Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

nie masz za co dziękować 🙂 chcę tylko jakoś pomóc zeby było Ci łatwiej kochana wiesz bo dzieciaczki rosną i nawyki zostają ja też będę się męczyć żeby cyckać przestał chociaż i tak nie śpię ale cóż trzeba dać sobie radę
  • Wiem że łatwo nie będzie Ci tym bardziej że sama do tego jesteś ale jak to zawsze mówiłyśmy JAK NIE TY TO KTO JESTEŚ SILNA 😘 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 73,3 tys.
    • Utworzono
    • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
    Madziu przekichane z tymi "nalogami" Oliwki 🤨
    Ale musisz byc silna nie dac sobie wejsc na glowe, pamietaj ze Ty jestes rodzicem i stawiasz warunki a nie ona... poryczy pokrzyczy bedzie ciezko ale dasz rade.
    Z Marcela zasypianiem tez bylo ciezko, ale jakos widzial ze nic nie zdola i odpuscil.
    Uparta badz i juz, wiadomo ze boli jak dziecko placze krzyczy nerwy puszczaja ale niestety.
    Jak juz sie dobiera do innych babek to niedlugo moze byc jak Perelka mowi 🤔

Trzymam kciuki zeby sie udalo!

Elka, ja tez nie lubie wracac od mamy do domu, tu do miasta.
    Jakos dziwnie mi smutno wku sie tu na wszystkich 🤨

dziewczyny na wszystko przyjdzie czas 😉 moi synowie też nie lubieli się z nocnikiem i ten młodszy nadal go nie kocha ale za to starszy sam zaczął siusiać do kibelka pierwsze na siedząco a potem na stojąco jak dostał hehe tylko hmmm my mamy ubikację na dole więc było nam przede wszystkim niewygodnie bo lataj na dół tam i spowrotem i boję się że będzie to samo yhhhh

no co do tego to prawda BLISKOŚĆ jest nie ziemska piękne uczucie dziecina starsza wie co chce trzyma cię za rękę za brzuszek albo cyca,a z drugiej strony szczypie gryzie i bije 😜

jeja Paweł śpi ciiii 😉ciekawe na jak długo 🤢
  • a ja z moimi starszakami idziemy do kina 🤪 🤪 🤪 🤪 na Gnomeo i Julia w 3D bajka uwaga bilet 8 zł przez ferie 🙂
  • Wyśpijcie się 😘 😘:kiss 😁obranoc

• Mamusia
    Hejo 🙂 Ja już kawkę spijam i jak zwykle tam w swoim psim świecie żyję. Co u was? Jakie plany na dziś?
    Za dwa dni stary wraca 😜
    Jak by tu któraś wpadła to piszcie na moje gg to też zajrzę. GG prawie cały czas mam włączone a tu zerkam tylko od czasu do czasu więc rozumiecie.

• Mamusia
    Eluska biedaczko śmigaj do lekarza ,bo to coraz gorzej wygląda 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🥴 🥴 🥴 🥴 🥴 🥴 🥴 🥴
    Elka co do tel to ja nie wiem. .. 🤢
    u nas dzień jak co dzień sprzątanie,pranie ,obiad i tak dzień w dzień.... 🤢 🤢

• Mamusia
    Oliwka też mi właśnie zasnęła....ale przedtem dała mi nieźle w kość ...marudna jest dziś i ciągle krzyczy mały nerwus..nie wiem op co jej chodzi.. 🤢
    chyba zwyczajne foszki ,bo nie może to być nic innego....
    zwariuję dziś...a gdzie tu sobota kiedy mój będzie miał wolne 🙃 🙃 🙃 🙃