Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Nie miała bym serca. Wczoraj pojechałam do lumpa jakiejś kurtki szukać. Mały spał. Przyjeżdżam a on krzyczy wniebogłosy!!!! A ten z nerwami na chama go przebiera. I wściekły że nie wiem czy nie uderzył Franka 😠 A mały aż się zanosił bo spał i przesikał pieluchę. To wiecie jak to dziecko wybudzone niedospane to trochę trzeba myśleć i rozumieć czemu on się tak zachowuje, a nie drzeć na niego mordę. Mówię wam...Niech on już w pizdu jedzie!!!
U nas dzisiaj w nocy w schronisku Azorki zamarzły dwa psy 😞

o kurwa 😞 u Nas na szczęście jest już lepiej w ciągu niespełna tygodnia wyadoptowano ok. 100 psów i co najmniej 17 kotów!!

Ela a wiesz czy to jakieś staruszki czy krótkowłose?

• Mamusia
łoo matko jestem wykończona...
Elka mój też nie ma cierpliwości do małej i się drze jak ona już naprawdę non stop się wydziera....ale tak jest ciągle i trzeba inaczej do niej podejść,żeby przestał a nie agresją...mi też nieraz już rzygać się chce od jej krzyków ,ale staram się opanować...
te dziady mają nieraz nasrane we łbach 😠

a OLIWKA dziś ma dzień wrzasków i marudzenia...oby jut było lepiej 🥴

• Mamusia
Hej 😉
Iwka... Ja Ci sie snie bo ja Cie myslami ciagle zciagam kochana!! 😘 😘
Ale dobra nie powiem Anulce ze bedzie miala corke 😜 ehhe
A imie chociaz Ci podpowiedziala??:P
............. nie no chcialabym i ostatnio nawet K cos znowu napomknial, ze Marcela lozeczko sprzedamy bo Majeczka bedzie miala rozowe ksiezniczki 😮 🤢 ☺️ noo spoko. 😜
Ale nie stac nas puki co na kolejne dziecko a Marcel jeszcze za malutki.
Buziaki dla Kubusia 😘 😘

Elka i do chirurga to co juz sie umowic na zabieg czy dogaca czy bedzie konieczny czy jak?
Bo sie ja zamulilam w tematach ostatnio cos.
🤨

Elka Typowy dziad... brak slow.

Perelke gdzie wciaglo??

MY dzis w tym "przedszkolu" ... Bylam w szoku jak Marcel byl grzeczny.
W sumie dumna bylam , i torche mi sie tak zrobilo na sercu ze on taki samodzielny nie bal sie.
Chociaz widzialam momentami ze zerkal gdzie jestem.
Fajnie milo. Juz z Marcela zabawek troche uzbieralismy zeby tam zaniesc bo troche malo tam i prosili zeby jak sie ma niepotrzebne to przynosic.
Jeden chlopiec byl ok 3 latek ale strasznie agresywny nieznosny, matka widac nie radzila sobie z nim za dobrze. Bil dusil dzieci, ona na to klapsem. Pomyslalam w duchu jak ona tak przy ans klapsem go to w domu pewnie tez a potem ten to na dzieciach trenuje. dziwne to troche bylo.
Fajnie 🙂 Obojgu nam sie podobalo.

Po dzisiejszym dniu, dotarlo do mnie ze taka jestem troche wycofana w rozmowach z innymi nie tak jak kiedys. Troche mnie to przeraza ze az tak. Ale popracujemy nad tym 🙂
😘 😘

jutro sprzatanko mega wiec jak nie padne to zagladne jakos 😘

• Mamusia
Niestety takie tez się zdarzają...
No ja na razie na konultacje itd
Jak powie, że nie musi być konieczny zabieg to dzwonie do radziszowic i rejestruje malutką do ortopedy bo mi sie dalej nie podoba jej nóżka. No a tam terminy jak dzwonilam wczoraj to juz na czawartek mogłoby być, ale wole poczekac i zobaczymy co lekarz powie.

