Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

jej to dziewucha waży więcej od chłopa no wstyd hehe ale byś widziała ile on zje masakra ciągle omiela buzią wczoraj na kolacje zjadł z trzech kromek bułki kanapkowej środki ze serkiem danone 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no bo to tak zawsze mówią ale zależy jak często się to dzieje u nas ostatnio każdy dzień 🤢 a z terminami masakra u nas w Cieszynie dopiero na 12 marca a w Bielsku na 13 lutego więc idziemu do B-B

• Mamusia
aha ,a co do szczepienia to dziwne,bo mi mówili za pierwszym szczepieniem ,ze trzeba to wziąć od razu ,bo to jakaś szczepionka HEKSA I potem już nie można zmienić na inną i też jak od razu jej nie wezmę to potem już nie będę mogła...czyli albo od razu biorę płatną,albo wcale 🤔
i weź tu bądź mądry....jak u was można ,a u mnie nie....paranoja... 😮

• Mamusia
Hej no więc odpisuje :P
Anbiu na dwa razy to mi sie wysłało za dużo o jeden post taki sam :P
Jeżeli chodzi o wysypke to jesst jeszcze gorzej, nic nowego nie używam!!
Ani szamponu, ani kosmetyków ani nic :/
Jeżeli chodzi o porwanie to niestety słyszałamm...
aż mi się gęsia skóra robi..
O licealnych ciążach to nie wspomne bo cała swojka ciaze to ogladalam :P
no i był ryk 😁 😁
a ja dzisiaj normalnie sram po porach przed lekarzem bo jak ona mi nacisnie ten brzuch to chyba sie skoncze tam :/
a pozniej do biedronki bo promocja na pampersy..

• Mamusia
U nas z tych, które wymieniłaś tylko pampers. A że drogie to zostaliśmy przy tych lidloskich. I chusteczki też ich. Najbardziej nawilżane ze wszystkich i najtańsze. No i ładnie pachną. Upiekłam z Julcią ciasto. Mama już dojechała do tych ludzi, których będzie pilnować. Oby tylko było jej dobrze tam. Nie śpię od 5tej. Słyszałam jak ona chodzi po domu i się szykuje, ale nie mogłam wyjść. Nienawidzę się żegnać i zawsze ryczę jak by ktoś umierał a nie wyjeżdżał tylko na kilka tygodni 🤢 Rozstania z Krystianem są ciężkie. Ale jak jedzie mama jest inaczej. Bo to jednak mama i moja prawdziwa przyjaciółka. Nie pisałam wam, ale Krystian teraz zaczął tam legalną pracę i zanim ogarnie to wszystko mamy problemy finansowe. Śmieszne nie? Zarabia cztery razy tyle co ty w Polsce , a ja musiałam poprzesuwać płatności, żeby do jego powrotu wystarczyło. A będzie za tydzień w piątek. Polska to dno! Wolała bym już chyba, żeby nas Niemcy przejęli i ich rząd ,a nie Ci nasi patałachy! Wiem, że o polityce się nie dyskutuje, ale po prostu brak słów na to co dzieje się w naszym państwie. Kocham Pl jako kraj, przyrodę itd. Za naszą historię. Ale rząd i prawo i przepisy i całą resztę mamy totalnie do dupy! Z resztą po co ja się pocę skoro i tak niczego to nie zmieni.....

• Mamusia
Ela jestem tego samego zdania....
a co do pieluch to ja najczęściej kupuję w carfurze...za 23zł -Helen harper-zwykłe,a lepsze dla Oliwki niż np.oryginalny pampers ,bo po tych ma zawsze wysypkę...
drogie nie zawsze lepsze...te z Lidla też czasem kupuję i są ok,chusteczki też 🙂
w Tesco i też są dobre i tanie chusteczki GAGA....