Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hejo 🙂
co tu tak cicho ☺️
Perelka ogladalam sobie na kamerkach 🤪 hyhy ale jaja 🤪
nad morzem super pogoda 🤪
a u nas dupa. zimno mokro szaro... 🤨
chociaz wczoraj tez tak bylo a po poludniu UPAL...
bylismy na rowerach sobie 😉

Domi Ty sie mnie pytalas jak mam siodelko, no z tylu.. jak Perelka ale cos mi sie wydaje ze za blisko siodelka bo tesciowa go wozi i prawie mu na glowie siedzi.
Musze sobie luknac do Perelki 😉

MILEGO DNIA 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dobry 🙂
Poczytalam was i jak zwykle nie wiem co mam napisac 😞
Kubus ok, chociaz ostatnio w nocy dal czadu, obudzil sie z takim rykiem, ze nie moglam go uspokoic 😞 chodzilam, lulalam, nosilam probowalam go zagadac i nic nie dawalo. Dopiero jak zeszlam z nim do biura to sie uspokoil. Stwierdzilam ze jest uzalezniony od biura tak jak ja 😞 Jak z nim rano schodze, zanim jeszcze otwieramu biuro to w wozku pije sobie mlecxzko i potem siedzi i obserwuje jak my pracujemy z moim i grzeczny jak aniolek. I zasypia w woziu i nawet drukarka mu nie przeszkadza ani telefony ani autom. sekretarka, nic normalnie jak zabity spi. a jak w dzien cos mu odbije i ryczy to jak wejde z nim do biura to jak reka odjal. Cisza. tylko w dzien nie mozemy tam byc bo wiadomo ze dziewczyny go zaczepia to sie rozgada do nich "dadadad itd" wiec trza zwiewac bo wszystko na tel slychac.
Ostatnio pojechalam do Next bo byly wyprzedaze 75% i kupilam mu extra skore 🙂 jeszcze troszke za duza ale na jesien jak znalazl. Nie moglam sie powstrzymac mimo tego ze nie byla przeceniona. Juz widze jak szpanuje i na skore laski wyrywa. Jeszcze tylko komore i fure i kazda jest jego heheheheh
Ja dalej na diecie juz dobilam do 7 kg 🙂 I coraz mi lepiej. I nie wspomagam sie tabsami zadnymi tylko dieta. Jeszcze z 10 kg i stop 🙂 Tylko najgorzej ze cycki mi poszly pierwsze, teraz malusie rodzynki hehe moj mowi ze mam juz przestac ale od czego sa push up 🙂 Jeszcze brzuch musze sporo zgubic 😞
Pracy mam dalej kupe, nie wyrabiam, a musze przed wyjazdem wszystko porobic, wszystkie zaleglosci. Bo w Pl nie bede miala i jak i czasu 😞
to co umawiamy sie w Gdansku? Moze, plaza to was na tym piasku.... mniam 🤪
Biore sie za robote, poki Kubus spi 🙂
Zagladac bede 🙂

• Mamusia
No jestem za Gdanskiem K nie bardzo... bo bedziemy musieli spac bo na dzien to nam sie nie oplaca.. ale ja juz cos znajde 🙂
A Kubulo super aniolek daje Ci popracoac 🙂
NIe wiem co z tymi chopcami naszymi takie rykusy nocne 😮
A dawaj fote skory 😁
ile na PL dalas?:P
JA 1 w kolejce na KUBE 😁 ZAMROZE SIE DLA NIEGO 😁 hyhy

• Mamusia
Hej,
po raz pierwszy nie mogę się doczekać aż K wyjedzie. Nie czuję z nim tej nici porozumienia co dawniej. Nie uprawiamy sexu. Irytuje mnie na każdym kroku. Długo by opisywać. Nie mam czasu nawet tu zajrzeć. A jak zajrzę to fochy latają, że łoooo. Z utęsknieniem czekam na sobotę bo wtedy wyjeżdża, a moja mama wraca 🤢 Nie potrafię do niego dotrzeć. Zmienił się totalnie...Albo to ja zaczęłam więcej widzieć. Jest mi obcy....
A tak to w porządku u mnie. A jak on już wyjedzie to w ogóle extra będzie. Ze spotkaniem nie wiem jak bo on przyjedzie 10września dopiero na roczek małego, który sama muszę wymyślić i przygotować. Po ostatnich zachowaniach k to chyba lepiej nawet.

