Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jestem.
U mnie tak....Franuś kochany, mądry i w ogóle słodki. Próbuję mówić akuku i w ogóle kumaty strasznie się zrobił. Z prawkiem powoli do przodu. Wyjeździłam 16godz. Idzie mi już całkiem nieźle. Był Krystian to chciałam na maxa czasu z nim spędzić, ale się nie dało. Bo ciągle auto robił i inne różne. Z tego przyjazdu to kupiliśmy lustro i szafkę z umywalką do łazienki i wzięliśmy na raty tą lodówkę, pralkę, piekarnik i płytę gazową. Lodówka i pralka podłączone, a piekarnik musi czekać na meble kuchenne. Myślimy co zrobić z Franka roczkiem. Bo rodzina (najbliższa) duża więc u nas się nie pomieszczą, a do lokalu nie chcemy bo zwyczajnie mamy wiele innych ważniejszych wydatków. Więc albo zostaje mi u rodziców zrobić, albo u teściów. Krystian przed chwilą odjechał. Smutno mi i w ogóle...Żal mi, że nie spędzamy na co dzień czasu jak rodzina. Ale niestety coś za coś...Wszystkiego mieć nie można. A jak mówi mój instruktor TY ZIÓŁKO MŁODA JESTEŚ TO SIĘ JESZCZE ZDĄŻYSZ NACIESZYĆ. Dzisiaj późno wieczorem ma być moja mama w domu. I szwagier przylatuje. Jak mały wstanie muszę iść po piwko (odkryłam fajny sklep z piwami z całego prawie kontynentu) No i na działkę podlać muszę iść i z Luną. Nie mam nawet czasu oglądać zdjęć na agu 🤢 Ani w ogóle nawet jak nogi zdążę ogolić to cud. Dzisiaj rozmawialiśmy o ślubie. Ja bym chciała tylko rodziców, rodzeństwo, świadków i najbliższych znajomych. A Krystian już nie bardzo. Tak czy siak powiedział, że jak spłacimy jego brata (20tys) to zaczniemy planować ślub. Więc pewnie w 2013. 😜 A tak to nie wiem co u nas jeszcze....W sumie nic ciekawego. Wpadnę wieczorem z piwkiem.Brakuje mi chata z wami.
Aaa i chyba jutro na tydzień pojadę na wioskę więc zostanę bez internetu.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja dziś od rana latam. Byłam zamówić tort Matiemu zrobiłam zakupy na urodziny
więć wszystko mam 😁
Mati nic nie wie o niespodziance hihih 😁
będzie napewno zszokowany 😁
Kacper teraz śpi więc miałam okazje do was zaglądnąć.
Bo nie długo znów do pracy.
Jutro musze wstać skoro świt i porobić sałatki 🙂
Mam nadzieje ze chociaz M będzie zadowolony 🙂
Miłego weekendu dziubki ;*

Właśnie Eluś żeby oni się tak starali 😜
mykam się ubierać zaraz i do pracy
ale mi się dziś nie chce 😁
dostalismy jeszcze zaproszenie na grila nad jeziorko a ja do roboty musze iść bosko 🤢

Latam sprzątam gotuje 😁 salatki szykuje jednym słowem mam zapiernicz 🤪
Kacper co chwile wsadza gdzieś palce marudzi mi ale dajemy rade 🙂)
widze od wczorajszego mojego posta nie napisała żadna 😁
Yhhh 😁 CIchacze jedne 😁

• Mamusia
U nas spoko 🙂
chociaz dzs jestem nie do zycia.. wczoraj bylismy na piwku pod wieczor w ogrodku takim.. maly nie do zajechania.. ganial za pieskiem co ktos go przyprowadzil do piaskownicy , kamienie wybieral.. masakra...szajbujs
A wieczorem przed 23 poszedl spac 😮 i wstawac ciagle z rykiem.. jestem padnieta ze masakra 😞
drzemke se welnelam i co.. leb peka oczy sie zamykaja same.. eh

