Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nadrobilam
adas cos ciezko zasypiał dzisaj nie wiem o co mu chodziło 😮
mnie łep cały dzien nawalał ale wziełam moje tabsy ktore brałam przed ciaza i podziałaly
od tygodnia zaczelm brac anty tabsy i wyczytałam ze moga wystapic bole glowy 🥴 to moze od nich mnie boli ten łep a nie od znieczulenia?
Wybrałam łozeczko turystyczne na allegro- uzywane i jestem w trakcie licytacji mam nadzieje ze wygram 😁

ok moj czas na kompie sie skonczył wiec do jutra dobranoc 😘

• Mamusia
nadrobilam wszystko....
kurde mam skleroze:p bo zawsze mowie sobie co musze odpisac a przyjdzie co doc zego to dziura...

A przypomnialo mi sie RUDI Laurany Dawidek mial problem z ciemiazkiem.. i on o ile dobrze pamietam mial badanie glowki, ale ze okazalo sie oki czy cos... pamietacie??
Ona juz tu nie zaglada 🤨
Kasiu wiem ze duza ilosc.. ale tu duza nie wystarczy to musi byc liter....:P heh stoi durna w przelyku jak zaklinowana 😮
I w sumie chyba pomaga 😁 😁 😁 😁 😁
I lezenie z glowa lekko w dol tez... ale jak sie wstanie to uuhh do d znowu:P
heh
A ten awatar normalnie nie moge sie napatrzec na ten korbolek:P 🤪
Iwka srac kolory wazne zeby mial frajde 😁 na pocieche Marcel tez ma rozowy kibel:P 😁
Elunia malutka.. nie weim co tam ci sie dzieje ale kochana bedzie dobrze 😘 😘 I of kors tez popieram Ele 😁
Ela.... Ty moja Trolinkoooo 😘 😘 😘 Wiem ze Krystek wraca..... 😁 😘 😘
ciesze sie razem z Toba 🙂 100 lat dla Lunki 🤪

Noo... A tak to skleroza.... 🤨

:** u nas dzien oki...
Bylam u kumpeli w samolnie co w ciazy jest 😁 hihi ostatni miesiac.... i normalnie kurde maly sie ani razu nie ruszyl ☺️ a mialam ochote podotykac jej korbolka 🙃

Acha.. mialam napisac ze Wariatki ejstescie...:P

aga o co kaman z ta lista? co knujecie swirki??:P

• Mamusia
Anulka hehe masz tak samo jak ja. Jak czytam to multum do napisania, a jak mam pisac to skleroza co mialam napisac. Wiesz starosc nie radosc co nie hehe

Aga ostatnio byl foch na dluzej wiec dlaczego tak krotko teraz ma byc? I to nie chodzi o imiona hehe, ja musze pomyslec o danej osobie a imie to przy okazji zebym wiedziala o kim mysle. I tak nie zrozumiesz hahahahahahahahha

Acha jak zwykle zapomnialam. Asia ja mialam tabsy dobierane wlasnie ze wzgledu na bol glowy. Poniewaz cierpialam na migreny wiec 3/4 rynku tabsowego odpadala. Reszta prawie odpadala bo zatrzymywala wode w organizmie. Wiec mialam do wyboru tylko jedne ale nie pamnietam juz nazwy bo to bylo 100 lat temu 😞 Ale nazwa mi sie kojarzyla cos ze sterydami.

• Mamusia
Sterydy....A phhhhhhhhhhhh 😠 Dziadostwo 😮
Iwwwa ja tu wczoraj o antybiotyku pisałam czy wcześniej mogę łyknąć a nie o anty 😜 Po co mi anty jak Krystiana miesiącami i tak nie ma w domu 😜 Na te kilka dni to inaczej można się zabezpieczyć. Po co się truć. Franek od wczoraj ma dzień świra 🤪 Gada sobie A haaaaaaaaa haaaaaaaa haaaaaaa 😁 Śmieje się sam nie wie z czego. A jak ja się z nim zaczynam bawić to już w ogóle się chichra 🤪 No tak....Ja patrzę w lustro to płakać mi się chce, a on się chichra 😁 O 5.20 się obudził. Wypił 200ml herbatki i spał ze mną do 7.40. Leki już zaczęły działać bo mogę oddychać. W końcu trafiłam na lekarza, który zna się na swojej pracy 🙂