• Mamusia
Elu ale my bedziemy miec 2 miejsca przeciez 🙂
A K nie wiem kurcze bo on tam dlugo siedzi inna wiara inne przyzwyczajenia niz w domu, dlatego nie lubie takich rozlak bo sie odzwyczaja czlowiek od siebie...
Jak K wyjezdza to czekam az wroci a ak jest to najchetniej bym go wyslala jak najszybciej sporotem...
nie wiem w czym jest rzecz.
Ciezko tak byc razem a jednak osobno i zeby todo kupy sklepiac 🤨

Jestem zła 🤨
jak Mati zostaje z małym to dom zastaje w stanie powojennym ;/
dzis od rana sprzątam jak dzika ;/
Jutro przyjezdza do ans na 2 dni moja kuzynka z niemiec ;/
myłam okna itp a Mati sobie grał w najlepsze.
Kacper patrzał na bajki w sumie dał mi sprzątać masakra
jestem już zmeczona a jeszcze ide do pracy na popołudnie yH ! 😞

Posprzątane 🙂
Umyłam sobie teraz włosy i zaraz będe się szykować
Jutro jade z kuzynką na cały dzien do Krakowa taka wycieczke jej robie bo chciała pojechać 🙂

• Mamusia
No z chopami tak jest niestety, mysla a raczej nie mysla ze moga i nie wiedza ze nie moga i mysla ze my myslimy ze oni moga. Ech namieszalam ale chociaz ja wiem o co chodzi hehe
Skory to musze zdjecie zrobic chyba ze zaraz lukne na strone next to jak bedzie to przesle linka.
Alez mam lenia. Nic mi sie juz nie chce. Duchota taka ze myslec nie mozna. A jeszcze tyle roboty. I popadalo heh 2 minuty jakiejs mzawki i dupa dalej duchota i upal. Nie wyrabiam.
A dzis sasiedzi na przeciwko sie hajtali. Myslalam ze ich corka bo w ciazy i mloda i chlopaka ma a ja tu patrze ze to starzy hehe Tu maja zwyczaj wrzucania kartek z takich okazji czy na swieta czy urodziny itd wiec grzecznie wrzucilam im kartke do drzwi 🙂
Ide porobic conieco poki jeszcze na oczy widze.
a i zapomnialabym, dzis rozlozylam basen Kubie i wyobrazcie sobie ze sie bal 😞 Nie chcial wejsc i koniec. a ostatnio bylam w centrum i tam na takiej wieeelkiej powierzchni zrobili plaze, pelno piachu wysypali i lezaczki dla rodzicow. Ale to zamkniete bylo tzn pod dachem bo to na srodku shoppingu i poszlam tam z malym mowie wychasa sie postawilam go golymi nozkami na na piasek a ten w ryk i zaczal sie trzasc i nie chcial za zadne skarby. Nie wiem czemu on sie tak wszystkiego boi 😞

• Mamusia
I czemu juz spicie jak ja nie moge?
Oko mi sie klei ale mi sie nie chce 😞
W tv nic nie ma, robic nie mam juz sily, czekam bo pewnie jak sie poloze to mlody wstanie hehe, zawsze tak robi jak juz zaczynam zasypiac i juz mi tak dobrze bla bla bla to on ryk 😞
Wiec wole poczekac bo po co mam sie znow zrywac ? Genialne nie?
Nie ma to jak popisac sama ze soba. To mi podchodzi juz pod schizofremie. Tak sie pisze? A niby kogo ja pytam hehe
Aj ide do lodowki zajrzec i znow twarog wpierniczyc co by rano mniej wazyc hehe
Czemu was nie ma? Bede plakac. w koncu przez was zaczne sie moczyc w nocy 🤪
To ide bo juz nie chce mi sie samej do siebie pisac. Po co mam sobie zadawac pytania skoro znam odpowiedzi? Nie fair, nie bawie sie juz z wami 😞