milego dnia 🙂:*

• Mamusia
Dobry, a raczje wieczor czy tez noc 😉
U nas oki, w sumie nigdzie nie bylismy, jakos tak wyszlo ale i tak jest fajnie. Kuba daje czadu. wymyslil teraz ze krzyczy, ale jak 🤪 🤪 🤪 tak sie drze ze uszy mi pekaja. Ja nie wiem co to bedzie w tygodniu jak biuro czynne. Masakra. Musze jakis sposob na niego znalezc. Jutro mamy druga rocznice slubu, ale to wiadomo poniedzialek, praca wiec zrobilismy sobie dzisiaj bo w sumie po co czekac do jutra hehe
Wiec piekne kwiaty pachna w wazonie a ja pieknymi perfumami wreszcie jakies oryginalne a nie wiecznie co 5 min trza sie psikac. A moj oczywiscie dostal sprzeta do iphona. dobrze ze mam siostre ktora sie zna na takich pierdolach bo nawet nie wiedzialam ze takie rzeczy istnieja. Wiec potem kolacja przy swiecach piwko-bo wina nie lubuje i bylismy sprawdzic czy starczy jajek na jejecznice na sniadanko bo wczoraj troche wytluklismy hehe teraz wiem skad kuba ma taka twarda glowe, a to sie okazuje ze po mamie. Jakas mala ta lodowka.
Ide jeszcze do biura na chwile a potem moze znow jajka sprawdzimy bo sie rano jesc bedzie chcialo 😁
I znow przyszlo mi pisac samej e soba. ech taki moj los, ale wesole jest zycie staruszka. jakis dzien mam fajny i co ja na to poradze jak mi sie ciagle ryj smieje?
dosik napisz jak sie udala imprezka?
Anulka a kiedy ty idziesz do gina? Pamietaj zapytac o ten bol i zapytaj przy okazji co jest jak boli miedzy miesiaczkami jak mozesz oczywiscie bo to wiadomo ze co lekarz to inny fartuch i ten powie inny kaze przyjsc.
Kurde ale mam balagan w pokoju, juz nie ogarniam tego mojego skrzata, gdzie nie pojdzie to nawali wszystkiego.
A teraz upodobal sobie stolik z telewizorem i sie ciagle na niego wspina i dvd przesuwa. Ja nie wiem on jest jakis niereformowalny bo ciagle mowie i powtarzam ze nie wolno i nawet ton zmieniam na niedobry a ten reka siega patrzy na mnie i sie szczerzy. A sie rozgadal ze taka beke z niego krece ze nie moge czasami.
Ufff jak dobrze pojdzie to za 2 tyg w Pl. Ciesze sie bardzo. Musze poszukac takich krzeselek do karmienia z Agaa miala dla Ewy co sie potem sklada w stolik i krzeselko. Bo juz mi sie nie oplaca kupowac normalnego a ten co mamy pozyczony zaraz trza bedzie oddac bo Zoe rosnie i zaraz sama bedzie w nim siedziec. a tu takich nie widzialam wiec moze w Pl nabede. I niby kogo mam sie teraz zapytac gdzie go kupila i ile dala? Ech ...
Dobra ide do biura i potem do lodowki.
Trzymajta sie ramy bo my sie nie damy hehe glupia toz to stare niemodne i nawet niepodobne. No ale co z tego jak fajnie brzmi?
Dobra ide bo juz pisze pierdoly.
Do juterka 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Impreska się udała !!! 😁
Dawno nie widziałam tak ucieszonego Matiego z niespodzianki 😁DD 🤪
a do końca uświadamiałam go że przyjeżdzają jego dziadki ze wsi 😁 😁
nie podobało mu się to 😁
a tu patrzy a do pokoju wchodzą jego kumple jeden byl z nażeczoną 🙂))
miał taki uśmiech i radość w oczach 🙂
i ja się cieszyłam że zrobiłam mu niespodzianke miłą 😁
pojedli sobie, popiliśmy 😁DD
fajnie było naprawde 🙂))
Kacper był u moich rodziców więć mieliśmy impreze bez rewolucji małego 😁D
Mati an rano szedł do pracy ja ide na 15 😁
a kaccc mnie meczy 😁

• Mamusia
No wlansie widze ze wkoncu sa nowe 😁 😁 😁:
Fajnie ze sie udala niespodzianka 🙂
IW... mowilam Ci juz ze SWRUS jestes 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪 🤪
Lubie takie poranki z Twoja powiescia 🙂
hyhy

