Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Sioperko ja bym ją zostawiła. Sama się oduczy z czasem 😜 Eee tam warczenie na ludzi. Franek ma lepsze zabawy. Np je bułkę. Zdejme mu pieluche żeby sobie poganiał bez. A on siada, bierze okruszek i karmi nim swojego wacka 😁 Albo dzisiaj jadłam chrupki orzechowe to wziął jednego i też karmił małego 😁 😁 😁 Może myśli, że mu większy urośnie 🤪

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Sioperko ja bym ją zostawiła. Sama się oduczy z czasem 😜 Eee tam warczenie na ludzi. Franek ma lepsze zabawy. Np je bułkę. Zdejme mu pieluche żeby sobie poganiał bez. A on siada, bierze okruszek i karmi nim swojego wacka 😁 Albo dzisiaj jadłam chrupki orzechowe to wziął jednego i też karmił małego 😁 😁 😁 Może myśli, że mu większy urośnie 🤪

hahahaha 😁
No to Nikola nie robi takich fajnych rzeczy 😁 :P
a jak u Was z nocnikami? :P

• Mamusia
Madziu Marcel tez tak robi jak jest zly, albo cos mu nie wyjdzie. Juz mnie ale czasem sie jeszcze zdarzy wiec chyba to nic dziwnego. nie wiem 😜 ale wiem o co Ci chodzi.
Elka... heh ja nie wiem ale on to wyobraznia mnie tak zaskakuje 😁 hahahaha jak nei skarpetki topi w kibelku to wacusia karmi 🙃 🙃 eheh kombinator ze hej 😁 az ztrach pomyslec co dalej 😁 ehehhe
Przynajmniej masz wesolo 😁
Ela my nocnika nie lubimy? A Wy??? 😉

Moj uwielbia rozlewac za to picie z butelek, i potem to grazga 😮 jak cherbatka to nie widac i ja potem jak po lodzie 😜

A Wasze tez stare bulki tak lubia?

where are ju???? 😘
Iwwwka i jak idzie??? 🙂

;**
Sioperka niezmiernie się ciesze że Oliwka jest zdrowa i z serduszkiem wszystko ok ! 😘
WIdze z prać też kiepsko tak jak u nas tyle ze mu zus nie zapłąci yh 😞
Nie idzie go nabuntować by to zgłosił gdzies yhh 😞
Aniu Kacpert tez uwielbia wylewac picie z butelek specialnie na podłodze albo na stole tak dociska smoczek by sie wylewało skubaniec mały 😉.
Elka z tym Karmieniem wacka dobre hehe 🤪
Wiecie co ja mam cudownego syna ☺️
Naczyląm go sprzątać i sam wrzuca zabawki do swojego pudła !! 🤪 🤪 ☺️
JESTEM EMGA SZCZĘŚLIWA ! 🤪
Zaczyna wymawiać dużo słówek .
Sam czasem mi rpzynosi nocniczek kupke jak raz zacisnie zaraz mu daje nocnik i robie ładnie 🙂
Coraz lepiej je sam nie mam co an neigo narzekać, chociaż czasem ma pomysły nie do zdarciua 😁
M nie znalazł jeszcze zadnej oferty normalnej 😞
Wydaje mi się że M staje sie przez to coraz bardziej nerwowy co sie odbija na mnie i małym
ale niby jest ok 🤔
martwie sie bo on w lutym dostanie góa 200 mozew 250zł plus moja wypłata boje sie ze nie damy rady 🤨 . ALe trzeba byc dobrej mysli 🙂 Wczoraj bylismy na urodzinach u mojego taty 😉
w niedziele za tydz znów tam idziemy i tescie moi idą do niego mała spóżniona impreska 🙂
Buziaki dla dzieciaczków :*

heeee Ela rozwaliło mnie to karmienie wacka 😁 😁 😁 😁
  • Paweł tez rozlewa wszędzie herbatę i kaszę też zaczął i to rozmazuje 🤢 ciastkami pyćka wszędzie i autami po ścianach lubi jezdzić,a jak się kąpie to patrzy między nogi i chlapie i potem patrzy zdziwiony że się wacek rusza i z mojegu punktu widzenia rozmysla co to jest 😉 jeja dopiero teraz zasnął 🤢
  • No nic idę spać
  • Dosik trzymam za Was kciuki będzie dobrze 😘 😘
  • Dobranoc 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
    U mnie zgnilizna znowu na dworze. Wczoraj mnie K wkurzył 😠 Łazi burak jeden na tą siłownię i chla jakieś odżywki. Tym razem kreatynę czy jakoś tak. Ale jak ja chcę psa ze schroniska wziąć na tymczas to NIE!!!
    Właśnie poczytałam. I piszą , że to COŚ może osłabiać pracę nerek, nadwyrężyć wątrobę i osłabia organizm 🤢 Jak można być takim pustakiem kurwa mać!