• Mamusia
Hehehe Iwwwa wariatko 😁 Franki też się bał jak go stawiałam na piasku czy trawie. Podkurczał nogi i płakał. Ale mu samo przeszło. Krystian miał ugadać nas z jego rodzicami. Że na 9tą są u nas i jedziemy na targ a potem oni mają nam wziąć kuchenkę, lodówkę i pralkę na raty. Tzn oni tylko biorą na siebie bo my bez zaświadczeń o dochodach, a my płacimy. I jest już prawie 10ta i ich nie ma 🤢 Brak słów. A ja się paskudnie czuję. Nic się nie poprawia i do tego łeb mi pęka. Patrzę jak wszyscy jadą, byli albo właśnie są nad morzem a ja co? Siedzę w domu. Zero urlopu od trzech lat. Wszystko przez tego....Echhhhhhhhhhhhhhh 😠

• Mamusia
hej...
Ja Odpowiem moim przypadkiem czemu tak nie powiem TTTTTTT 😠 😠 😠
od 3 dni mam z nimi wojne bo sie kluce z K a Ci sie wpiepszaja...
😠
W poniedzialek K nie pojechal z nami na rowery to mowie pozmywaj i umyj podloge itd... przychodze a ten dopiero skonczyl pomywac, podloga osyfiona.. to sie wzielam za nia tamci weszli jak skonczylam i ze juz posprzatales.. a ja ze to nie on tylko ja... to Ci z wontami ze sie trzepiam ze cos... no szkurwa jak mial zrobic to mial zrobic!!! a nie d do gory i potem na szybko 😠
Wczoraj wypelniam papiery do pracy do tej komisji a T mi malego na leb wsadza 😠 i mowie ze co robi ze chce to skonczyc itd to tesciu tak na mnie wjechal jak bym nie wiem co zrobila... i nikt ze mna nie gada.
I ze mi sie krzywda nei dzieje /.... no nie dzieje ale to ze nerwowo niewytrzymuje to nikt nie widzi 😠
Mam kurwa dosyc ich! 😠 😠
Co ja kurwa jestem ciagle mam miec humor ciagle zadowolona mam byc robic co chca????? pierdole !
Oni sobie wszytskich maja a ja jak kurwa sierota.. ze startymi nie gadam... a jak gadam to ciagle jest nie tak a musze udawac ze oki. To tylko mi pierdoli ze mamy sie od nich odciac.. neich sie od swojej rodziny odetnie niecvh to tak traktuja i zobaczymy.
Nikt z malym nie wytrzymuje wiecej niz 10 min 😠 i zaraz mi go oddaje
lotam kurwa kolo szwagra jak bym w dowodzie go miala i ze ja mam fajnie bo sobie w domu siedze....
A SIE KURWA ZMAMIEN!
i wysluchuj rykow 4 razy w nocy, wstan o 7 idz spac o 23 siluj sie przy przewijaniu nos kloca pol dnia jedz zimny obiad biegal za nim szarp sie z wozkiem po schodach, obiad zrob zeby wszystkim pasowalo, posprzataj po wszytskich i nie odzywaj sie do nikogo przez caly dzien po czym jak maz wroci raz na tydzien nie uslysz od neigo zadnego milego slowa nie przytul sie i nie bzykaj i nie padnij na ryj i usmiechaj sie i przytakuj...........
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja musze sobie jakiegos nerwosola kupic bo kurwaaa.... 😠

Jeszcze mowie do Karola ze oni nie sa dla mnie rodzina, nie sa moimi rodzicami on ma cala swoja rodzine przy sobie a ja huja... moge powiedziec ze nie mam rodzicow a kurwa musze udawac ze wszystko spoko! Ani rodziny ani meza ani znajomych tylko dziecko co gadac nie umie.
to mi gada ze przeciez z mama mozesz sobie isc.. a co ja kurwa jakas uposledzona zebym z T ciagle lazila?
Czasem mam tak serdecznie dossyc... 😞 juz wczoraj myslalm ze wezme ciuchy i pojde w huj... i nie wroce bo kurwa mac, nie dosc ze ciezko bylo jak maly sie urodzil, nerwice depresje czy huj wie co to bylo nikt mi nie pomogl nie dal wsparcia to, nic sie nie zmienia.
K tez ma wyjebane na mnie jak zeszloroczny snieg 😞
Nie wiem co jest ze mna... wylabym non stop 😞
I czasem zaluje wszystkiego ☺️ I chcialabym byc sama , z malym bo chyba jedyny co moze nie swiadomie ale daje uczucia i potrzebuje mnie.
Jak tak dalej bedzie to nie pociagne tego dalej.

