Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
o kurcze Dosik kurujcie się tam...
ja na uspokojenie Oliwki w czasie choroby ,bo tez była marudna i ciągle chciała na ręce...kupiłam jej w aptece ziołowy syrop melisal...pomógł....!
bez recepty jak co i nie szkodliwy-same ziółka-za około 9zł 🙂
kurde ja też z pracą mam problem.... 🤢
do dupy taka gospodarka 😠

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aniu biedny Marcelek z takich objawów to brak witamin hmmm a jak mu dajesz to dziwne no ale mój syn starszy też tak miał to jest jego urok organizmu 🤢 po dziś mu się puszcza krew z nosa bez przyczyn nawet w nocy jak śpi ale z tego co też słyszałam to też mogą byc żylaczki w nosku lub polopy 😞
  • No mój stanie przed drzwiami więc jedno marzenie się spełni mnie zawsze marzył się taki fajny złoty pierścionek z kamyczkami albo jednym dużym ale to strasznie drogie 😞
  • Dosi życzę dużo zdrówka dla Was 😘 😘
  • Madzia ten syrop jest super dawałam go starszemu synowi ale trza uważać na te mniejsze dlatego że zawiera alkohol z tego co pamiętam tak mówiła mi lekarka jak chciałam Pawłowi zapodać mówiła w małych ilościach podawać właśnie się wczoraj już zastanawiałam nad tym żeby znowu kupić i dać mu bo nie wyrabiam 🤢 🤢

• Mamusia
    kurde ,a tu dziś znowu cisza....
    ANULKA MIAŁAŚ DAĆ ZNAĆ CO TAM Z MARCELKIEM????????/// 🤨 🤨 🤨 🤨
    ja nie byłam dziś z Oliwką na szczepieniu ,bo jeszcze ma katar i kicha....dopiero 13 lutego idziemy ,bo wcześniej nie ma miejsc 🤢
    aha i małej ząbek kolejny przebił już się prawi...już mamy 17 kiełków 😁
    mój robi nam kolację...,a potem jakiś film się oglądnie i spać 🙂
    spokojnej nocki
    😘 😘

• Mamusia
    Madziu dziekuje ze sie martwisz 😘
    Wiec tak, krew z nosa mowil ze moglam ja przy odsysaniu nieswiadomie i niechcacy mu tam zadrzec blonke,
    Ale ze jemu to ciurkiem samo leci a nie smarkami iwylacznie to dal wit na wzmocnienie zylek, jak nie pomoze to do laryngologa.
    wysypka od jedzenia, postawil na cytrusy i czekolade.
    Oczywiscie wiem ze zle robie ze daje mu wszystko to co my jemy.. moze za ostre.
    Ale ze do 2 tyg moze sie utrzymywac jesli cos odloze takze mam sprobowac wprowadzic co wykluczylam i zobaczymy.
    Na testy niby nie ma co odrazu wysylac. Troche moze jestem przewrazliwiona, bo wiadomo ja chcialabym zeby odrazu mu to zniklo a sie nie da.

Marcys oczywiscie pupil jego... jaka ty sliczna ( od urodzenia tak do niego mowi 😜), jaki ty super, a ty zostan matke wygon bedziemy sie bawic. Ciesze sie bo mimo wielu pacjentow, w sumie cale miasto i co ino, to gdzies tam nas zawsze pamieta. Lekarz nam sie trafil odpukac bardzo fajny.... ehhh hmm.. wkoncu nie polak 🤨 😜

Elu oby usg bylo oki.. kurcze wyniki niby oki a ciagle cierpisz... to nie powinno tak byc 😞

Domiz droweczka kochana 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
    http://www.youtube.com/watch?v=-9AWEaEV64w

A to mega.... ☺️ http://www.youtube.com/watch?v=0TJ4BG7AlAM&feature=related

wiem wiem... glupia jestem jak but... ale kurna jak slucham takiej muzy to poprostu czuje sie znowu tak jak wtedy, bez problemu bez klopotow ☺️
    zapach wakacji, szkolnych dyskotek... jaaaaaaaaaa 😁

hahaPS. a ogolnie zapach smierdzacej pieluchy sie rozlega ze umre zaraz:P ehehhe
    Ide ze smieciami moze ktoras sie pojawi na chwile??:P

Hejooo
  • Eluś współczuję Ci że musisz tak cierpieć 😘
  • Aniu co do robienia testów alergicznych to oni zawsze zwlekają bo po co i nie chcą robić ja tak miałam ze starszym synem przez dwa lata ganiałam po alergologach że na wiosnę i zimę oczka mu puchą że dostaje wysypki oczy ma całe czerwona zalane katar i kicha i co na 1 wizycie tylko leki i po co testy na drugiej usłyszałam on za ruchliwy itd no to się w tamtym roku wkurzyłam i pojechałam prywatnie i na miejscu testy zrobił inny lekarz i co się okazało silny alergik z niego 😞 Więc pilnuj to sobie 😘 😘
  • A ja chodzę ze zapałkami w oczach nic nie spałam yhhhhh 🤢

AAAA wczoraj byłam u fryzjera bo mój tylko gadał kiedy idziesz nie dbasz o siebie no więc poszłam i szkoda było mi ścinać włosika bom długie do dupy miała a teraz do łopatek yhhh bo takie zniszczone 😞 ☺️

jasne że się pochwalę 😜
  • Ani mi nie mów nie wiem co z nim jest byłam wczoraj w aptece to dziś ma mi przyjść jakiś lek homeopatyczny do niego na wyciszenie bo melisalu mi nie da bo maja tylko w hurtowniach forte a to bardzo mocne jest i nie można mu tego dawać yhhhhh
  • A jak tam Oliwka????

no to super że już jest zdrowa 😘
  • mmm spagetti mniam 🤪 🤪 ja dziś kuraka obiecałam dzieciakom byłam przy piecu 🤢 zadyma jak cholera yhhhh dziś do dentysty idę 😞 u Was też tak zimno bo u mnie -10 stopni 🤢