Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nie dziwie Ci się...
ja na samą myśl o tym jak czasem sobie wyobrażam że ona spada to mi źle 😞

ale dzieci są twarde! :***

sejw na serial :*

http://www.youtube.com/watch?v=3vqgtkIdh1c
tuptuś mój 🙂

i z kąpieli ostatniej...tyle się moje dziecko cieszyło tylko...postęp fest :/
http://www.youtube.com/watch?v=nvuSp2DbQl8
ale jesteśmy na dobrej drodze 🙂

Agaa napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=3vqgtkIdh1c
tuptuś mój 🙂

i z kąpieli ostatniej...tyle się moje dziecko cieszyło tylko...postęp fest :/
http://www.youtube.com/watch?v=nvuSp2DbQl8
ale jesteśmy na dobrej drodze 🙂

Agus no rewelacja!!!
Jka człapie słodko!!!!!
a kup jej książeczke do kąpania może? hmm a moze jej sie spodoba 😁

cześć dziewczyny!
mój pojechał z kolegą na tą robotę...troche się martwie, więc jak tylko mała zje kaszkę koło 10tej to wyruszamy w drogę zobaczyć jak tatuś pracuje 🙂

Elu no właśnie nie ma takiej piszczącej! w ogóle niema nic, co jak naciśnie to piszczy...poza kaczuchą do kąpieli ale ją trzeba mocno...gdzie ją kupiłaś?
no i jak samopoczucie? dzisiaj już pewnie lepiej! 😘

myślałam że odkryłam sposób na to żeby Ew w nocy się nie budziła...ale budziła się co dwie godziny 😞 z płaczem przez sen, więc może jak bym nie wstawała to by ucichło. dzisiaj spróbujemy znowu 🙂 a sposób taki...ponieważ jej najlepiej zasypia się w sypialni na mojej cudownej duuuużej miękkiej kołdrze...to postanowiłam dać ją dziecku....: 🙂jest zahaczona o szczebelki więc dziecko się nie wspina w nocy! zobaczymy jak w dzień będzie tam zasypiać...porobie potem fotki to zobaczycie ten wynalazek XXI wieku 😜

miłego drugiego dnia majówki 😘

• Mamusia
Elu pocieszę Cię....Nie tylko Tobie zdarzył się taki wypadek 😞
Chciała bym was pocieszyć, pomyśleć nad tym wszystkim, ale mam tyle własnych problemów, że nie ogarniam. Czasami nawet nie rozumiem co piszecie bo mam taki bałagan w myślach....Ciągle krążą i krążą.......................................................Agaa wtedy nie dokończyłam wam o moim bracie. I całej reszcie. Ale ja jestem chora jak np dziś mamy tam jechać na kawę 🤢 Jak najdalej.......

Ela wiem,że Cie kompletnie nic nie pocieszy, ale wiesz, jak masz jakiś pomyśl jak by Ci pomóc....to wal śmiało:***

a co do S. to Ela ja bym nie odbierała tych telefonów. znam takiego typa co dzwonił do mojej koleżanki też nawalony po nocach! chore to....

chciałam iść na miasto, ale zimno!! zaświeci słonko to jest pięknie i ciepło, grzeje cudownie, ale zajdzie...to brrr!
Mich wrócił z wieszania kasetonu po 4 godzinach!!! zadowolony bardzo że szybko i sprawnie! z kolegą! można?można!!!

• Mamusia
Widac ze weekend:0
my bylismy od wczoraj u mojej babci a na noc u rodzicow...
Maly oki.. lazi wszedzie i bylismy w zoo jak on sie rozdziwiual nad wszytskim:p
hehe
teraz swieruje w lozeczku i czekamy za znajomymi... mam mase fotek potem wrzuce:0

Elu nie martw sie Marcel dziennie ze 2 gleby albo uderzenia zaliczy...:* wiec to poczatek nie ma co plakac i sie martwic 🙂:* chociaz rozumiem co czujesz jak M spadl 1 raz tez plakalam ☺️
Baterflajuska.... ahh no 😞 😞 😘 😘 😘 😘 😘
Aga Ewka super 🙂
ale Ty jej zawsze tyle wody wlewasz?/ tak duzo mi sie wydaje 🤨 ☺️

🙂 do wieczora??:*

ale jestem choraaaaaaaaaaaaaaaa 😞
jak juz mowilam na czacie ewcia super raczkuje i sie kapie musze wrzucić wam filmik jak moj plywa w wannie 😜 ( bo ja juz go w wannie kapie 🙂
elu rozumiem ze sie zmartwilas kazda pewnie by sie poplakala ale jak to ania napisala nie pierwszy i nie ostatni raz taka akcja a jak zaczna chodzic to dopiera beda wywrotki nie obwiniaj sie 😘
buterflay narazie sie nami nie przejmuj rozwiaz najpierw swoje problemy i trzymam kciuki za podjecie decyzji jaka by nie byla najwazniejsze zebys byla szczesliwa czy to w polsce czy norwegii 😘

no kurczaki! miała mniej wody to gadałyście...co tak mało 😁 teraz ma dużo to znowu że za dużo 😜 ona tak ma tylko na początku, potem stopniowo odlewam, bo nie dało by się jej położyć do mycia włosków w tej wodzie. ale spoko...jest na pewno lepiej niż było!

za to usypianie przed chwilą to dla niej kara!!! ona wyła, leżała na boku i wyła jak mały wilczek 😞 😞 a głowa jej leci, oczy ma sobie wytrzeć...marudzi, płacze...no ale śpi... 😲