U nas spoko noc.. spalismy obaj jak zabici... chyba odespal poprzednia nocke 😁
Bylismy dzis na placu zabaw nie moglam go wyciagnac z tamtad...
Podchodzil do dzieci- taka dziewczynka moze miala z 2 latka... on ja poglaskal po wlosach a ta tak spojrzala na niego jak by go chciala zaraz uderzyc 😮 .. no nic siedzi tam z tymi dziecmi i starsza robila tej 2latce babke... i ta po nogach prawie M przeleciala do tej babbki i tekst ze ten glupek i zaraz pepsuje babke na Mara popatrzyla i spadaj... 😮 bylam w szoku!!! 😲 no wyciagnelam mu z reki zabawke ktores z nich zapakowalam go na hustawke.... 😮
A babcia sobie siedzia i z inna stara kwoka gadala... nic uwagi nie zwrocila 🤢 jak moje dziecko by sie odezwalo tak do innego to za reke zbieraj zabawki i do domu jak nie umiesz sie bawic z innymi 🤨
zatkalo mnie serio 🥴

teraz spi.. moze potem jakis rower.. hmm zobaczymy 🙂

teraz se poopisze ze soba bo niby z kim.. 😜
wszystkei zarobione..
Domi smazy hamburgerki...
Iw w biurze uczy Kubula ciszy na morzu 😜
A Baterflajuska.... na wsi... 🤨
Perelka pakuje sie albo juz dupencie plaszczy na plazy 🙂
Sioperka pewnie biega za Oliwka 😉
A reszta... ehhhhhhhh nie ma ich i ze co i ze nie bedzie???? 🤨
nic nie tesknia za nami.. za dziecmi??? 🤔 ☺️
smetnie sie mi zrobilo cosik 🤢 🤨

Laski ... T maja kupic Marowi na roczek spacerowke.... i wybralam 3... wiem wiem ze sa identyczne.. ale ta pierwsza taka troche jak by kiepskawa sie wydawala.... nie wiem ...
doradzcie mi.. co lepiej zeby dolozyli te pare zl i pozadniejsza...
ja sie nie znam na nich kompletnie dla mnie one wszytskei sa takie same...
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-imola-quatro-spacerowka-folia-24h-i1747096298.html

http://allegro.pl/walker-baby-design-espiro-mega-promocja-i1755414461.html

http://allegro.pl/wozki-spacerowe-graco-mirage-plus-spacerowki-i1728308111.html

i badz tu babo madra...ja mowie ten 2 lub 3...moze nie wiem pomozcie cos 😜

no nic ide bo powiedza ze czub.. sama ze soba:P

• Mamusia
Wybacz Anno moja kochana ze sie nie rozpisze ale padam smiercia wyczerpujaco-nagla. |Chyba sobie oko w komisie jakims poszukam bo ciagle mi szwankuje. I ciagle to samo jakby nie mogly na zmiane. Potem bede chodzila kurde slepa na jedno, a tak bym widziala dluzej ale na dwa. Wiecie jakby sie rozmiescilo. Ech mialam nie pisac.
Anno ja i tak Cie kocham piczko jedna. Wiesz jak jest co nie? hehe
Domi super ze imprezka sie udala. Pisalam to juz? zglupialam wlasnie a nie chce mi sie szukac.
Bylam dzis po pracy z moim i malym u siory bo stary rynne naprawial a mlody szalal na trawniku w ogrodzie i dorwal sie do takich kamyczkow czaicie co sie je wysypuje dla ozdoby takie jasne co by nie powiedziec biale. I my gadu smiechu chichu ten grzecznie siedzi i je przezuca i moja siostra mowi ze on cos w buzi ma. Ja dawaj do niego bo mowie kamien to sie udlawi czy jaki inny diabel. A ten mi paszczy otworzyc nie chce, to ja palca na sile a ten zaciska. pogryzl mnie na maksa i jakims cudem ten kamien mu wyciagnelam. Szkodnik jeden. Potem probowal jeszcze ziemie ale byla mniej smaczna wiec wracal do kamieni. I ladnie w oczy mi sie patrzy a jego raczka z tylu po kamyka siega. Nie moge z oczu go spuscic.
A ogolnie ok tylko kurna to oko. Ciekawe po ile teraz stoja. W Londynie niezla masakra jest, mam nadzieje ze sie skonczy szybko zanim bedziemy jechac bo to tez przez londyn wiec co by nam samochodu nie spalili i to jeszcze niesplaconego hehe wtedy to ja bym taki dym zrobila ze hoho limuzyne by podstawili.
Cos ja myslalam dzisiaj ze koniecznie mam napisac i jak zwykle tabularaza. A to wszystko przez Anke kurna chata no bo jak? I baterflajuska to samo malpa jedna, pojechala sobie i co? Dupe na powietrzu wietrzy a my siedzimy jak stare zgrzyty. Domi to przynajmniej sobie poszleje, jaja policzy czy cos. Nie sory to Perelka co na plazy sie gniezdzi ze swoim jaja liczy teraz. Domi pewnie w pracy menagera teraz podrywa.
Dobra nie rozpisuje sie bo normalnie kto to bedzie czytal 😉
Ide spaciu i do juterka 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
Ciekawe czy znow zaczne nowa strone. Ja obstawiam pol puszki pepsi diet ze tak. Anka sie zaklada? dobra to stoi.

