 🤪 🤪 🤪

w ogóle byłam dzisiaj u nas na hali bo chciała małej kupić rajstopki....i babka mówi że 12zł...no ok, już mi się nie chciało chodzić,a le patrze są inne po 9,9 i mówie jej że biore te, a ona do mnie 12, a ja że widze że kosztują 9,9. a ona to tak rzeczywiście. sprzedała mi, ale mówi że dziecięce ciuchy tak strasznie poszły w góre że to jest szok...za głupie rajstopki 12zł? i to były jedne z tańszych...

aaaa no to brawo dla Pawełka hehe 🙂 🙂

po 8? lol 😲

Agaa napisał(a):
    w ogóle byłam dzisiaj u nas na hali bo chciała małej kupić rajstopki....i babka mówi że 12zł...no ok, już mi się nie chciało chodzić,a le patrze są inne po 9,9 i mówie jej że biore te, a ona do mnie 12, a ja że widze że kosztują 9,9. a ona to tak rzeczywiście. sprzedała mi, ale mówi że dziecięce ciuchy tak strasznie poszły w góre że to jest szok...za głupie rajstopki 12zł? i to były jedne z tańszych...

aaaa no to brawo dla Pawełka hehe 🙂 🙂

po 8? lol 😲

ceny ciuszkow mnie rozwalaja mam zamiar sie wybrac do pepco jak bede u rodzicow bo w warszawie nie ma 😮