Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja też nigdzie nie chodzę z nimi bo Paweł za mały na taki mróz jeszcze mu nos zmarznie i co potem 😉 dziś ma facet przyjść telewizor obejrzeć 🙂
  • yhhhh tak się zastanawiam czy dać kuraka do piekarnika czy do takiej specjalnej patelni ??
  • Musimy się w końcu zgadać na małe ploty przez skypa co ty na to????

• Mamusia
    co do skypa to nie mam w ogóle założone.. 🙃
    bo nie mam z kim używać...jedynie GG ,a to mi wystarczy...ale możemy pomyśleć o jakiejś wieczornej konferencji,może inne laski też się dołączą super by było 🤪 🤪 🤪

a co do kurczaka to ja zawsze w piekarniku ,bo tam pilnować nie muszę zbytnio...a ja lenia mam często heh 😜

hehe to se założysz 😜
  • dobra to też wsadzę go do piekarnika 😉 bom tez leniwa dziś nie widzę na oczy maiłam ci się cos zapytać i oo już nie wiem co to już ten wiek 😞

• Mamusia
    Co u Was tak mało? :P u nas ostatnio -13 było a ja musiałam jechac na badania, myslałam, że dupa mi odmarznie :P
    Nisi chyba wychodzi kolejny ząbek 🙂
    A co do nocy, to Perelko wspólczuje serdecznie bo niestety wiem co to znaczy.

Ehh u nas w sumie noc tez ciężka ale dajemy rade. Sebek szukal pracy i kicha..

u nas z cycem yhhh masakra mało juz co leci a ten to jak jakiś maniak dobiera się nawet przez dzień do mnie byś go widziała a Oliwka dalej cyca???
  • Elus nio niestety taki nas los trza się poświęcać a na jakich znowu badaniach byłaś???

• Mamusia
    u mnie mleka non stop tak samo ,ani nawału ani braku...idealnie....a chyba wolałabym ,żeby mi się skończył pokarm i ,żeby mała w końcu przestała się domagać....bo odzwyczaić ja to jest NIEREALNE!
    CYC DO SPANIA CZASEM W NOCY I W DZIEŃ TEZ PRZYLEZIE I MI ZAGLĄDA 🥴 🥴 🥴 🤢

• Mamusia
    sioperka22 napisał(a):
    u mnie mleka non stop tak samo ,ani nawału ani braku...idealnie....a chyba wolałabym ,żeby mi się skończył pokarm i ,żeby mała w końcu przestała się domagać....bo odzwyczaić ja to jest NIEREALNE!
    CYC DO SPANIA CZASEM W NOCY I W DZIEŃ TEZ PRZYLEZIE I MI ZAGLĄDA 🥴 🥴 🥴 🤢
    \

ooo matko.. Dobrze,że już mam to za sobą..

Madziu niestety ale jak chcesz to zmienić to TY musisz być nie ugięta i wytrzymała niestety trzeba się poświęcić i przetrzymać tydzień lub dwa nawet nie śpiąc tyle ile trzeba coś wiem na ten temat też musimy być uparci 😘

po 1 musisz być stanowcza wiem że to łatwe nie będzie i dla niej i dla ciebie 😞 mnie to łzy się cisły ale cóż jak trza to trza .Po drugie nie dawać jej cyca tyllko np herbatkę a na noc już kasza i w nocy też herbatka niestety będzie się buntować płakać wymuszać 😞Po drugie jak już oduczysz cyca to sen nie nosić !!!! przytulić położyć do łóżeczka i siadaj przy łóżeczku głaszcząc ja po główce lub pleckach trzymać za rączkę pod żadnym pozorem nie dzwigaj jak już to przytul i połóż spowrotem wiem bardzo trudno ci będzie zwłaszcza na sumieniu ale daje efekty niestety znowu trzeba się poświęcić i nie przespać kilka nocy i co jeszcze może dojśc do tego że będziesz ja tak tulić kilka razy dziesiąt w nocy 🤢 skąd to wiem sama tak robiłam a skąd się dowiedziałam z programu Niania nadchodzi super program polecam dużo mi pomógł w wychowaniu dzieci 😘

moja córka była taka sama jak twoja uparta i za cyckami latała piła dwa równe lata ja już chodziłam w ciąży i musiałam ją oduczyć na szybko bo dostawałam bóli więc niestety sumienie mnie gryzło jak cholera że tak cierpi bo cyca nie ma powiem ci dużo pomogła nam babcia i dałyśmy radę jeszcze przez jakiś czas tuliła sie do cycków i nawet babci zaglądała pod bluzkę a po pół roku jak urodziłam to połozna mówiła jak chce to dać jej więc dałam i wiesz co się stało było fujjjjj blee aż ją naciągło biedaczka moja dasz radę 😘

kochana musicie się z tym liczyć że tak będzie nie ma co ukrywać będzie płakac ryczeć i wymuszać ale inaczej tego nie zrobić a czym starsza tym gorzej pamiętaj o tym
  • Wiem co będziesz przechodzić i PAMIĘTAJ ŻE MYŚLAMI BĘDĘ PRZY TOBIE 😘 wiem że to Ci nie pomoże ale chociaż tyle mogę zrobić 😘

przede wszystkim TY się przygotuj psychicznie że ją odstawiasz od cyca że tego chcesz to podstawa że już duża jest dziewczynka z niej i da sobie radę bez cycusia mamusi 🙂 i będzie Ci ciut łatwiej wiadomo będzie się buntować wyginać płakać aż dojedzie do histeri ale nie popuszczaj już w tym momencie bo to przełom już jest i potem będzie już lepiej wspomnisz moje słowa zobaczysz 😉