wybuchlam 😞

• Mamusia
przepraszam ze Wam nasmecilam bo wiem ze zadna z Was nie ma lekko 🤨 ale musialam gdzies sie wyzalic wyryczec ☺️

Maly wczoraj walnol w luk brwiowy, po poludniu w ta sama str o futryne nad uchem, a dzis doniczka w koncik tego samego oka 😮
ryk na ryku na ryku ryk.... ☺️ biedny 😞
Iwa Ty szajbusie sama ze saoba nie ejst zle pisac... o ja se pisze i fajno:P heh
mozesz pogryzmolic ile wlezie 😁
A ta kurtache nie znalazlas nie??:P
Kurcze musze upolowac mu tez jaka kurtke w lumpie cieplejsza jak juz tak przypizdzi jesienia bo na zime ma 🙂
I juz robie sapas troche ciuchow na jesien... Tylko ze mi stanol w rozmiarach 😮
tak jak zawsze musial miech duze to teraz nosi i nosi je i wyjsc nie moze.. chyba sie wyciaglol i na szerokosc nie musi juz meic wiekszych 😜
chcialam isc nad wode z nim ale sama to dupa.. i basem mu zrobilam 😜

Elus to potem pochwal sie zakupami 🙂
A i chcialam pytac ile daliscie za spacerowke Franka?

• Mamusia
Aniu 😘 😘 😘 😘 Pakuj się i przyjedź nawet pociągiem z małym do mnie. Jak chcesz zaukradnę kasę K i Ci poślę na bilet. Nie, że uciekać czy coś, ale tak sobie odsapnąć i nabrać dystansu. Zakupy ech....No udane jutro dojadą. Później może się rozpiszę. Teraz nie mogę.

• Mamusia
Oko mi nawala 😞
Boli cholender 😞
Dzis bylismy u mojej siostry i Kuba sam polecial do basenu. Nie wiem juz o co mu kaman.
I wreszcie wylazl zab numer 3. Jeszcze 3 ida rownolegle wiec troche pocierpimy. Ja nie wiem ale Franek mial pierwszego zeba po Kubie a teraz ma tam taki wysiew a Kuba dopiero 3 czubek 🙂 Nierowno to jakos idzie hehe
Anka ja Ci mowie kurna chata Ty wez Ty ich wszystkich powybijaj, albo zakop tak jak Ania87 chciala hehe co tak przynajmniej nam sie zdawalo hehe
Ja to bym nie wytrzymala i jak bym parchla im wszystkim po ryjach to by sie nie pozbnierali. I jedz Ty wreszcze do baterflajuski bo widzisz ze ja swedzi strasznie. Co z tego ze chlop w domu jak to przeciez chlop, a oni nie wiedza czego nam trzeba, wiec razem sie "pocieszycie heheh"
i odrazu do mnie bo nie popuszcze takich przyjemnosci.
I nie mam zamiaru dzis sama ze soba pisac bo nie i koniec. Chociaz nie powiem ze jak sama sobie pisze to przynajmniej odpowiadam sobie po swojej mysli hehe
Ale jestem walnieta. Na leb mi juz pada dzisiaj totalnie.
Ide moze oko poloze na podusi to sie zamnknie, w sensie oko bo ja przeciez nic nie mowie.Chociaz wczoraj bylo nawet ok bo zanim sie polozylam to mlody wstal wiec nie bylam wkurzona ze zdazylam zasnac a on sie obudzil. Tylko kurde znow o 6 wstac to katorga.
Elka a wlasciwie co Ciebie tu tak malo/
A Perelka to co? Przyjechal juz/ Bo nie pamietam kiedy to tam mialo byc. Pewnie lodowke wietrzy hehe
Dobra ide bo juz mi sie nie chce ze soba pisac.
Buziaki i pod poduchy gruchy heheh 😁 😁 😁 😁