Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Wow!!!! Perełko, super! Macie bardzo dobry gust. Tzn każdy ma dobry, ale bardzo mi przypadło do gustu to co zrobiliście. Franek śpi a ja na chwilę siadłam wypiłam kawę i czytam gazetę. Pogoda straszna. Wróciliśmy niedawno z zakupów. I wam powiem, że jest u mnie Julka. I jest mi o niebo z nią lepiej. Wbrew pozorom z dwójką dzieci jest lżej niż z jednym małym. Pod warunkiem, że to dziecko jedno ma ok.8 lat przynajmniej.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dziękuję Eluś ☺️ ☺️ ☺️Tak również Ci przyznam rację jak się ma starsze dziecko a po kilku latach małe jest o niebo lżej 🙂 🙂 ale nie zawsze bo z czasem uslyszy się sama se wejż itd no i tylko się nim lub nią zajmujesz 😉 a u nas tez pogoda do dupy pada deszczyk a jutro idę ze starszym na badanie krwi masakra normalnie się boję jakie cyrki mi tam odstawi 🤢

U nas są takie grotu w uzdrowiskach ale jeszcze nie byłam chciałam iść z dzieciakami kiedyś ale jakoś nie wyszło a babka chwaliła że to pomaga tylko juz nie wiem na co 😜

• Mamusia
PERELKA>>>>> masakra jak boso!! strsznie mi sie podoba!! 🤪 🤪 🤪
Elus podasz przepis na to marchewkowe ciasto?? 🙂
A te groty solne to pic na wode troche, taka torche cos nowego modnego co starsi ida bo mysla ze szal jakis i wydobrzeja lepiej nad morze jechac czy wlasnie na wies albo do lasu pochodzic.

U ans pogoda tez do kitu, Jutro jedziemy an wies, ciotka zdecydowala sie na piesa ze schroniska, mlody jamniczek, niby weosly cieszy sie caly czas 😉 jedziemy mu jedzenia toche zawiezc miski, no i na dzien babci 😉
Aaaa... Ela... !!! ta ciotka dala poslanie mu po tym starym.. oczywiscie wyprane wywietrzone, ale on na tym nie chce spac, upodobal sobie kocyk fotelowy.
Nie wiem czy to moze meic cos ze to po innym jest czy poprostu cos mu nie pasi i juz

😘 😘 😘

• Mamusia
Niech śpi na kocyku. A po jakimś czasie spróbujcie do kojca włożyć kocyk. Niektóre pieski tak mają. Swoje widzi mi się jak ludzie 🙂 A na marchewkowe w necie jest na pewno. Zaraz poszukam.
http://wrotkaonline.blox.pl/2011/02/Ciasto-marchewkowe.html
Ja jeszcze mleczną czekoladą to polewam. I dodaję mnóstwo orzechów, rodzynek, migdałów.

😘Hej laseczki 😘
Ja wychodze do pracy jak jest ciemno i wracam jak jest ciemno 😞
kacper dostał sanki i dzis był na nich pierwszy raz z babcia a nie ze mną 🤔
W ogole ma cos z uszkiem 😞
trzyma sie za nie i jest strasznie nerwowy w nocy tez nie chciał spac a ja na 7 do pracy po 5 wstawałam 😞
M jeszcze nic nie znalazł 😞
a kopalnia moze byc dopiero w kwietniu 😮
Dziś opłacilismy rachunki i az starch pomyslec co bedzie w lutym 😞
jak teraz płacilismy z obu wypłąt i tak niewiele zostało 😞
Ok mykam rozwiesic pranie i poabwiac sie z małym buziam

• Mamusia
Kuruj sie Madziucha 😉 😘

Domi podotykaj go kolo uszka czy go nie bedzie bolec czasem, bo z uszkami to nie ma zartow ☺️
Moze tylko miodku mu sie nazbieralo i go drazni, M nieraz tez sobie grzebie to juz wiem ze trzeba dodatkowo wyczyscic,
A wogle to jest podobno jakis plyn do czyszczenia, miala ktoras? ze to bezpieczniejsze niz te patyczki.
Z ta praca to masakra jakas.... ☺️ a gadali dzis wogle ze tak dobrze polacy zarabiaja... mhm... nie wiem z jakis zrodel to wiedza 😮 🤢

Kochany moj , od paru dni co dzien stoi przy mnie przykompie, daje caluski, ledwo widzi ale jeszcze jeszcze ze prawie na stojaco zasypia 😘 ☺️

• Mamusia
U mnie też gorączka, w ciągu dnia do 39.6 dramat jakiś. Ale młody kochany, bawił się sam, bo byliśmy tylko we 2kę w domu.
Przynosił mi kanapki i butelkę z piciem 😘 🤪
A najlepsze, bo w pewnym momencie czułam się tak słabo leżąc w łóżku i powiedziałam na głos "rany ale chce mi się sikać" a on mi nocnik przyniósł 🤪 😜

Dobry 🙂
  • Dziewczyny dużo zdrówka dla Was kurujcie się a dzieciaczki kochane dbają o mamusie 😘
  • u nas wczoraj deszcze padał i śnieg a dziś ślizgawica 🤢 a teraz słonko świeci.Byłam na badaniach z młodym masakra w trójkę musiałyśmy go trzymać 🤢 stary koń ehhhhh a teraz na balu się bawi Paweł łóżeczko rozbiera a Wiki siedzi w szkole trzeba mi coś dla babci iść kupić bombonierkę już mam 😉
  • Będę pózniej 😘 😘 😘

• Mamusia
    Co nam się stało dzisiaj..

Czułam się z rana deczko lepiej i wzięłam młodego na przewijak (a my mamy taką komodę z przewijakiem) bo cały się zmoczył, rozebrałam go, obmyłam mu pupę i nagle zrobiło mi się słabo. Nie mogłam podnieść młodego, położyłam mu głowę na brzuchu i zaczęłam płakać. Chwilę później leżeliśmy na podłodze- zasłabłam i pociągnęłam cały przewijak za sobą..
    Komoda spadła na Alka, ale szybko go z pod niej wyjęłam. Biedak strasznie się wystraszył, całe plecy scharatane, z buzi krew mu się lała.
    Na szczęście szybko przybiegły dziewczyny z mamą i pomogły Nam się pozbierać.
    Moja siostra została dzisiaj z nami, żeby się zająć młodym, bo mi ręce chodzą jakbym parkinsona miała.
    A jutro mam mieć egzaminy semestralne.. Jakoś słabo to widzę..

• Mamusia
    o kurde Eloite ....straszne...biedaki nasze kochane...biedny Alek i w ogóle dziewczyno do lekarza śmigaj albo do łóżka skoro siostra dziś ci pomoże...
    dobrze ,ze nic gorszego się nie stało...chociaż biedny Alek dość poturbowany 😞 😞 😞 😞 😞

u mnie też średnio ,ale nie aż tak,że mi słabo
    kuruj się tam eloite 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
    Jezu Kaśka , aż mnie dreszcze przeszły!!! Ja bym tak fruknęła z młodym w szpitalu jak go urodziłam. Ale czułam, że ,,nadchodzi,, i szybko go do łóżeczka a sama na łóżko klapnęłam i zdążył dzięki Bogu wejść Krystian z moim bratem i mu ostatkiem powiedziałam wołaj pigułę. Jak weszli to akurat padłam do tyłu i głową w ścianę przyfasoliłam. Ale jak bym tak z małym na te kafelki upadła??? Trzeba od razu siadać albo krzyczeć po kogoś chociaż czasami to tak szybko nadejdzie...Kaśka a ty na wzmocnienie coś zacznij brać.