Witam
  • Eluś i jak tam byłaś już u lekarza co powiedział???Jak się czujesz na dziś???A Nikosia zdrowa??
  • Ela i jak tam uspokoiło się między tobą i twoim K???Jak tam Franuś co porabia???
  • Madzia nerwa masz a na kogo???Jak tam Oliwka uspokoiła się już???
  • Aniu a ja jestem cały czas podglądam ale nie piszę 😉 😜
  • Zdjęcia na Agu z Fikołka
  • A Paweł mnie dobija cały czas słychać Ta Ta,Ta Ta yhhh a jak mówimy mu powiedz Ma Ma to głupie się śmieje i po chwili Ta Ta 😠 heh dowcipny nam idą dalej zęby ale powiem Wam że ten srodek homeopatyczny fajny jest złagodził dolegliwości i jest spokojniejszy lepiej zaczął spać 🙂
  • U na słonko świeci 🙂

• Mamusia
    hejka
    miałam nerwy ,bo drobne zawirowania były z kasą...i osoby nieodpowiednie jakimś cudem się odwiedzały,ze nam przelew się spóźnia i mamy kasy tyle ,ze brak słów i wielka afera na rodzinę,ze nie opłacimy na czas przez to rachunków...paranoja po prostu się wtrącają tam gdzie nie trzeba i to mnie tak wczoraj wkurzyło... 😠
    ]ale dziś już ok ...przelew dotarł 😁
    Perełko ,a rożnie z Oliwką..krzyczeć krzyczy dalej ,ale dziś jakby ciut mniej...różnie to z nią 🙃
    teraz śpi ,bo dziś od 6 lata...i całe szczęście ,bo mój by zaspał do pracy bo tel był rozładowany ,a tam ma budzik nastawiony....a tak dzięki małej wstaliśmy na czas 🤪

dziś pozałatwiałam sobie urzędy...zusy i takie tam i nawet wjechałam do teściów na kawę 🙃....he he gdzie to zapisać...ha ha na rok mam spokój 😜

gotuję bigos...i aż wstyd się przyznać,ale pierwszy raz... ☺️
    ciekawe czy będzie jadalny 🙃

• Mamusia
    O taka hehe
    http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/stradivariuspl/en/stradivarius/186504/449545/Short%2Bcasual%2Bjacket
    Krystian miał jechać obejrzeć mieszkanie znajomych i o 18tej mieli u nas być. Jest 18.45. Chciała bym się już wykąpać, zjeść kolację i iść spać. Ale muszę siedzieć jak na szpilkach. A on jest tak durny, że nie wiem, że mały chce już się kąpać i iść do łóżka. Więc on będzie siedział i pierdoliłł a ja skakała dookoła dziecka złego 😠

• Mamusia
    hej
    My dzis dzien na wsi, wymarzlam ze hej ☺️
    Wiezlismy malego szczeniaka do sasiadow ciotki. Maly plakal to Marcel tez i na odwrot 😮 A jeszcze ten ze schroniska tak jest za Marcelem ze ramba by zagryzl 😮 Bo Mar chcial sie przytulic a Rambo nie bardzo lubi to jak mu podlecial myslalam ze go zabije 😲 w szoku bylam.
    Marcel teraz zasnac nie moze ciagle placze i przezywa 🤨

A ogolnie tez do d.,. Karol mnie wku, katar ma i wielce umiera 😠 😠 jak mnie to wku 😠
    jestem przed okresem wiec wiecie 😜 🤢 🤢

Elka kurtka fajowska 🙂 🙂 w moim starym miescie ten sklep tez jest:P heh zapomnialo mi sie:P
    Ale ja bardziej na ta z bufkami sie grzeje, ta mi sie sportowa troche wydaje nie??choociaz moze to tylko pozory zdjecia 😉

lece bo czuje ze ciezko bedzie w nocy.
    😘 😘

Madzia ja nie mam tego melisalu baba mi nie sprzedała bo Paweł ponoć za mały na to ale dała coś innego i fajnie działa a z Melisalem musisz robić przerwy bo dziecko się przyzwyczaja do tego 🙂