• Mamusia
No i co CISZA NA MORZU??????????????????????????????? 😠
kurna chata ....!! co jest 😞

Iw.. dobra niech strace ze jak Bozia da i sie wszytsko ulozy tak ze damy rade sie spotkac to poswiece te 1,50 czy 2 zl.... wzme 2 szkl. i podizelimy sie ta puszka pepsi no... no niech Ci bedzie 😜 😎
wypijemy se na pol i ciul 😁
zawinemy szklanki w kiejdy i zawinymy dupy w troki 😁 hyhy

A co Ty masz z tymi patrzalkami??? he??
boli Cie czy co??
bo wiesz ja na lewe to jak kura slepa prawie ejstem to bedziemy sobie o tej jednej puszcze pepsi siedziec, ustrugamy se kije i ludizom pod giry bedziemy podkladac he? 😁
tylko miejscowe na starosc nam dobra wybierz zeby nam nie wialo 😁 hehehe

ejj... jak bym se jajka policzyla.... mada faka kurna a moj kogut cos zaniemozony i dupa 🤨
przyjdzie mi kupic sobie kinder jajka i policzyc 😁

Elus wracaj szajbusie ☺️ 😘

Ide obiad szykowac... ptoem jakis rower czy cus... 🙂

Ejjjj....................... pff kupilam Marowi zajebiste autko.. sobie dotknie gra samo jezdzi tanczy jak by... w lumie za 10 zl... a ten czub sie go boi 😮 😮 😮 😮 leci do nie i sie skrobie 🥴

A wogle to mu 4 idzie gorna i co.. i kurna hataaaaaaaaaaaaaaaaaa w nocy nie spal nic. siedzial sobie gamon i jak mis ei usnelo to ryk abo mnie targal za klaki albo dupe podstawil pod gebe albo giry do buzi wkladal 😠
OPR Karola ze kurna jak meiszkalismy na wynajetym to i go usypial i budizl sie do neigo wszytsko jakos dizelilismy.. malo bo malo ale jednak a teraz ja z rykiem w staje bo tak mam zaklejone oczy..... 😠

ide bo se sama znowu ze soba gryzgole.... 🙃

Aniu na kasie stoje 😁
nie samaże hamburgerków 😁DD
dziś wolne odbieram zaraz autko z mechanika
potem musze na zakupy jechać bo znów się nam wszystko kończy :P
dziekuje za komentarze na agu agu 😘
Aniu i wpadaj z Marcysiem do nas na basen jak najbardziej zapraszamy lecemmm !!! 😘

• Mamusia
Nie gadam z Wami normalnieee.... 😞
My dzis spokojnie .. spacerek potem zakupy- prezent dla prababci Mara 😉
Ale wiecie co... albo mi ktos odczepia spacerowke tzn to siedzisko.. albo sie zepsoly.. bo juz 2 taka sytulacja 😠
Bylam w 2 aptekach tylko zapytac o cos, i po schodach musialam wozek wciagnac, no i jade jade patrze co tak m siedzi krzywo nisko i wogle... a spacerowka ledwo wisiala na 2 zaczepach 😮
teraz co kraweznik patrze co jest grane...
🤨
K twierdzi ze to nie mozliwe zeby zatrzaski same tak puscily, nie wiem 🤔

