Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sioperka22 napisał(a):
o matko Kaśka to zbytnio adrenaliny to on w Tobie nie wzbudził...ja bym w takim momencie gdzie już ciuchy na dole w życiu bym nie umiała zasnąć... 🤔
heh szacun 😁 😁 😁

ja nie ukrywam, że nigdy wcześniej też bym siebie o takie coś nie podejrzewała..
a tak.. wygrała moja potrzeba NR 1 😜

Dzień dobry 🙂
  • Ja porobiłam porządki w szafie Pawła i już wystawiłam na sprzedaż małe ciuszki 😉 Młody śpi a ja zajadam się znowu pierogami 😜 a starszaki oglądają bajkę.popołudniu mamy gości więc nudzić się nie będziemy 🙂
  • Życzę miłej soboty 😘

• Mamusia
    Czesc dziewczyny.
    Nawet sobie nie wyobrażacie co sie tu działo.. O.o
    Więc od poczatku, pojechalismy na urodziny, było miło i sympatycznie.
    Wrócilismy przed 20, mala sie pobawila i poszła spać.
    My przed 23 lulu.
    Nagle budze sie i slysze, że ktoś mi sie drze pod oknami O.o
    Ale mysle pewnie imprezuja czy cos.
    Za chwile pukanie do drzwi, mysle srać ich śpi :P
    Za moment znowu i dzwonek O.o
    No to ruszyłam moje dupsko, otwieram w koszuli nocnej a mi młody chłopak oznajmia,m że jest pożar, że sie jara i jest pełno czadu wszędzie. Godzina 00.20.
    No to ja alarm w domu!
    Budze wszystkich, ogarniamy sie co i jak. Moja mama z K wyszli sie dowiedzieć, tak smierdziało że myslalam ze sie udusze!
    Ale pogadali ze strazaki, i mowia ze opanowuja sytuacje i zeby sie nie martwić. No to ja mysle luz...
    A okazało sie ze kompletnie nie wiedzieli gdzie sie jara, pozniej ewakuowali ludzi, tylko nie nas. !!
    Chodzili po mieszkaniach mierzyli stęzenie dwutlenku wegla i bylo ok. Ale dalej trwala ewakuacja..
    Wkoncu kolo 2.15 okazalo sie ze jacys bezdomni mieszkali na poddaszu i to oni zajarali wszystko.. :/ I jak sprawdziili u sąsiadów stężenie CO to wyszło ponad 50 i, ze stan krytyczny ehh..
    Nie mówie bo mnie tak w klatce piersiowej boli że hoho...
    No i dopiero przed 3 zasnelismy.. Jestem wykonczona i dalej mnie boli...
    Ale żyjemy. Wszyscy 🙂

• Mamusia
    Łooooooooooooooo matko Elka , ale masakra!!!!!! Całe szczęście, że nic wam nie jest 😮
    Wróciliśmy z tego Fikolandu. Dzieciaki prawie się wyszalały. Tzn Franek bardzo bo padł jak zabity jak już na parking koło domu wjechałam. I śpi teraz kochany mój. Na początku płakać chciał i nic tam nie chciał robić bo były urodziny i strasznie dużo starszych dzieci i głośno. Ale potem Julcia go wzięła i się rozkręcił, że cały małpi gaj był ich 🤪 Mam trochę zdjęć.
    A teraz smażę rybkę i robimy obiadek , a potem ciasto. Może się umówimy na nocne pogaduchy? Wypiję Red Bulla i działam do...22giej 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
    Dziewczyny znalazłam sukienkę. Strasznie mi się podoba. Ale no nie wiem czy się za bardzo nie napaliłam i w razie czego który kolor lepszy dla mnie:
    http://szafa.pl/c8927217-s-m-karmel-sukienka-laty-zamki-pas-zamsz-wstawki.html
    czy ten
    http://szafa.pl/c8927171-s-m-brazowa-sukienka-laty-zamki-pas-zamsz-wstawki.html

• Mamusia
    Elka fajny ten rudy... nie wiem jak Tobie w takim... bo mi sie podoba ale np bym wygladala nie ciekawie. A ta zielen ciekawa 🙂
    http://szafa.pl/c8925580-s-m-ceglana-sukienka-dzianina-wstawka-zamszowa.html ta tez fajna.

Eluska dzieki Bogu nic sie Wam nie stalo 😘 😘 😘 😘 😘 😘
    masakra jakas 😘

ja jak mi chlopaki dadza to tez bede 😘