o jacie odżywki bierze yhhhh no tak to bywa facet może wszystka baba nie 😞
  • Jacie pierdziele u was też tak sypie masakra u nas bardzo dużo śniegu i ciągle sypie wczoraj jechałam do biedronki po pampersy i jak wracałam prawie przy domu to mi ściągło dupe auta normalnie serce miałam w przełyku 🤢 młody z tyłu i jeszcze znak tam stał ale dałam rade wyrobić zaczęłam kręcić kierownicą w drugą stronę i się auto wyprostowało i powiedziałam nigdzie już nie jeżdżę .No nic młody wstał 😘 😘 😘

• Mamusia
    Najgorsze jest to, że mi obiecał, że będzie ćwiczył na sucho. A wczoraj wchodzę na skypa a ten już jak jakiś kretyn z bidona chleje te swoje nawozy. Zanim byliśmy ze sobą wiem, że brał sterydy. Oczywiście mnie przez cały czas okłamywał, że nie. Ale i tak wiedziałam. Dopiero niedawno mi się przyznał. Chudnie jak pies bo ma jakąś obsesję, że jest gruby! No idiota po prostu! Wygląda dobrze to świruje i mu na łeb wali już. Aż mi się po tym wczoraj śniło, że się zakochałam w jakimś facecie i chciałam iść zerwać z K 🤢

• Mamusia
    Uff nadrobilam, znecacie sie nade mna.
    Madzia bardzo sie ciesze ze z Oliwka wsio ok. Wiem co czulas bo jak bylam w ciazy to na badaniu okazalo sie ze Kuba ma wade serca, tez dziurke i wiem jak wtedy plakalam i chodzilam zestresowana. I jak na nastepnej wizycie sie okazalo ze sie zarosla to gdyby nie ciaza to lezalabym pewnie napruta ze szczescie. Takze buziak od nas! 😘
    Elka ja to nie moge z tego Frania. Biore go normalnie hehe zajebisty chlopak jest, a ten pomysl z karmieniem wacka hehehe nie ma to jak poprawic sobie humor od rana.
    Sioperka Kuba jak mi sie zanosi to odrazu wymiotuje, juz coraz rzadziej ale sie zdarza, oczywiscie nie z blahego powodu, tylko jak ostro placze. Wiec sytuacja inna. Doktorka mi powiedziala, ze wlasnie jak pisze Eloit taki urok dziecka i wyrosnie z tego. Moim zdaniem wszystko robisz ok i gorzej nie bedzie. Teraz jest coraz starszy wiec mu szybko powinno przejsc.
    Eluska jak tam? Patrze na ta Twoja Nikolke i ona jak stara baba juz taka wielka, tzn nie stara tylko duza!
    Anulka Kuba zachowuje sie identycznie tak jak pisalas, i tak jak Perelka pisala. Uwielbia rozlewac potem wymiziac to, najlepiej wlasnie mleko zeby byl widac.
    A my wczoraj pierwszy dzien juz pracowalismy normalnie, z tego tez powodu mnie nie bylo. Taki ukrop ze nawet przerw nie robilysmy. Jestesmy teraz we 4, hehe 3 siostry i jedna dziewczyna. Dobre towarzystwo. Ucho mnie bolalo od telefonu. Nie mialam nawet czasu sie wysikac. Mam nadzieje ze dzis bedzie lzej. Ale wiecie co? Strasznie mi sie podobalo. Ze wiecie ze pracuje, jestem potrzebna, ze cos robie dla kogos, ze mam umowe i zarabiam. Tylko jak tak dalej pojdzie to sie nie bede ze swoja firma wyrabiac, musze ja staremu oddac pod opieke, ale nie wiem. Bo wiecie, kto zrobi lepiej jak nie ja? Tez tak macie? Ze jak moj ma cos zrobic t wole sama, przynajmniej mam pewnosc ze bedzie dobrze? I wlasnie przez to kurde sie wyrobic z niczym nie moge. A wieczorem wykapalam malego, moj pojechal na zakupy. Kuba szybko padl, a ja przeczytalam tylko jeden rozdzial ksiazki i normalnie oczy mi sie zamykaly. Gdzie zawsze w wyrze do 23-24 czytam, a tu 22 i mi sie kleja. Ale przynajmniej sie wyspalam za wszystkie czasy i dzis wstalam o 6 co by nadgonic robote.
    Mi tez w pracy wolniej idzie bo wszystkie emaile z "gora" po angielsku i zanim sobie przetlumacze i przetworze to nie robie tego na biezaco. Ale od rana nadrobilam, uzupelnilam wiedze i jestem gotowa.
    Jeszcze moze sniadanie zdaze zjesc wiec ide.
    Jak bede miala sily to wpadne wieczorkiem, jak nie to dopiero rano.
    Acha Domi przekonaj Matiego. nic nie straci, tylko zyskac mozecie. A insp.prac nie daje nic w papierach na przyszlosc, takze jesli chodzi o nastepna prace. Trzymam kciuki za nowa lepsza prace.
    Eloite jak tam Alek? Zdrowy juz?
    Buziaki 😘

