Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No wlasnie tez tak pomyslalam, ze jak inne dziecko w domu, to inaczej sie maluch zachowuje. Moj tez tylko ze mna to nie cieszy az tak. A jak jade do siostry i pona ma prawie trzylatke to Kuba caly zadowolony i nie spuszcza jej z oka i ciagle zaciesz. Wiec zupelnie inaczej. Ja tez nie wiem co Ty tam motyl wypisujesz za dziwne nazwy?
Perelka w ten kalendarz rozwoju co chcialas wejsc to nie wejdziesz bo te posty zostaly usuniete 🙂

• Mamusia
No 😜 My np wracamy z Lidla a tu babulinka idzie z dwoma torbami. Ledwo co....Nieważne, że miałam swoje zakupy i 20kg ziemi w wózku. wzięłam od niej te torby. Zapraszała mnie nawet na kawkę, ale nie bardzo uśmiechało mi się wciągać taki ciężar po schodach. I od słowa do słowa, że ma mieszkanie , mieszka sama, nikogo do pomocy...Mieszkanie w zabytkowej kamienicy. Ponad 80m kw. Ale laski.....Jaki urok 😮 No kuchnia to jak moje dwa pokoje 🤪 Podwórze....Cudne! Nad samą rzeczką. Jak by tam troszkę popracować to raj na ziemi. Trzy pokoje....Tyle, że do kapitalnego remontu. I ona chce je zamienić na mniejsze. Pod koniec czerwca wykupuje je na własność i zamienia. Masakra!!! A to kamienica po drugiej stronie ulicy od nas.

• Mamusia
Gdybym miała wolną gotówkę do zainwestowania to by mnie korciło. A tak to nie....Chyba, że będę miła i zapiszę mi ta babcia w spadku 😁 Muszę się podkolegować.
A to anka ten sąsiad co na dole mieszka...ten wiesz 😜
I proszę nie obrażać Mii. Bo jest słodką psinką. Kochana na maxa 🙂 Przyjaciółka Luny.

• Mamusia
No mi codzi w sensie ze sie nie podobaja jakos tak nie milo mi sie kojarza 😞
A jaka jest to nie wnikam 🙂
No wiem jakiego sasiada wiem 😁

eh nadrobilam i dziura...... tyle ze widzialam filmik Pawla 😁 ehhe swirek maly 🙂

jakos nie moge sie skupic.. fako podlogi robi ... musze farby kupic i inne dziady.
A Karol nie ma roboty.. tzn nie maja zlecen 😠 jeszcze mi powiedzial ze baze aut podobno przenosza 40km od nas.... takze nie wiem co to dalej bedzie....

• Mamusia
no dojezdzac co dzien taki kawal to masakra... jeszcze jak nie dostaje rownej pensji.. no zobaczymy moze bedzie trzeba zmienic prace 🙂
Albo ten tam do gory sie odmieni bo to jest sporo aut. i sporo ludzi bedzie mialo daleko.
zobaczymy 🙂

No czytalam wlasnie...
przerabane z ta kasa...

• Mamusia
No u nas aż tak źle nie jest 🙂 Wszystko nam psuje ten kredyt zakichany. Gdyby go nie było już dawno byśmy byli ustawienie. Ale i tak jest dobrze. Tylko muszę teraz rozplanować ,które dziury łatać.
No to oby zostało tak jak jest z tą pracą. Bo żeby teraz nową znaleźć to masakra. Aż się boję jak my będziemy szukały. Jeszcze ja taki gamoń tylko po maturze 😁

• Mamusia
A moja mama ma dziś urodziny. I dostała od brata tej pani 50euro 🤪 Kurczę też bym chciała tak sobie dostać dwie stówki na urodziny 🙂 Anka a planujesz coś na roczek małego? Bo w sumie helllllooooł 😮 Franek jutro ma 10miesięcy i jeszcze tylko dwa i rok mija 😮 😲 Laski kiedy???? Kiedy to tak zleciało 🤪

• Mamusia
Ale mnie K wku 😠 😠 😠 😠
prosze sie go wiecznie zeby mi pomogl wybrac farby a ten na odpierdol....to i juz.. co mu inne pokazuje to co innego wybiera....
jeszcze mu pokazuje co mam wymalowac.. a ten nawet nie patrzy i " no ladne moze byc' 😠 😠 😠 😠
jak widze cos takiego to mnie hu**oza bierze 😠 😠
potem bedzie na mnie ze cos zle.. w d mam kutwaaaaaaa