Iw Boziu co sie dzieje tam u Was?????????? 😮 🤢

Ide piwko sobie szczelic na dobre spanie i do lezenia 😉
mam nadzieje ze maly bedzie dzis spal bo kurna hata jutro oczy na zapalki 🤨

Byłam sobie na mini zakupkach i kupiłam sobie taką bluzeczke w orseju ☺️
tak mi sie spodobała że szokkk 🤪
I jeszcze jedna dobra wiadomość 😁 🤪
Dzwoniła babka 😁 i kupuje w sobote leżaczek i huśtawke !!!!! 😁 😁 😁
aaa kolejny przypływ chociaż małej gotówki 🤪
Ogólnie dzionek ok 🙂
czekam na M nie długo wróci z pracy 🙂
Kurde ta cisza tu dobija mnie 😁

Czesc laseczki jak tam u Was mysmy dojechali wczoraj o 10:30 jechalismy 12:30 godz masakra ledwo widzialam na oczy maly dobrze spal 🙂Pogoda taka sobie na przemian slonce i deszcze wczoraj sztorm byl 😮 szczerze jakos mnie to tutaj nie cieszy chialabym pojechac spowrotem do domku 😞 no ale dla dzieci co sie nie robi
  • Trzymajcie sie Kochane pozdrawiam z Rewy 😘 😘

• Mamusia
    Jakis ladny widoczek nam poslij i troche slonka 🙂
    milego wypoczynku kochana 🙂

My bylismy na poczcie bo przyszlo cos do K.... i kurna 😠 mandat 😠
    Maly dzis nocka rewelka... mhm.. tylko ze po ibufenie 🤨 chyba ten zebol go meczy 🤨
    mysle sobie klaki rozjasnic 🙃 ale kurna..nie wiem... 🤨

• Mamusia
    Jestem wreszcie 🙂
    Perelka baw sie dobrze i odpocznij troche o ile sie da z gromadka. Niezly kawal drogi jechaliscie. Nas tez czeka 20 h w samochodzie. Zobaczymy jak Kuba to zniesie. Ogolnie bardzo lubi jezdzis sam wiec mam nadzieje ze bedzie ok.
    Anulka no tu sie jakas masakra dzieje. Nie jestem na biezaco caly czas bo nam sie dekoder polastu zepsul wiec tylko czytam na necie. Wczoraj juz doszlo do naszego miasta. podobno ewakuowali ludzi z Tesco bo sie zebrala gromada 160 osob. ale jak bylo dokladnie to nie wiem.
    Kuba byl ze mna na spacerku, bliziutko domu na placu zabaw bo daleko to teraz strach sie zapodac, poszlismy pieszo, sie nachodzil to padl, wiec ja szybko do pracy poki mam chwile.
    Bede pozniej 🙂 😘

• Mamusia
    Ja piernicze Iw zebyscie tylkod ali rade wyjechac z tamtad 😞
    I wogle zeby do Was nie doszlo to 🤔

U nas spoko 🙂
    bylismy u fryzjera 😁
    sie dogadalam z babka ze za grosze mi metamorfoze zrobi cyk fotki bla bla w studiu i na jej scianie metamorfoz bede wisiec 😜
    tylko dokladnie musze znalesc Wam co bym chciala bo na dlugosci nie dam zmienic, jedynie podciac zeby sie jakos ukladaly:0
    szczesliwa jestem bo troche kasy zaoszczedze fuksem a przyjemnosc cos dla siebie zrobie 🙂

Znajomi sie hajtaja we wrzesniu, i czaicie to ze na panienski zaspiewali po 50 zl + wstep na impreze, a na kawalerski 100 😮 i nie idziemy bo gdzie... wole im to w koperte wsadzic 🙂
    No i roczek ejszcze a tez na ten wyjazd Karola nakrecam to wiecie 😜

No.. i kupila se sukienke na poprawiny ale musze ja skrocic 🙂

dobra lece nie smece 😉
    jutro pewnie zagladne wieczorem bo jedziemy na bilans, potem do babci na imieniny 🙂
    😉

🙂:***