• Mamusia
    Hej. U nas śnieg więc za nie długo an sanki :P
    Iwwa no Nisiola już duża a mądrasek z niej nie zly 😁
    Dosik pociesze Cię, bo moje dziecko nawet sprząta za mną...
    zostawie papierek na chwile na biurku a ta leci, sciaga papierek i biegnie do kosza.
    A z zabawkami to wiecznie tak robi, ja sie smieje ze to ma po mojej mamie :P
    Tak to w s umie u nas ok.
    Elus Sebek tez pił kreatynę, białko i cała tą gównianą reszte. Na szczeście zostało nam baaaaardzo mało pieniędzy więc i tak by go nie było stać.

• Mamusia
    sioperka22 napisał(a):
    UDAŁO MI SIĘ...MIESZKANKO ZNÓW WYGLĄDA JAK NALEŻY...ALE ZMACHANA JESTEM...KURDE MÓJ COŚ DŁUGO Z MAŁĄ NIE WRACA...JESZCZE MI JĄ PRZEZIĘBI 😠
    🥴

No my byłysmy i wróciłysmy bo mała stała w miejscu a pozatym ona za sankami nie przepada 🙂
    Ale przyszedł nam kobinezon wkoncu 😁

Hej :*
    ja tylko na momencik
    ide z małym do lekarza bo dostaje co dzienie takie czerwone plami chodzby wysypka na boczkach i tak sie biedny drapie i płącze rpzy tym 😞
    pozatym ma dosc nie fajny katarek
    wiec napisze wam póżniej co i jak
    rano byłam na kawce z kolezanka z byłej pracy wkoncu jakies oderwanie 😉
    buziaki ale dzieciaczków 😘

• Mamusia
    HEJ 😉
    U nas sniegu troche napadalo, ale narazie nie nadaj sie na sanki moze wieczorkiem.
    Bylismy tylko tak o.. Marcel do domu nie chcial isc 😉 i oburziny ze mu snieg na buty wlazil, i sobie czyscil 😜 BAlwany male staly to im glowy pourywal:P
    heh
    Domi potem napisz co i jak 😉
    Elu, nie ciekawie jak za takie cos sie bierze, wogle duzo co sie slyszy to to bierze, a nie wiem czy znadaja sobie sprawe ze to w ogranizmie zostaje i potem tyja jesli zaprzestana cwiczyc. Dla mnie tez glupota.
    A sprzatanie Marcel jak ma dzien, czasem nawet pomaga lozko rozkladac, rozbiera sie sam, pranie uwielbia wieszac 😜 heh

• Mamusia
    u nas z wieszaniem prania jest tak samo 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁 😁
    a po za tym to Oliwka raczej specjalizuje się w robieniu bałaganu niż porządków heh 🙃
    Eluska ,a nasza mała na sankach zadowolona jeździ ...początkowo się śniegu bała ,ale teraz to juz jak szalona lata