Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Melodramat jak zwykle. Ten brat Pawła ciężko chory w szpitalu, Paweł doła łapie totalnego, a Kinga dzwoni do Majki żeby się odezwała jak najszybciej do Pawła bo on jej potrzebuje 🤪 Ech te telenowele 😁 Co ja kura domowa bym bez nich zrobiła 😁 😁 Jakie to żałosne hahaha 😜 Przeżywać cudze, wymyslone życie 🙂
A z realnego mego życia....Szczur ogolony-chłop jutro wraca do domu hahahahaha 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
e to ela widze ze sie szykujesz na świeta :P jak takie przygotowania na chlopa to widac milosc kwitnie. mo to sie juz nic nie chce ostatnio 😞 powiedzialam mojejmu ze sex bedzie jak bede chciala 2gie dziecko 🤔 heh i narazie nie chce

a codo serialu to tam bylo juz wszystko co mozliwe takze myslalam moze ze znow jakas akcja typu porwanie czy cos 😁

ja nie widziałam bo goście byli.
idziemy na wesele 🙂nawet się ciesze, aczkolwiek to za dwa miesiące i znowu kombinowanie sukienki razy 2, butów...ubrać małą hmmm. schudnąć? 😜
ale powiem Wam, że absolutnie nie chciałabym jeszcze raz przechodzić tego całęgo przedślubnego zamieszania...oni na siebie wqrwieni, kłócą się o pierdoły...nie nie nie...całe szczęście już tego nie przechodzę 🙂
aha...i panieński 🤔 we Wrocławiu.... 🤔 możliwość kompletnego odstresowania się 🤔 ale już dzisiaj wiem, że jak pojadę to będę myśleć tylko o Ewie, a jak popije to jeszcze im się tam popłaczę z tęsknoty. same pewnie wiecie...kawalerski tego samego dnia, także jeszcze gorzej bo Ew musiała by być z teściową lub moją mamą...
czyli chyba nie mam co myśleć 😞 zresztą...może Mich nie pójdzie?
zobaczymy....

Ela no to jutro będzie jazda ;D

• Mamusia
Gdzie Was wsiorbalo??:***
My po dniu calym na dworku spoko 🙂
MAly na dzialce w ktorkich galotkach i krotkim rekawku z bosymi girkami.. hehe 😁 ciepluytko w sloneczu- BO POTEM WYSZLO I BYLO MEEGA GOACO 😁

nadrobilam 🙂
Aga we Wrocku?? kusisz.. podjade coCie tam jaksie zdenerwuje:P heh
Elus kartka BOSKA 🤪 I glosik oddany 🙂
Elka to z tym dzidziorem i kupa niezle... ale komentarze ze nie wiem co myslec:P

🙂

aga fajnie tak i wypad do wrocka ale nie dziwie sie ze caly czas bys myslala o ewuni
aniu no to marcelek dziasj zakosztowal sloneczka 🙂
eluska, aga glosik oddany
ja juz spakowana teraz sobie pije winko dla relaksu 😜 rano pobudka o 5:30 i w droge

eeeee tam 😜

Asiu no i co ja mam zrobić? baaardzo bym chciała jechać 🙂 a z drugiej strony już dzisiaj wiem że moje samopoczucie będzie do kitu...taki kawał drogi!! 🤔
a kiedy wracasz od rodziców?

• Mamusia
Agaa napisał(a):
eeeee tam 😜

Asiu no i co ja mam zrobić? baaardzo bym chciała jechać 🙂 a z drugiej strony już dzisiaj wiem że moje samopoczucie będzie do kitu...taki kawał drogi!! 🤔
a kiedy wracasz od rodziców?

Aga wiesz zawsze mozesz jechac kilkadziesiat km dalej i DO MNIE 😁

no WLACHA kiedy wracasz/?

a na jak dlugo do tego wrocka mialabys jechac?
a ja wracam we wtorek wiec prawie caly tydzien 🤪 🤪 🤪
a dzwonila lekarka i powiedziala ze jezeli nie bedzie mial kontaktu bezposrednio z chorym na ospe to sie nie zarazi tylko trzeba wywietrzyc pomieszczenie porządnie tam gdzie przebywal np jak byl u tesciow.

a bo jade do rodzicow na swieta i okazalo sie ze moj chrzesniak (tomka siostry syn) ma ospe od kilku dniu i chcialam sie dowiedziec czy jak tesciowa miala z nim kontakt to czy moze zarazic adasia