Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Fujć....A co z tymi kotkami? Wyjaśniła się sprawa?

Ja to raz na baletach za dużo pobalowałam i poszłam wytrzeźwieć na przystanek. Ale mi się tak niedobrze zrobiło, że zaczęłam haftować 😁 Akurat policja przejeżdżała i w środku policjant, którego znam i w ogóle dzika historia. Ale nie tęsknie za tym hehehehe 😁 😁 😁

• Mamusia
taaa jasne a swistak siedzi i zawija je w te sreberka 😁 ahhahahahaha

Nie wiem bo i bez wdrazania sie tu w szczegoly nie gadam z tesciem... tzn on ze mna.
wiec nie wiem, ale mam nadzieje ze nie bo ja kuzwa tez wydam zeby ja obdarli ze skory i na mydlo ja. 🤢

A tak serio to co sie robi z kotow????? 😠 😮
bo w necie nic nie bylo.... 🤨

• Mamusia
A JA TAM SIĘ UMÓWIŁAM NA PIWKO I W TĄ SOBOTĘ JAK NIC NIE WYPADNIE IDĘ Z KUMPELĄ DO PUBU 😜
chociaż wiadomo i tak co kwadrans będę dzwonić do mojego czy wszystko ok heh 🙃
anulka a co do rozmrażanie lodówki to ja to sobie wszystko przemyślałam...jak ją rozmrożę to więcej jaj się zmieści ... 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
sioperka22 napisał(a):
A JA TAM SIĘ UMÓWIŁAM NA PIWKO I W TĄ SOBOTĘ JAK NIC NIE WYPADNIE IDĘ Z KUMPELĄ DO PUBU 😜
chociaż wiadomo i tak co kwadrans będę dzwonić do mojego czy wszystko ok heh 🙃
anulka a co do rozmrażanie lodówki to ja to sobie wszystko przemyślałam...jak ją rozmrożę to więcej jaj się zmieści ... 😁 😁 😁 😁

ehhehe
i bez tego by sie zmiescilo... bo wiesz jak sie popiesci to sie wszystko zmiesci 😁

• Mamusia
heh siedze sobie na takim forum- szukam czegos poprostu 😜
zeby nie bylo ze zdrada czy cus 😜
hahah

I ludzie maja cytaty....
np".... od karmienia do karmienia, od pieluchy do pieluchy... zycie jest piekne 😁..."
"... gdy nie mialem internetu, nie wiedzialem ze na swiecie jest tyle idiotow..."
ahhaha
nie moge jak cos znajde smiesznego jeszcze to napisze 😜

• Mamusia
hej,
my dzis ciezka noc mielismy 😞
Marcel plakal, wyginal sie znowu, rzucal...
Po czym ok 3 juz chcial wychodzic z lozka 😮
siedzial pod lozkiem, tzn przy.... i patrzyl w okno 🤢
wszedl do lozka i znowu to samo.... wyk swigal sie wyszedl usiadl ....
nie wiem co z nim jest ☺️ ☺️
przy tym jeszcze mnie szarpal za wlosy.

Dalam mu viburcol na noc na uspokojenie i mowie pewnie go zeby bola.... nie wiem... ale masakra z nim 🤨 Ale jak widac za duzo nie pomoglo 🤔
Przeciez to niemozliwe chyba zeby juz zaczol mu sie ten bunt????? 🤨 🤨

a jak u Was???
Ela masz wiadomosc na gg....... ☺️

• Mamusia
hej pipy
u mnie też noc tak sobie...mała obudziła się o 4 i już była gotowa do zabawy....teraz odsypia.A z rana byliśmy na pobraniu krwi na to badanie na celiakię-oczywiście był ryk....jut powtórka z rozrywki ,bo czeka nas szczepienie... 🤢 no ale co zrobić.. 🙃
no i tak jak mówiłam wczoraj z moim liczyliśmy intensywnie jaja i tak w razie czego dziś rano jeszcze raz ,bo w razie co wiadomo człowiek by się pomylił,a tak sprawdzone i gra he he no i wiemy ile jest i zaś można kupić i znów liczyć ha ha ha 😜 😜 😜 😜
😉
dziś wybieramy się do sklepów szukać kozaczki dla Olinki....no i przy okazji dla mamusi heh 😎
do później
😘

Hejka Eluś to niezaciekawie masz z Lunką 😞
  • Aniu a może jakieś ząbale Marcowi się cisną ????i temu taki jest
  • Magda ale ci dobrze tyle jajek liczyć mmmmm zazdroszczę 😜
  • Piekną pogodę mamy złocista jesień cudo słonko grzeje cieplutko pózniej na spacerek idziemy a u nas zęby stanęły na 8 sztuk i nic zero jak narazie a i tak Paweł dalej ciężko śpi w nocy 🤢
  • Miłego dzionka 😘 😘

• Mamusia
    Nie wiem co mu.... ☺️
    czytalam ze dzieci w okresie 14 miesiaca tez maja jakas faze na nie....
    wiec moze to poprostu to a w nocy to faktycznie ze go boli...
    eh nie wiem nie mam pojecia.

Madziu jak by Wam jaj braklo to dzwon Karol pracuje na fermie to Ci tira przywiezie z jajami 😁 ehehhe
    Ten ich szef cos mu walnelo chyba.. bo ze niby tam z portu ze Szczecina, to nie zlapal ani nie udowodnil ale o ile dobrze zrozumialam Karola to ze posadza ze na lewo sprzedawaja towar a do tego dosypuja piasku 🤢 🤢
    I kilka aut ma zalozone GPS i tylko one beda jezdzic na szczecin 🤨
    Ostrozny sie zrobil po tym jak jeden z tam pracujacych.. idiota jakich malo przyznal sie ze spuszczaja paliwo ile gdzie.. z kim wszystko 😮 🤪 ahahaha no delbil:P ahaha

ja tam dzis lenia mam i nic nie robie 😉
    bylam na tagu nic ciekawego, poszlismy do lumpa... i na pocieszenie kupilam se bluzke, a Marowli struj drakuli 😁 ledwo w to wchodzi ale juz mysle jak to poprzerabiac na bluzke:P ehhe

• Mamusia
    U nas w lumpie tragedia się stała. Mój najlepszy lumpek i zrobili tam wszystko na wycenę 😞 No ja się nie zgadzam! Ja będę strajkować!!! Więc już za bardzo nie latam po lumpach. Z resztą na dworze zimno tam gorąco, właź i się rozbieraj...Latem to co innego. My po spacerku już, obiadek gotujemy i zaraz do Netto pójdę. Lubię tam na gadżety patrzeć.