dzien doberek 🙂
wszystkiego naj dla OLI,KUBUSIA i ADASIA 😜 z okazji 7 miesiaca

a ja dzisiaj jade pierwszy raz samochodem z adasiem SAMA ma niezłego cykora ☺️
spalismy do 7:30 wiec spoko wyspani jestesmy
ELU franek taki wesoly bo wie ze za tydzien tate zobaczy 🙂

siemacie gagatki 🙂

buziaki z okazji 7-mio miesięcznych urodzinek :P :*:*
ja dziś w domu, takie miałam zatrucie w nocy ze MASAKRA!!!! 🤢 ale przeszło :P 🙂
lecę sprzatać
Asiu ja juz jeżdzę sama młoda buczy, ale jeszcze mi sie nie rozryczała nigdy, mam nadzieję ze tego mamie nie zrobi 😜 a później pakuję ją i jedziemy po fotelik 9-25 🤪

Eluska_09 napisał(a):
a moja ostatnio tylko non stop
tata i tata i tata i nie!
tyle potrafi 😁

🤪 🤪 🤪 jAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAk fajnie 🙂 🙂 🙂 🙂 moja potrafi tylko BUUUU BUUUU i ŁAŁAŁAŁAŁAŁAŁAŁAAAAA i zęby szczerzy 🙂

bobas napisał(a):
Qrka ja sie wlasnie boje ze mi sie rozryczy 😜 a zapinasz ja z tylu czy na przodzie?
no i pozniej daj znac jaki fotelik wybraliscie dla ksiezniczki 🙂

na przodzie, ale jak bedzie w większym foteliku jeździć to z tyłu 🙂

Eluśka nie mam pojęcia 😮 mojej się zdarzyło BABA powiedzieć (moja mama tak twierdzi 😜 ) ale to raczej tak bezwiednie jeszcze

• Mamusia
Dobry 🙂
Ela ja wiem ze o antybiotyku, o anty Asi pisalam. Nie czytasz uwaznie ze zrozumieniem, za kare dostaniesz prace domowa hehe

Eluska moj tez ciagle tata i tata, albo dzidzidzi albo ciagle dadada tatata dzidzi i tak w kolko
Z tego dzidzi najbardziej sie smieje bo mina przy tym niezla

• Mamusia
moja tez tatatata tylko. wczoraj rzucała mi zabawki a ja podnosilam, przyszedl janusz i mowie teraz ty jej podnos, a on mowi ze nie bo ocs innego beda robic, i mowie do oli powiedz tacie co o tym myslisz, 🙂 a na tatatataaa , i tak caly czas. powiedz mama- ona tatatat ewentualanie jakas dadada

najlepszego dla dzieciaczkow 😜 ale zleciało.. ahhh
co do odpisywanoia na psoty to ja za dawnych czasow sobie notatki z boku robilam :P
kasiu a czemu 9-25? ja myslalam o 9-18 ale jak wy wszystkie ten wiekszy kupujecie to ja juz nie wiem..
a kasiu no i gdzie kupujesz ten fotelik? w lancucie gdzies czy w rzesz? ja myslalam o allegro ale najpierw chce zobaczyc w sklepie..

• Mamusia
wiecie co, janusza dzis nie ma caly dzien, pwoiedzialam mu ze pojade do rodzicow moze do kolezanki, ale kurde nie chce mi sie. dzikus sie zrobilam, siedze w domu caly czas a mam okazje to mi sie dupy nie chce ruszac. poza tym wszyscy sie mnie ciagle pytaja czy szukam pracy co dalej .. itd i mnie to meczy, wole siedziec sama 😮 straszne to

• Mamusia
perelka 🤪 enialny ten twoj brzdac. a fryzura to naprawde extra.. moja ola ma tez bujna ale nie tak, bo miejscami jej sie powycieralo i teraz ma roznej dlugosci, i te konce ciemne a reszta jasniejsza :P ale u Pawełka to efekt jest swietny 🤪 a jak sie bawi 🙂 wszystko musi wypróbować

Aniu dzieki no musi wszytko podotykac poprobowac trzeba uwazac na niego wszystko co w zasiegu reki to lapie 😉
  • Nowe foty na Agu 🙂
  • A ja ide na laptopa bo musialam z kom pododawac zdjecia a moj nie ma sprzetu,z/w 😘