Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Aniu ja nic niestety sobie nie kupiłam 😞
czekam na wypłate o wypłacie planuje sobie kupić nowe leinsy, szpilki i jakaś bluzke bo ostatnio licho z ciuchami nic sobie nie kupowałam 😁
Aniu to dobrze ze chociaż Teściowa tak twierdzi ze to wasz wybór 🙂
Mały wstał nie dawno i oglada świat Elmo 🙂
on kocha te bajki 😁
a ja zbieram sie na siłownie 🙂))
😘 😘 😘

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hejka laseczki Anka jestem 🙂
  • Iwcia wspolczujee bidulko cos wiem o tym 😞
  • Wiecie co masakra dostalam wezwanie na policje 🥴normalnie boje sie juz sie zaczynaja nie mile sprawy zwiazane z alimentami normalnie jestem w szoku w charakterze swiadka i mam wziasc wszystkie papiery zwiazane z tym 🤢 🤢dzis siedzialam i szukalam 🤢 🤢 🤢az sie boje tam isc nie mialam pojecia ze tak sie sprawy potocza nawet nie wiem kto zalozyl sprawe 🤔
  • a tak ktorzy wtajemniczeni juz sie dogadalismy z moim
  • Ide poczytac 😘 😘

• Mamusia
    ELAAA.... No Nie wiem gadaj kto!!! 🙃
    hehe
    Domi u mneit ez licho z ciuchami 😮 duzo wydalam przy przerowadzce a tez duzo poszlo na kontynery dla bezdomnych itd na ten czerwony krzyz 🙂
    Perelka to dobrze! 🙂:*
    A z ta policja kurna nie buj sie bedzie oki 😘

ach ejstem wykonczona.. kurde wiecie co caly czas cos od kilku dni strasznie smierdzialo w kuchni.. wzielysmy sie za mycie wszytskiego i czaicie ze dalej walilo?? odsunelysmy lodowke i w tym zbiorniczku woda gnila 😮 wszystko do mycia itd.. pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam 🥴 szczegolnie ze nie bylo nic starego ani sie nic nie wylalo.... 🤨

jutro ide sprzatac na mieszkanie sprzatac ... 😮 juz to widze jeszcze cieplej wody nie ma do soboty 😠 ale dam rade 😉

Byłam na siłowni 🙂
    wróciłam nakarmiłam i uspałam małego i spokój 🙂
    Anka Ty masz przeboje na tym mieszkaniu 😮
    Mi się marzą jakieś wakacje ☺️ chodzby kilka dni nad naszym morzem chciałabym wypocząć z M 😞

• Mamusia
    Dzień dobry 🙂
    Oooo tak Domi.....Mi by nawet dwa dni sam na sam w Pobierowie z K wystarczyły. Sex z rana, spacery po nocy....Ech może kiedyś.
    Aniu mój sąsiad 😜
    Perełka, ale masz się czego bać? Przecież nic nie zrobiłaś. No jedynie samo to, że to POLICJA.
    A z Frankiem nie wiem co , ale robi tak dziwne, śmierdzące kupy, że już nie wiem 🤢

• Mamusia
    A na razie napisał tylko cześć sąsiadko. Ale zdziwiło mnie, że w ogole napisał 🤨
    Wkurzyła mnie moja sąsiadka. Mają u nas robić gaz. I ten Rafał nie płaci funduszy remontowego. I mamy się złożyć ci co mają właśnościowe chaty na jego koszt remontu. My mamy dać ok.78zł. I no trudno...Albo damy , albo nam nie zrobią tu nic. A ta nałazi mnie i mi to w kółko tłumaczy i opowiada mi jak on ma w mieszkaniu i się nabija z niego. Ej no wkurza mnie to! Co jej do tego jak młody chłopak ma w mieszkaniu? Niech sobie nawet ma nasrane na środku to jego dom nie mój. I to pierdoli mi to na korytarzu, sąsiedzi co z nim się kumplują słuchają a potem będzie, że ja na niego najeżdżam. Nie lubię takich sytuacji bo nie mam nic do kolesia a tu mnie wciągają w nienawiść do niego. No kurde mi on nic nie zrobił. Tyle tylko, że czynszu nie płaci i wszelkie inwestycje stoją w miejscu. Ale bez przesady. A nie lubią go bo młody i szaleje i to im przeszkadza.

Aaaaaaa moja koleżanka z pracy urodziła synka po bardzo ciężkiej zagrożonej ciąży 🤪 🤪 🤪 🤪 Jaki kochany ☺️

dzien doberek
    widze ze wszystkie marzą o wakacjach ja tez sie dolacze 🙂
    a jak u was z pogoda dzisiaj u u mnie leje juz 4 dzien 😞 zwarjowac mozna

Hejka dziewczynki 🙂
  • Elu boje ssie slowa POLICJA 😜 mamy przesrane z tymi chopami 😞
  • mi tez sie marzya takie wiecazory itd ale coz nie da sie
  • U nas pogoda rewelacyjna sloneczko chmurki i upal dzis porobilam w ogrodku zaliczylam lekarza i na miescie bylam ale byla akcja w butiku wszystko -50% a ile ludu do kasy sie nie szlo dostac hehe no i wparowalam na solarium 😎
  • Pozdrawiamy a i jeszcze bylismy na rowerkach mmm super bylo mlody za bluzke z tylu mnie ciagna heh 😘 😘 😘

• Mamusia
    Ja pojde po pudeleczka 😁 bo sa w promocji a potrzebuje cosa wiecie na "krawaty" do kibelka bo tak nie mam zadnej szafki ani nic a nie bede przerz pol mieszkania leciec do lazienki po jednego sledzia:P
    wiecie o co chodzi 😜
    A ze powiekszyli u nas to pewnie cos do domu bedzie 🙂 chcialam jakies zielone albo oliwkowe pierdolki do duzego pokoju 😉

A kurde dupa chyba znowu z przeprowadzka bo nie mamy nikogo do pomocy do noszenia a sama z K to nie dam rady 😞
    chyba ze ktos jeszcze sie napatoczy .. zobaczymy 🙂

• Mamusia
    prosze Cie on jak ma wyniesc koszyk z zaprawani to jest chory i udaje ze nie slyszy 😮 jak zesmy sie wyprowadzali to tez nie pomoagal... pod koniec przyjechal na scieme i to lekkie bral... 😮

Ja dam rade nosic z nim ale lodowke czy pralke czy tapczan to nie ma szans ze dzwigne ☺️