Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hahaha niezły ten torcik 😜 Ale Twój jest młody 🤪 Nie to co ten mój dziad 😜 Szaro dzisiaj za oknem, a taką boską pogodę zapowiadali.
Perełko dzisiaj w Lidlu mają być bratki po 1,99zł. Chyba pojadę i kupię kilka na działkę. I cukinię dzisiaj muszę w domu zasiać. 😜

MMMMMMMMMMM jaki torcik mnia 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪ślicznymasz talent
  • Wież mi ma się z czego odchudzać 🤢 w pasie to ja już mam 77 cm to ok spada ładnie a w d.....ku 🤢 nie chce 😠 😠
  • Kasiu czekamy na wieści kochana ,cośza dużo choruje na takie rzeczy 😞Ucałuj go od Nas
  • Ela i jak tam fryzurka u siostrzyczki się udała???
  • Ja dziś młodej zrobiłam do szkoły tą fryzurę splataną po bokach i spięte z tyłu ślicznie to wygląda 🙂
  • No i ja już pojechała pada 🤢 będę musiała lata z jęzorem na górze jak moja mama wróci z pracy 🤢

hehe dobre Elka 🤪 🤪 🤪 🤪
  • AA Madzia przypomniało mi się zakup sobie Tweester super rzecz na allegro nawet za 12 zł z przesyłką do ćwiczeń siedzisz i ćwiczysz lub stoisz na youtubie są filmiki jak ćwiczyć polecam 🙂

• Mamusia
    Dzien dobry 🙂 My na chwile u mam pozniej wracamy.
    Nisia zakocha w teletubisiach mówi ciągle HEJO i DZIDZI 🙂
    Niestety u S nie ma teletubisiów wiec jakos kombinuje zeby cos soebie ogladała.
    Torick Madziu świetny !!1
    A Oliwka przesłoka :***

• Mamusia
    😠 😠 😠 😠 Uch ale się wściekłam!!!! Jesienią mój sąsiad na działce, stary dziad po zawale skosił mi cały żywopłot który dzielił nas od siebie. Jeszcze z tekstem, że to sobię spalę. A ja chuja! Przewaliłam mu to na jego stronę. Jak bez mojej wiedzy ściał i wlazł na mój teren to niech sam sobie sprząta!!!!! Brat mi przekopał kawałek ziemi pod warzywa. Wchodzę dzisiaj a tam gałęzie znowu na mojej stronie!!! I to akurat na tym przekopanym kawałku gdzie chciałam siać. Gałęzie mokre deszcz pada więc stoję w miejscu z robotą!!!!! Co za skurwiel!!!!! Dzwoniłam do zarządu i mam pismo napisać i gościa udupią 😠 No co za gnój stary!!!!!!!!!!

• Mamusia
    a co za frajer...,a udup starucha jak taki pojeb....napisz to pismo ,a przy okazji powiedz mu swoje...bez przesady ,on ci powinien kasę za ten żywopłot oddać skoro był twój i go ściął bez pytania!

no wiem Perełka...jak się nie wyśpią...to koniec takie marudy 🤢